ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πρωτοποριακό | Εσύ ήξερες τι είναι το ηλεκτρονικό τατουάζ;

Είναι γεγονός το πρώτο τατουάζ που θα αλλάζει σχέδιο, σχήμα και χρώμα σε λίγα δευτερόλεπτα, μέσω του κινητού σας. Όσο και περίεργο να μας φαίνεται, το ηλεκτρονικό τατουάζ θα έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες από το απλό τατουάζ. Η διαδικασία θα είναι η ίδια με αυτή του κανονικού τατουάζ, με τη διαφορά ότι αντί για μελάνι […]

Neopolis Team

24 Φεβρουαρίου, 2016

Είναι γεγονός το πρώτο τατουάζ που θα αλλάζει σχέδιο, σχήμα και χρώμα σε λίγα δευτερόλεπτα, μέσω του κινητού σας.

Όσο και περίεργο να μας φαίνεται, το ηλεκτρονικό τατουάζ θα έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες από το απλό τατουάζ. Η διαδικασία θα είναι η ίδια με αυτή του κανονικού τατουάζ, με τη διαφορά ότι αντί για μελάνι θα «χτυπάτε» μικροκάψουλες ηλεκτρονικού μελανιού κάτω από την επιδερμίδα, δημιουργώντας μια «γκρι οθόνη» 4-6 ιντσών στην περιοχή του αντιβραχίου.

Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργείται μία οθόνη στο δέρμα σας, η οποία θα εμφανίζει τις πληροφορίες που θέλετε εσείς.

tattoi5

Οι κάψουλες θα συνδέονται μέσω bluetooth με το κινητό σας, το οποίο θα παρέχει τη δυνατότητα στις μικροκάψουλες να εμφανίζει αρκετές πληροφορίες του κινητού σας… όπως η ώρα, η ημερομηνία, οι ληφθέντες κλήσεις, ο αριθμός των αδιάβαστων mail κτλ.

Το πρώτο ηλεκτρονικό τατουάζ, το οποίο είναι βασισμένο στην υποδερμική E ink τεχνολογία και θα κάνει όλα τα παραπάνω, θα γίνει σύντομα διαθέσιμο προς πώληση.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET