ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτές είναι οι αγκαλιές που κάνουν κάθε κοπέλα να λιώνει, όταν την κρατάει το αγόρι της!

Αγόρια, δώστε προσοχή!

Θεώνη Σταματοπούλου

21 Ιανουαρίου, 2018

Είναι μερικές φορές που τα λόγια περισσεύουν και το μόνο που έχει κανείς ανάγκη είναι ένα άγγιγμα. Ειδικά οι κοπέλες νιώθουν απόλυτη ασφάλεια και προστασία όταν ο σύντροφός τους τις κρατάει αγκαλιά. Όλα μοιάζουν πιο εύκολα κι όμορφα μέσα σ’ αυτή. Υπάρχουν όμως κάποια συγκεκριμένα είδη αγκαλιάς που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη από τον σύντροφό της για να νιώθει ασφαλής κι ευτυχισμένη.

Ποια είναι αυτά; Αγόρια, δώστε προσοχή!

#1 «Κράτα με σφιχτά»

Όταν νιώθεις ότι όλα πάνε στραβά και δεν έχεις πουθενά να διαφύγεις, η γεμάτη και δυνατή αγκαλιά του συντρόφου σου είναι το μόνο καταφύγιο. Είναι τόσο δυνατή που νιώθεις τα κόκαλά σου να συνθλίβονται, αλλά εσύ θες κι άλλο…


#2 «Μου έλειψες»

Ή αλλιώς η αγκαλιά της επανασύνδεσης. Ειδικά αν πρόκειται για μία σχέση από απόσταση, αυτή η αγκαλιά επανορθώνει για όλο το χρόνο και το κενό που υπήρχε ανάμεσα σας και κάνει όλη την αναμονή να αξίζει.


#3 «Μη μ’ αφήνεις»

Εκεί που τα λόγια δε χρειάζονται καν για να τα βρείτε μετά από έναν τσακωμό, η αγκαλιά τα λέει όλα. Όσο κι αν επιμένει ότι δε θέλει να την ακουμπάς εκείνη την στιγμή, από μέσα της λιώνει.


#4 «Όλα θα πάνε καλά»

Μετά από μία σκατένια μέρα, μία αγκαλιά που θα σου υπενθυμίσει ότι όλα θα πάνε καλά, είναι ό,τι πρέπει. Χάρισέ της την αγκαλιά σου και θα νιώσει αμέσως καλύτερα.


#5 «Σε θέλω»

Είναι εκείνη η αγκαλιά που προμηνύει τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Όχι απλά μετράει στα προκαταρκτικά, αλλά σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις όσο πιο κοντά της μπορείς.


#6 Η αγκαλιά μετά το σεξ

Τι άλλο να θες εκείνη την στιγμή; Έχει προηγηθεί πάθος και προσπάθεια, επομένως μία ζεστή κι αγαπησιάρικη αγκαλιά είναι η μόνη της επιθυμία.


#7 Αγκαλιά από πίσω

Ζητάμε το αυτονόητο. Εκεί που πλένω τα πιάτα ή ασχολούμαι με την κουζίνα, να έρθεις από πίσω μου ξαφνικά και να με αγκαλιάσεις. Δε ζητάμε πολλά, ρε φίλε.


#8 «Μου λείπεις ακόμη κι όταν κοιμάμαι»

Μπορεί να κοιμάστε ήδη, αλλά δεν υπάρχει ομορφότερη κίνηση από το να την αγκαλιάσεις ακόμη και μέσα στον ύπνο σου καθώς αλλάζει πλευρό. Καταλαβαίνει ότι είσαι εσύ και τίποτα άλλο δε θα μπορούσε να την κάνει να νιώσει πιο όμορφα εκείνη την στιγμή.


#9 «Κρυώνω»

Μη της δώσεις το μπουφάν σου. Αγκάλιασέ την καλύτερα. Θα το εκτιμήσει όσο δε φαντάζεσαι.


#10 Φιλί και στροβίλισμα στον αέρα

Όλες οι γυναίκες θέλουν μία τέτοια αγκαλιά ενδόμυχα. Είναι η στιγμή που νιώθεις ότι βγαίνεις από ταινία του Χόλιγουντ και δε σε νοιάζει τι θα πουν οι γύρω σου.

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET