Τιβί

Ο Μουτσινάς προκαλείίί τη Μέγκι να δειξει το πτυχίο της και αυτό πολύ θέλουμε να το δούμε!

Αυτό που έχει συμβεί φέτος με τον Νίκο Μουτσινά δεν έχει προηγούμενο. Το λέω και το ξαναλέω, η εκπομπή “Για την Παρέα” είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη σε όλη την ελληνική τηλεόραση, για δύο λόγους. Από τη μία ο Μουτσινάς με το αστείρευτο χιούμορ που δεν φοβάται να “τσακαλωθεί”, από την άλλη το ύφος […]

Δήμητρα Πραντάλου

18 Ιανουαρίου, 2019

Αυτό που έχει συμβεί φέτος με τον Νίκο Μουτσινά δεν έχει προηγούμενο. Το λέω και το ξαναλέω, η εκπομπή “Για την Παρέα” είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη σε όλη την ελληνική τηλεόραση, για δύο λόγους.

Από τη μία ο Μουτσινάς με το αστείρευτο χιούμορ που δεν φοβάται να “τσακαλωθεί”, από την άλλη το ύφος της εκπομπής που προσφέρει αυτό που οι περισσότεροι θέλουμε, λίγη χαλάρωση δηλαδή τα μεσημέρια μας ή τα βράδια πριν κοιμηθούμε. Να ξέρετε, ανήκω στην δεύτερη κατηγορία.

Τέλοσπάντων, το θέμα μας είναι άλλο…

Ο Νίκος Μουτσινάς “προκάλεσε” την Μέγκι Ντρίο να δείξει το …πτυχίο της!

Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα που δέχτηκε η εκπομπή στα social media, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά:

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για Μέγκι Ντρίο!!! Δε θα ήθελα να αναφερθεί το όνομά μου!!! Έχω να πω ότι σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη σε κολλέγιο και σε κανένα Λονδίνο κι Αγγλία όπως θέλει να λέει… και κανένα “εράσμους”!!! Όλα τα χρόνια ήταν Θεσσαλονίκη κι έχω ακόμα αρκετά μαθήματα… δεν τελείωσε ποτέ την σχολή και την ψάχνουνε κι εννοείται δεν έχει πτυχίο!!! Και δεν την βλέπω να γυρνάει για να τελειώσει! Προκαλέστε να σας δείξει την ταυτότητά της!»

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω τη συνέντευξη που είχε δώσει η Μέγκι πριν κάτι μήνες στο περιοδικό Down Town και τις δηλώσεις για το πτυχίο της. Συγκεκριμένα, είχε πει πως το πήρε με ένα πρόγραμμα που λέγεται erasmus.

Δεν γνωρίζουμε αν η Μέγκι απαντήσει στην πρόκληση του παρουσιαστή, ωστόσο αν κρίνουμε με βάση τα αγγλικά που ακούσαμε και στο GNTM, τότε μάλλον δεν έχει πάει Λονδίνο για σπουδές Νομικής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET