ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Samsung ενώνει τις δυνάμεις της με το Star Wars και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ!

Αυτές τις γιορτές μείνε συνδεδεμένος με τη Galaxy συσκευή σου, για να έχεις τη δύναμη με το μέρος σου!

Neopolis Team

5 Δεκεμβρίου, 2019

Η Samsung γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα και συνεργάζεται με την εταιρία παραγωγής Lucasfilm λίγες ημέρες πριν την κινηματογραφική πρεμιέρα του Star Wars: The Rise of Skywalker. Η συνεργασία αυτή θα ενώσει δύο Γαλαξίες, ένα Γαλαξία πολύ-πολύ μακριά και το Samsung Galaxy, ενθουσιάζοντας τους φίλους των δύο brands.

«Τα προϊόντα Samsung Galaxy έχουν σχεδιαστεί για όλους όσοι ακολουθούν το πάθος, κάτι για το οποίο οι fans του Star Wars φημίζονται» δήλωσε η Stephanie Choi, Senior Vice President και Head of Marketing Team στο Mobile Communications Business της Samsung Electronics.

Πάντα αναζητούμε νέους τρόπους για να ενισχύσουμε τις εμπειρίες των χρηστών, και η επερχόμενη κυκλοφορία του Star Wars: The Rise of Skywalker στους κινηματογράφους φέτος το Δεκέμβριο, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να ενώσουμε τις καλύτερες συσκευές Galaxy με την καλύτερη ιστορία στον Γαλαξία»

Η Samsung και το Star Wars στοχεύουν στη δημιουργία μια χαρούμενης και ξένοιαστης εορταστικής περιόδου.

Για την έναρξη της συνεργασίας, η Samsung και το Star Wars κυκλοφόρησαν ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ένας σκύλος, με εντυπωσιακή ομοιότητα με τον διάσημο χαρακτήρα του Star Wars, τον Chewbacca, αλλά και ένας ακόμη χαρακτήρας που οι superfans του Star Wars συναντούν προς το τέλος του βίντεο. Το βίντεο της καμπάνιας εξιστορεί την καθημερινότητα μιας οικογένειας, τα μέλη της οποίας χρησιμοποιούν προϊόντα Galaxy για την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των συσκευών τους και για να εκπληρώσουν τα Χριστουγεννιάτικα όνειρά τους. Με το δικτυωμένο οικοσύστημα μεταξύ των Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 και Tab S6, καταπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν.

Το βίντεο περιλαμβάνει μια πληθώρα αναφορών στον κόσμο του Star Wars, προσφέροντας στους fans τη διασκεδαστική ευκαιρία να εντοπίσουν τα κρυμμένα μηνύματα.

https://www.youtube.com/watch?v=Zggvy6nSNdg&feature=youtu.be

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET