ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

B.U. Αbsolute Me | Για να είσαι ο απόλυτος εαυτός σου κάθε στιγμή!

Το νέο άρωμα « Absolute Me» από το B.U.  σε προ(σ)καλεί να «αγκαλιάσεις» την τελειότητα της θηλυκότητας σου στο σύνολό της. Σε προτρέπει να είσαι αληθινή  και να  εκφράσεις τον απόλυτο εαυτό σου και τις πολύπλευρες πτυχές της προσωπικότητας σου. Γιατί αυτό είναι που σε κάνει απόλυτα θηλυκή, μοναδική, ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή. Όλα τα στοιχεία […]

Neopolis Team

28 Μαρτίου, 2017

Το νέο άρωμα « Absolute Me» από το B.U.  σε προ(σ)καλεί να «αγκαλιάσεις» την τελειότητα της θηλυκότητας σου στο σύνολό της. Σε προτρέπει να είσαι αληθινή  και να  εκφράσεις τον απόλυτο εαυτό σου και τις πολύπλευρες πτυχές της προσωπικότητας σου. Γιατί αυτό είναι που σε κάνει απόλυτα θηλυκή, μοναδική, ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή.

Όλα τα στοιχεία του B.U. Absolute Me, από την συσκευασία μέχρι και το άρωμα του, αντανακλούν την θηλυκότητα και τον αισθησιασμό της σύγχρονης γυναίκας. Εμπνευσμένο από τις τελευταίες τάσεις της μόδας όπου κυριαρχούν το μαύρο και το λευκό, το άρωμα B.U. Absolute Me είναι ένα μήνυμα προς την νέα γυναίκα να «αγκαλιάσει» όλα τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της και να αποκαλύψει τον αυθεντικό της εαυτό. Να μοιραστεί την ιστορία της.

Για αυτό το λόγο το B.U. καλεί όλες τις νέες γυναίκες να δημιουργήσουν την δική στους ιστορία ανεβάζοντάς στο microsite www.absolutemestories.com/greece φωτογραφίες ή βίντεο που αποτυπώνουν τις διαφορετικές πλευρές που συνθέτουν τον απόλυτο εαυτό τους.

Η κάθε ιστορία, που ανεβαίνει στο microsite www.absolutemestories.com, συμμετέχει σε ένα μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσει μοναδικά δώρα.

Μια όμως τυχερή νικήτρια του θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να γίνει η B.U. Star, να γνωρίσει από κοντά το απόλυτο pop icon της γενιάς του τον Βαγγέλη Κακουριώτη, – B.U. brand ambassador για 2η χρονιά! – , να συμμετάσχει στο video clip του επόμενου B.U. Single αλλά και να αποκτήσει backstage access σε όλη την προετοιμασία και προώθηση του.

B.U. Absolute Me,

Λοιπόν… ποια είναι η δική σου «Absolute Me» ιστορία;

#BUAbsoluteMe #BUAbsoluteMeStories

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET