ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ακόμα να πάρεις τα βιβλία σου; Νέα παράταση δίνει ο ΕΥΔΟΞΟΣ μήπως και μπεις στον κόπο!

Νέα παράταση για δήλωση διδακτικών συγγραμάτων από τον ΕΥΔΟΞΟ, η δεύτερη κατά σειρά, καθώς η πρώτη έγινε πριν λίγες εβδομάδες. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωσή λοιπόν, όσοι φοιτητές δεν έχουν μπει ακόμα στη διαδικασία να δηλώσουν βιβλία για το εαρινό εξάμηνο, έχουν πλέον προθεσμία έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Επιπλέον, ως νέα καταληκτική […]

Neopolis Team

15 Μαΐου, 2019

Νέα παράταση για δήλωση διδακτικών συγγραμάτων από τον ΕΥΔΟΞΟ, η δεύτερη κατά σειρά, καθώς η πρώτη έγινε πριν λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωσή λοιπόν, όσοι φοιτητές δεν έχουν μπει ακόμα στη διαδικασία να δηλώσουν βιβλία για το εαρινό εξάμηνο, έχουν πλέον προθεσμία έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Επιπλέον, ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων ορίζεται η Παρασκευή 31 Μαΐου 2019.

Οι ανωτέρω προθεσμίες ισχύουν και για την δήλωση-διανομή συγγραμμάτων στις βιβλιοθήκες.

Όσον αφορά τη δήλωση μαθημάτων, οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε αυτήν στο οικείο τμήμα τους, μέσω της γραμματείας ή της σχετικής διαδικτυακής πλατφόρμας. Υπενθυμίζουμε ακόμη, πως οι σπουδαστές δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για εκείνα τα μαθήματα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Καλά όλα αυτά βέβαια, αλλά να πούμε ότι ορισμένοι φοιτητές δήλωση έχουν κάνει, συγγράμματα όμως δεεεεν βλέπουν.

Βουνό το δίκιο τους και δίκαια τα παράπονά τους, καθώς έτσι όπως οδεύει το θέμα, θα πάρουν τα βιβλία του εαρινού εξαμήνου μαζί με εκείνα του χειμερινού. Συμβαίνε δηλαδή να έχουν κάνει τη δήλωση και να αργούν να τους τα στείλουν, με αποτέλεσμα να χαθεί η προθεσμία και τελικά να μην φτάνουν στα χέρια των φοιτητών τα βιβλία.

Εν ολίγοις, καλές οι προθέσμιες, αλλά όταν υπάρχει έλλειψη βιβλίων τότε ποιο το νόημα;

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΕΙ: 1 στους 5 φοιτητές παίρνει πτυχίο στην ώρα του με τους μισούς να μην αποφοιτούν καν!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα 17 Γεωπονικές Σχολές – Στους δρόμους οι φοιτητές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τέμπη: Φοιτητές του ΑΠΘ ζητούν αίθουσες με τα ονόματα των αδικοχαμένων συμφοιτητών τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες πτώσεις ταβανιών σε ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, νιώθουμε ασφαλείς στα «αναβαθμισμένα» ΑΕΙ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET