ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τελευταία ευκαιρία σου δίνει ο ΕΥΔΟΞΟΣ με παράταση δηλώσεων και διανομής συγγραμμάτων!

Μιας και διανύουμε τη δεύτερη και τελευταία εβδομάδα των διακοπών, είπαμε να αρχίσουμε να σε προσγειώνουμε σιγά σιγά στην πραγματικότητα. Τα πρώτα νέα της σχολής λοιπόν, αφορούν τις ημερομηνίες δήλωσης και διανομής συγγραμμάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, οι οποίες παρατείνονται μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου και Παρασκευή 24 Μαΐου αντίστοιχα. Οι […]

Neopolis Team

30 Απριλίου, 2019

Μιας και διανύουμε τη δεύτερη και τελευταία εβδομάδα των διακοπών, είπαμε να αρχίσουμε να σε προσγειώνουμε σιγά σιγά στην πραγματικότητα.

Τα πρώτα νέα της σχολής λοιπόν, αφορούν τις ημερομηνίες δήλωσης και διανομής συγγραμμάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, οι οποίες παρατείνονται μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου και Παρασκευή 24 Μαΐου αντίστοιχα.

Οι παραπάνω ημερομηνίες ισχύουν και για τη δήλωση-διανομή συγγραμμάτων στις βιβλιοθήκες.

Όσον αφορά τη δήλωση μαθημάτων, οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε αυτήν στο οικείο τμήμα τους, μέσω της γραμματείας ή της σχετικής διαδικτυακής πλατφόρμας. Υπενθυμίζουμε ακόμη, πως οι σπουδαστές δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για εκείνα τα μαθήματα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Έτσι λοιπόν, τα συγγράμματα που θα επιλεγούν πρέπει να αντιστοιχούν στα μαθήματα που έχουν δηλωθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΕΥΔΟΞΟΣ θα μπλοκάρει το λογαριασμό του χρήστη.

Τέλος, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 65 του Ν. 4386/2016 (ΦΕΚ Α 83/11-5-2016), είναι δυνατή η χορήγηση δωρεάν έντυπων διδακτικών συγγραμμάτων στους φοιτητές που παρακολουθούν πρόγραμμα σπουδών για τη λήψη δεύτερου πτυχίου.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκε η διευθύντρια του ΙΚΥ – Καταγγέλλει κακοδιαχείριση και εκθέτει την Κεραμέως!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Θεσσαλίας: Έπεσε παράθυρο εν ώρα μαθήματος και κατά τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET