ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα βιασμού φοιτήτριας από 25χρονο!

Την απόπειρα βιασμούς της από έναν 25χρονο κατήγγειλε στην αστυνομία μία φοιτήτρια από την Καλαμάτα. Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, με το νεαρό, ο οποίος έχει απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές με μικροκλοπές, διασκέδαζαν ένα βράδυ σε μαγαζί της Καλαμάτας. Στη συνέχεια πήγαν σε σπίτι που δεν ανήκε στον 25χρονο κι εκείνος της επιτέθηκε και […]

Neopolis Team

13 Ιανουαρίου, 2016

Την απόπειρα βιασμούς της από έναν 25χρονο κατήγγειλε στην αστυνομία μία φοιτήτρια από την Καλαμάτα. Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, με το νεαρό, ο οποίος έχει απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές με μικροκλοπές, διασκέδαζαν ένα βράδυ σε μαγαζί της Καλαμάτας.

Στη συνέχεια πήγαν σε σπίτι που δεν ανήκε στον 25χρονο κι εκείνος της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει. Εκείνη από την πλευρά της, μετά από μεγάλη αντίσταση που έδειξε, κατάφερε να ξεφύγει πριν προλάβει να προχωρήσει ο 25χρονος στην ερωτική πράξη. Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ο νεαρός τη χτύπησε κι αυτό διαπιστώθηκε και στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το tharrosnews.gr ο νεαρός αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ για το χτύπημα της κοπέλας ισχυρίσθηκε ότι έπεσε μόνη της από τις σκάλες. Πάντως, για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Τέτοια περιστατικά είναι σίγουρα πολύ άσχημα και τα καταδικάζουμε σε κάθε περίπτωση!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξάνεται κι άλλο η τιμή του καφέ, σε περίπτωση που δεν ήσασταν αρκετά σκ@τά σήμερα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Περισσότερες οι θέσεις των εισακτέων – Πώς μοιράζονται ανά τμήμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτόνησε ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης που είχε συμμετάσχει στο GNTM το 2020!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτητές σε όλο τον κόσμο ενώνονται υπέρ της Παλαιστίνης με καταλήψεις και διαμαρτυρίες!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τα τμήματα που βάζουν δύσκολα στους υποψήφιους αυξάνοντας την ΕΒΕ!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι επιστρέφοντας στην Ελλάδα – Τι είπε για το χασμουρητό!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET