ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks είναι εδώ και βάζουν τέλος στην αναμονή των Χριστουγέννων!

Υπάρχει κάποιος που δεν έχει συνδυάσει τα Χριστούγεννα με τα απολαυστικά Toffe Nut Latte και Gingerbread Latte;

Neopolis Team

11 Νοεμβρίου, 2019

Είμαστε μόνο εμείς που ανυπομονούμε για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου (ολογράφως Χριστούγεννα) ή έχετε ξεκινήσει κι εσείς την αντίστροφη μέτρηση;

Μπορεί η θερμοκρασία να μη λέει να πέσει και να μη μας κάνει τη χάρη να νιώσουμε λίγο κρυουλάκι βρε αδερφέ, επομένως να μπούμε και πιο εύκολα στο κρίστμας σπίριτ, τα Starbucks όμως που συμμερίζονται την ανυπομονησία μας, φέρνουν ξανά τα αγαπημένα μας κόκκινα ποτήρια σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της πιο όμορφης περιόδου του χρόνου.

*ουρλιάζουμε από χαρά*

Υπάρχει κάποιος που δεν έχει συνδυάσει τα Χριστούγεννα με τα «παραδοσιακά» Toffe Nut Latte και Gingerbread Latte; Τα λιγουρεύεσαι, ε;

Μάθε πως παίζουν και νέες γιορτινές επιλογές όπως η Toasted Marshmallow Hot Chocolate και το Vanilla Cardamom Latte που μπορείς να δοκιμάσεις αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Starbucks και να βάλεις ένα τέλος στην αναμονή των Χριστουγέννων.

Χάρισε στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου στιγμές χαράς, προσφοράς και απόλαυσης μέσα από ένα απολαυστικό ρόφημα, έναν εορταστικό καφέ, μια γιορτινή αλμυρή ή γλυκιά λιχουδιά ή ένα ιδιαίτερο συμβολικό δώρο που κάνουν τη διαφορά αυτήν την εποχή.

Από τις 5 Νοεμβρίου λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις:

Νέα Toasted Marshmallow Hot Chocolate: Ακαταμάχητη σως μόκα συνδυάζεται με μοναδικό σιρόπι marshmallow και γάλα στον ατμό, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία σοκολατένιας ζεστασιάς. Η επικάλυψη με σαντιγί με γεύση marshmallow και γλυκιά σκόνη καραμέλας κορυφώνουν την απόλαυση! Μπορείς να την απολαύσεις και σε Frappuccino.

Nέo Vanilla Cardamom Latte & Flat White: Δόσεις espresso Starbucks γίνονται ένα με βελούδινο γάλα στον ατμό, γλυκιά βανίλια και κάρδαμο συνθέτοντας μια ιδιαίτερη εορταστική εκδοχή του Latte ή του Flat white.

Toffee Nut Latte*: H αποθέωση της Χριστουγεννιάτικης παράδοσης των Starbucks είναι αναμφισβήτητα χαραγμένη στις μνήμες και καρδιές όλων μας. Δόσεις espresso συνδυάζονται με γάλα στον ατμό και επικάλυψη από σαντιγί και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς δημιουργούν ένα πλούσια κρεμώδες ρόφημα με γεύση και αρώματα καραμελωμένων ξηρών καρπών.

Gingerbread Latte*: Τα λόγια είναι περιττά: Τα Χριστούγεννα σ’ ένα ρόφημα. Γλυκό και ελαφρώς πικάντικο με αρώματα φρεσκοψημένου μελόψωμου πιπερόριζας (ginger), συνδυάζεται αρμονικά με δόσεις espresso και βελούδινο γάλα στον ατμό. Ολοκληρώνεται με επικάλυψη από σαντιγί με γεύση μελόψωμου ginger και τριμμένο μπισκότο.

*Μη ξεχνάς ότι μπορείς να τα απολαμβάνεις όλη την περίοδο των εορτών, ζεστά ή κρύα και σε Frappuccino®

Επιπλέον, υπάρχουν και εορταστικές ποικιλίες καφέ για το σπίτι:

Δύο μοναδικές ποικιλίες καφέ είναι κοντά σου μόνο κάθε Νοέμβριο, για τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα στην κούπα σου.

Christmas Blend Espresso Roast, γιορτινός συνδυασμός παλαιωμένων κόκκων Sumatra και γήινων κόκκων από την Ασία/Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική με σκούρο καβούρδισμα, γεμάτο σώμα και χαμηλή οξύτητα. Ζωηρός καφές με νότες κέδρου και μια πικάντικη γεύση βοτάνων με καραμελωμένο τελείωμα.

Christmas Blend, ιδιαίτερο χαρμάνι με κόκκους από την Λατινική Αμερική και Ασία / Ειρηνικός, που διακρίνεται για την γλυκιά και ταυτόχρονα πικάντικη γεύση του με το απαλά καραμελωμένο φινίρισμα του.

Και οι δύο εορταστικές ποικιλίες καφέ συνδυάζονται με γλυκά και αλμυρά με πορτοκάλι και μπαχαρικά όπως μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο και κανέλλα.

Έχεις Prepaid κάρτα Starbucks; Ετοιμάσου για διπλά αστέρια και εκπλήξεις.

Φέτος, η κάρτα Starbucks μοιράζεται μαζί μας:

  • Διπλά αστέρια: Από τις 5 έως και τις 12 Νοεμβρίου, όλα τα μέλη του My Starbucks Rewards θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλά αστέρια κάθε φορά που απολαμβάνουν ένα από τα εορταστικά ροφήματα Starbucks και από τις 18 έως και τις 30 Νοεμβρίου, θα κερδίζουν διπλά αστέρια από τις αγορές τους σε όλη την γκάμα του φαγητού.

 

  • Διπλή χαρά: Με τη χρήση της κάρτας Starbucks εκτός από το να κερδίζεις αστέρια για εσένα, βοηθάς τα Starbucks στην στήριξη των Νέων των Παιδικών Χωριών SOS. Πώς; Με κάθε σου χρήση της κάρτας για αγορά προϊόντων, τα Starbucks προσφέρουν 5 λεπτά για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Νέων των Παιδικών Χωρίων SOS (Στέγη Νέων Αθήνας & Θεσσαλονίκης).

Η Pre-paid Starbucks Card αποτελεί και ιδανική πρόταση δώρου στους αγαπημένους σου!

Φορτώνοντάς την με το ποσό της αρεσκείας σου δίνεις τη δυνατότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα να επιλέξουν να την χρησιμοποιήσουν για αγορά ροφημάτων ή και αξεσουάρ καφέ.

Είναι μια ώρα δύσκολη, αυτή των δώρων. Ευτυχώς που έχουμε και τα Starbucks!

Κάθε χρόνο θέλεις να τα πάρεις όλα! Και φέτος η τελική απόφαση θα είναι δύσκολη, καθώς έχεις να επιλέξεις από μια ευρεία ποικιλία από γιορτινές κούπες, λαμπερά θερμός, αστραφτερά μπουκάλια νερού, κόκκινα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια και χαριτωμένα στολίδια για το δέντρο. Προτάσεις δώρων που γίνονται ανάρπαστες και σίγουρα θα εκπλήξουν ευχάριστα τους αποδέκτες της προσφοράς σου.

Η πιο γιορτινή παρέα είναι εδώ και μας περιμένει μόνο στα Starbucks! Φύγαμε!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET