BINGE WATCHING

Παίζει να δούμε reunion των «Friends» στις οθόνες μας κι αυτή τη φορά δεν είναι φήμη!

Αυτό με το reunion των Friends.

Δήμητρα Πραντάλου

13 Νοεμβρίου, 2019

Τι θα μπορούσε να φτιάξει το κέφι μας τούτη την Τετάρτη, που η σιχαμένη βροχή δε λέει να σταματήσει; Πιθανόν και η απάντηση να είναι «τίποτα» για κάποιους, για ορισμένους άλλους υποψιαζόμαστε πως μια είδηση θα κάνει το θαύμα της.

Οι άλλοι λοιπόν, είμαστε όλοι εμείς οι φανς των Friends, ενώ η είδηση που θα κάνει το θαύμα της, είναι ένα ενδεχόμενο reunion της λατρεμένης παρέας! Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως εμείς εδώ κατουρηθήκαμε από χαρά καταχαρήκαμε και κατενθουσιαστήκαμε μόλις διαβάσαμε τα νέα, τα οποία μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με όλα όσα έχουν προηγηθεί –και με τα οποία την πατάμε σαν τα πεπόνια- μιας και φαίνεται πως όντως κάπως θα μαζωχτούν πάλι οι Ross, Chandler, Joe, Monica, Rachel και Phoebe.

Μάλιστα, λίγες μέρες νωρίτερα, είχαμε πάλι την ίδια κουβέντα, με αφορμή τη συνέντευξη της Jennifer Aniston που ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως όλο και κάτι πρέπει να περιμένουμε σύντομα. Δεν ξέρουμε τι, ούτε το ίδιο το καστ ξέρει, αλλά πρέπει να το περιμένουμε.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Πιο συγκεκριμένα πάντως, το Hollywood Reporter που ευθύνεται για αυτόν τον αλαφιασμό, έγραψε πως το πιο πιθανό σενάριο είναι το reunion να αφορά μια ομαδική συνέντευξη της παρέας ή ένα σπέσιαλ επεισόδιο χωρίς σενάριο. Και μόνο, όμως, που θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί μάς φτάνει και μας περισσεύει, ενώ όπως σημειώνει το δημοσίευμα, στη συντροφιά τους θα είναι και οι δημιουργοί, David Crane και Marta Kauffman.

Και τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε φουσκωμένοι από αισιοδοξία ότι ναι, this is the time;

To λανσάρισμα της HBO Max είναι η απάντηση. Βλέπετε, το πιθανό reunion μάλλον θα συμβεί με αφορμή τη νέα πλατφόρμα του HBO, που όπως ξέρουμε θα πάρει λίαν συντόμως τα δικαιώματα της σειράς από το Netflix, και θα αποτελέσει επί της ουσίας την καλύτερη διαφήμιση έβερ. Γιατί προφανώς και θα είναι όλοι alert για να δουν τους πρωταγωνιστές των Friends μαζί, έστω και από περιέργεια.

Το HBO Μax από την άλλη αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση, οπότε θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί.

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET