ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η μπλούζα που θα γλιτώσει κάθε γυναίκα από το …κέρατο!

Σίγουρα, αυτό που έκανε η «Timewaffle» -χρήστης του imgur- δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν άνδρα που έχει σχέση αλλά του αρέσει να βγαίνει και με τους φίλους του για καφέ και ποτάκια. Πιο συγκεκριμένα, η «Timewaffle» ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια με τον φίλο της να φορά μπλούζα που […]

Neopolis Team

6 Απριλίου, 2016

Σίγουρα, αυτό που έκανε η «Timewaffle» -χρήστης του imgur- δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν άνδρα που έχει σχέση αλλά του αρέσει να βγαίνει και με τους φίλους του για καφέ και ποτάκια. Πιο συγκεκριμένα, η «Timewaffle» ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια με τον φίλο της να φορά μπλούζα που έφτιαξε η ίδια για να μην τον πλησιάζουν άλλες γυναίκες.

Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, η μπλούζα που φοράει το αγόρι της, έχει το πρόσωπό της τρεις φορές με γουρλωμένα μάτια και γράφει «αν το διαβάζετε αυτό, έχετε πλησιάσει πολύ- έχω κοπέλα».

Source: <a rel=”noreferrer nofollow” target=”_blank” href=”https://www.facebook.com/YourPsychoGF/?fref=ts”>https://www.facebook.com/YourPsychoGF/?fref=ts</a>

Όπως καταλαβαίνετε, κάτω από την φωτογραφία γίνεται χαμός από σχόλια, μέσα από τα οποία κάποιοι την επικρίνουν και κάποιοι άλλοι την θαυμάζουν. Φαντάζομαι ότι τα σχόλια θαυμασμού προέρχονται από γυναίκες!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων: Με δωρεάν είσοδο κι εκδηλώσεις το γιορτάζουν αύριο (18/5) τα μουσεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξάνεται κι άλλο η τιμή του καφέ, σε περίπτωση που δεν ήσασταν αρκετά σκ@τά σήμερα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Περισσότερες οι θέσεις των εισακτέων – Πώς μοιράζονται ανά τμήμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτόνησε ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης που είχε συμμετάσχει στο GNTM το 2020!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτητές σε όλο τον κόσμο ενώνονται υπέρ της Παλαιστίνης με καταλήψεις και διαμαρτυρίες!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τα τμήματα που βάζουν δύσκολα στους υποψήφιους αυξάνοντας την ΕΒΕ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET