ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Αυτός είναι ο άντρας που …τσουγκρίζει αυγά με την Λαίδη!

H διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για την πασχαλινή πραμάτεια της γνωστής τζαμποεταιρείας, έγινε όπως ήταν λογικό και επόμενο το απόλυτο viral των τελευταίων ωρών. Συμπρωταγωνιστής της ένας κούκλος άνδρας, ο οποίος θα μπορούσε να είναι γιος της, στον οποίο η Lady λέει λίγο πριν το φινάλε την ατάκα που σίγουρα θα αποτελέσει το σλόγκαν των […]

Neopolis Team

8 Απριλίου, 2016

H διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για την πασχαλινή πραμάτεια της γνωστής τζαμποεταιρείας, έγινε όπως ήταν λογικό και επόμενο το απόλυτο viral των τελευταίων ωρών.

Συμπρωταγωνιστής της ένας κούκλος άνδρας, ο οποίος θα μπορούσε να είναι γιος της, στον οποίο η Lady λέει λίγο πριν το φινάλε την ατάκα που σίγουρα θα αποτελέσει το σλόγκαν των ημερών: «Χτύπα, χτύπα σαν άνδρας…».

Ποιος είναι όμως αυτός; Πρόκειται για το μοντέλο Γιώργο Καβακάκη, ο οποίος έχει συνεργαστεί όχι μόνο με όλους τους εγχώριους σχεδιαστές, αλλά και με πολλούς ξένους, όπως ο Roberto Cavalli και ο Valentino.

Λίγο καιρό μάλιστα πριν έγινε το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας του αρώματος STR8. Εμείς μπήκαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και βρήκαμε τις πιο hot φωτογραφίες του.

https://www.instagram.com/p/BDvbQqcHUDn/

https://www.instagram.com/p/BDVAFSYnUC5/

https://www.instagram.com/p/9eLX2jnUIG/

https://www.instagram.com/p/8THxx1nUFA/

https://www.instagram.com/p/xuQPs5nUMr/

https://www.instagram.com/p/sdlDS7HUNh/

https://www.instagram.com/p/BDqKC5MHUAl/

Πηγή: TheTOC.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET