ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μέχρι σήμερα, χρησιμοποιούσαμε λάθος τα chopsticks | Δείτε το hack!

Mα γυναίκα από την Αυστραλία κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση και να γίνει γνωστή εν μία νυκτί, όταν μοιράστηκε στο Twitter μια life hack εικόνα, που δείχνει ότι χρησιμοποιούμε τα chopsticks λάθος σε όλη μας τη ζωή. Το τέχνασμα είναι αρκετά απλό: σπάμε το συμπαγές τμήμα των chopsticks, που βρίσκεται στο τελείωμα και το χρησιμοποιούμε ως […]

Neopolis Team

11 Φεβρουαρίου, 2016

Mα γυναίκα από την Αυστραλία κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση και να γίνει γνωστή εν μία νυκτί, όταν μοιράστηκε στο Twitter μια life hack εικόνα, που δείχνει ότι χρησιμοποιούμε τα chopsticks λάθος σε όλη μας τη ζωή.

Το τέχνασμα είναι αρκετά απλό: σπάμε το συμπαγές τμήμα των chopsticks, που βρίσκεται στο τελείωμα και το χρησιμοποιούμε ως βάση για τα ξυλάκια, ώστε να αποφύγουμε να τα βάλουμε κατευθείαν πάνω στο τραπέζι.

chopsticks1

Το κόλπο ήταν αρκετά δυνατό ώστε να γίνει viral, καθώς χιλιάδες χρήστες του internet αντέδρασαν στην πρωτοποριακή είδηση με σοκ και έκπληξη.

Η γυναίκα είδε τη φωτογραφία στο Facebook, και αποφάσισε ότι ήταν αστεία, σκέφτηκε τότενα την αναδημοσιεύσει στο Twitter.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει πάνω από 3200 retweets και favourited περισσότερες από τρεις χιλιάδες φορές.

Δεν είναι λίγοι ωστόσο αυτοί που τρολάρουν την αποκάλυψη με εικόνες όπως αυτή:

chopsticks2

Πηγή: WomanToc.gr

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET