BINGE WATCHING

Σταματήστε ό,τι κάνετε, έρχεται σειρά με σίριαλ κίλερ από ΝτιΚάπριο και Σκορσέζε!

Για ταινία το πήγαιναν, σειρά τους βγήκε. Πάλι καλά λέμε εμείς!

Δαμιανός Σανταλίδης

14 Φεβρουαρίου, 2019

Δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς, αλλά εμείς κάθε φορά που μαθαίνουμε ότι ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ετοιμάζει κάτι καινούριο, μιας πιάνει ένας κάποιος ενθουσιασμός.

Πόσο μάλλον όταν το ετοιμάζει σε συνεργασία με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Εκεί σταματάμε ό,τι κάνουμε και ουρλιάζουμε από χαρά. Κι αυτό ακριβώς κάνουμε και τώρα.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποια επερχόμενη ταινία αυτήν τη φορά. Ούτε θα αναφερθούμε (ξανά) στο Killers of the Flower Moon, που μπορεί τα γυρίσματα να μην έχουν καν αρχίσει, παρόλα αυτά ανυπομονούμε πολύ να δούμε.

Το δίδυμο αυτό που ουκ ολίγες φορές μας έχει χαρίσει ταινιάρες (Shutter Island, The Departed, Wolf of Wall Street, Gangs of New York, Aviator) ετοιμάζεται να μπει και στις μικρές οθόνες.

Το νέο πρότζεκτ τους θα αφορά έναν αρχιτέκτονα και έναν από τους πρώτος κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, τον Δρ. Χένρυ Χάουαρντ Χολμς, ο οποίος οδηγούσε και βασάνιζε τα θύματά του στο Κάστρο των Φόνων, ένα αυτοσχέδιο ξενοδοχείο, αφού τους είχε χορηγήσει παράνομα φάρμακα. Θα βασίζεται στο μπεστ σέλερ «The Devil in the White City» του δημοσιογράφου Έρικ Λάρσον και θα φέρει τον ίδιο τίτλο.

Το συγκεκριμένο είναι ένα πρότζεκτ που ο Σκορσέζε προσπαθεί να φτιάξει εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το μακρινό 2003. Στην αρχή το πήγαινε για ταινία, ωστόσο δεν του βγήκε ποτέ η φάση.

Και καλύτερα λέμε εμείς, καθώς η ιδέα της σειράς μας ψήνει πολύ περισσότερο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα είναι και 3 σεζόν, που θα προβληθούν σε βάθος τριών ετών.

Το νιώθετε το κάψιμο;

Πιο αναλυτικά το στόρι έχει ως εξής:

Από τη μία ο Ντάνιελ Χ. Μπέρνχαμ, ο αρχιτέκτονας που εκπόνησε το σχέδιο για την ανάπτυξη της πόλης του Σικάγο το 1893 στο World Fair για τον εορτασμό των 400 χρόνων από τον ερχομό του Κολόμβου στην Αμερική κι από την άλλη, ο Δρ. Χένρι Χάουαρντ Χολμς, ένας γιατρός που όπως είχε δηλώσει κι ο ίδιος, γεννήθηκε με τον διάβολο μέσα του.

Με τον Χολμς να του αρέσει το σχέδιο του Μπέρνχαμ, άνοιξε ένα ξενοδοχείο που είχε σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για τα δολοφονικά του σχέδια, αφού ήταν εξοπλισμένο με θάλαμο αερίων, κρεματόριο, καταπακτές και σκάλες που δεν οδηγούσαν πουθενά. Ο Χέρμαν Γουέμπστερ Μάτζετ, γνωστός και με το ψευδώνυμο Δρ. Χένρι Χάουαρντ Χολμς, ήταν μία από τις πρώτες τεκμηριωμένες περιπτώσεις κατά συρροή δολοφόνου στην Αμερική.

Και μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το νεό εγχείρημα του κινηματογραφικού διδύμου, παρόλα αυτά στο προφίλ του ΝτιΚάπριο στο IMDb, μπορεί να διακρίνει κανείς πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Και συγκεκριμένα, του Δρ. Χένρι Χάουαρντ Χολμς.

Ναι ναι, του κατά συρροή δολοφόνου, που ομολόγησε ότι διέπραξε 27 δολοφονίες, παρόλο που εξ αυτών μόνο οι 9 επιβεβαιώθηκαν, καθώς τα υπόλοιπα άτομα που φέρεται να είχε δολοφονήσει, τελικά… ζούσαν. Συνολικά βέβαια, λέγεται πως είχε «στείλει» 200 ανθρώπους.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αυτές οι λιγοστές πληροφορίες, έφεραν ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό μας, καθώς το όλο concept προμηνύει μεγαλειώδες κάψιμο! Αναμένουμε λοιπόν!

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET