BINGE WATCHING

Το «Normal People» επιστρέφει με 2 νέα επεισόδια για τη ζωή των πρωταγωνιστών 40 χρόνια μετά!

Το ζητήσαμε, το πήραμε!

Λες και δεν κλάψαμε αρκετά (πακέτα έφευγαν τα χαρτομάντηλα) με τα 12 επεισόδια του Normal People, οι δημιουργοί θεώρησαν πως έχουμε μερικά περιθώρια ακόμα για να στραγγίξουμε τους δακρυϊκούς μας αδένες. Λένε άλλωστε ότι το κλάμα ωφελεί την υγεία, οπότε τα 2 νέα επεισόδια της σειράς που ετοιμάζονται να έρθουν και να δώσουν μια μικρή συνέχεια στην ιστορία του Connell και της Marianne, θα μας κάνουν καλό για πολλούς λόγους.

Κυρίως γιατί κολλήσαμε τόσο με τη σειρά, που μόνο πανευτυχείς μπορούμε να δηλώνουμε με αυτά τα νέα, πρώτον γιατί θα μάθουμε τι γίνεται ύστερα από το bittersweet ending που μας παρουσίασαν, και δεύτερον γιατί δε φοβόμαστε μήπως τραβήξουν απ’ τα μαλλιά το οτιδήποτε μέσα σε τόσο μικρό αριθμό επεισοδίων. Πολύ καλή απόφαση αυτή που πήραν δηλαδή.

Η πιο σημαντική πληροφορία που αφορά αυτή τη μίνι επιστροφή είναι το γεγονός ότι οι δύο ηθοποιοί Paul Mescal και Daisy Edgar-Jones θα βρεθούν και πάλι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κάτι βέβαια που γεννά απορίες, αν σκεφτούμε ότι το κόνσεπτ πλέον θα αφορά τη ζωή των δύο – άλλοτε – νέων σε 4ο χρόνια από τότε που τους αφήσαμε.

Με το Faceapp, που τρεντάρει τώρα τελευταία, θα γίνει η δουλειά; Who knows…

Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι ακόμα κι έτσι θα μάθουμε τι γίνεται μετά το τέλος που ρίξαμε μαύρο δάκρυ, με τον Connell ν’ αποφασίζει να σαλπάρει για Αμερική, και συγκεκριμένα για Νέα Υόρκη, και τη Marianne να επιλέγει να παραμείνει στο Δουβλίνο. Θα ξανασμίξουν όταν επιστρέψει; Και βασικά, επιστρέφει ποτέ στα πάτρια εδάφη ο πρωταγωνιστής ή τη «βρίσκει» τελικά στα ξένα; 

Αυτά τα ερωτήματα λοιπόν θα λυθούν χάρη στη συνεργασία της Comic Relief και της συγγραφέως του ομώνυμου βιβλίου, Sally Rooney, ώστε να μας παρουσιάσουν το κάτι παραπάνω. Και σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Comic Relief, Richard Curtis, θα είναι ξεχωριστό αυτό το παραπάνω.

Είναι πολύ καλύτερο απ’ ό,τι έχουμε κάνει ποτέ. Δεν μπορώ καν να πω τίποτα γι’ αυτό, γιατί θα έχει και μια guest σταρ.

Το Normal Older People, όπως ονομάζεται, είχε προγραμματιστεί να προβληθεί στις 26 Ιουνίου, στην Ιρλανδία, στο φιλανθρωπικό event RTÉ Does Comic Relief, που αφορά την πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό ακόμα πού και πότε θα μπορεί να το παρακολουθήσει κι ο υπόλοιπος κόσμος. Ελπίζουμε λίαν συντόμως

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET