ΕΛΛΑΔΑ

Άκυρο, παιδιά! Το «πρωτότυπο» σποτάκι για τα Αστικά Βόλου, δεν είναι τόσο πρωτότυπο τελικά!

Βιαστήκαμε να αποθεώσουμε τα κέφια που είχαν στις αστικές συγκοινωνίες Βόλου όταν έφτιαχνα το σποτάκι που έγινε viral, καθώς όπως αποδεικνύεται, άλλοι ήταν οι πραγματικοί εμπνευστές της ιδέας. Όλα δείχνουν ότι από τη Δανία βούτηξαν δανείστηκαν την ιδέα, από μια εταιρεία ονόματι Midttrafik συγκεκριμένα, και μαντεύουμε πως είχαν δύο λόγους να πιστεύουν ότι το μυστικό […]

Neopolis Team

12 Σεπτεμβρίου, 2019

Βιαστήκαμε να αποθεώσουμε τα κέφια που είχαν στις αστικές συγκοινωνίες Βόλου όταν έφτιαχνα το σποτάκι που έγινε viral, καθώς όπως αποδεικνύεται, άλλοι ήταν οι πραγματικοί εμπνευστές της ιδέας.

Όλα δείχνουν ότι από τη Δανία βούτηξαν δανείστηκαν την ιδέα, από μια εταιρεία ονόματι Midttrafik συγκεκριμένα, και μαντεύουμε πως είχαν δύο λόγους να πιστεύουν ότι το μυστικό τους δε θα αποκαλυφθεί ποτέ. Πρώτον, γιατί η ιδέα προήλθε από μια μακρινή και ήσυχη χώρα, τα καθημερινά νέα της οποίας δεν μπαίνει κανείς στη διαδικασία να παρακολουθήσει και δεύτερον, γιατί εκτός των άλλων, η διαφήμιση πρωτοεμφανίστηκε το μακρινό 2012, οπότε και θεωρήθηκε αρκετά ασφαλής αυτή η διαφορά χρόνων.

Έλα όμως, που η προσπάθειά τους να φανούν cool και πρωτοπόροι, ξεσκεπάστηκε και η πηγή έμπνευσης ευρέθη:

Δεν το λες και πηγή έμπνευσης, μάλλον ξεπατικωτούρα καλύτερα…

Διότι εκτός από το όλο κόνσεπτ, πήραν αυτούσια τα λόγια, μπαίνοντας στον κόπο απλώς να τα μεταφράσουν. Σε σημείο που μας βάζει σε σκέψεις για το αν έχει όντως τα χαρακτηριστικά που περηφανεύεται στο σποτάκι το λεωφορείο του Βόλου, ή πολύ απλά αυτά έλεγε στο δανέζικο αυτά έβαλαν.

Ωστόσο, συμπερασματικά, τα credits για τα επίπεδα γκρίντζ που προσφέρονται στο βιντεάκι, και για τα οποία μιλήσαμε στο προηγούμενο άρθρο, πάνε επίσης στους Δανέζους, απαλλάσσοντας έτσι τους ανθρώπους των συγκοινωνιών του Βόλου από κάθε ευθύνη.

Μένει να μάθουμε μόνο εάν η πραγματικότητα έχει τουλάχιστον σχέση με τα όσα μας παρουσίασαν οι Δανέζοι , ή πρόκειται για ένα μεγάλο ψέμα απ’ όπου κι αν το πιάσεις…

Βολιώτες μιλήστε!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET