Τιβί

Ο Μουτσινάς κλήρωσε τύπισσα για αυτοκίνητο κι αυτή τον διαολόστειλε επειδή ήθελε κινητό!

Έχετε ακούσει την παροιμία που λέει «όταν σου χαρίζουν γάιδαρο, δεν το κοιτάς στα δόντια», έτσι δεν ειναι; Προφανώς αυτή δεν ισχύει στα Νότια και πιο συγκεκριμένα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Ας πάρουμε ωστόσο, τα πράγματα από την αρχή. Όπως ίσως είχατε δει, ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Για την Παρέα» κλήρωνε ένα VW Polo […]

Neopolis Team

5 Ιανουαρίου, 2019

Έχετε ακούσει την παροιμία που λέει «όταν σου χαρίζουν γάιδαρο, δεν το κοιτάς στα δόντια», έτσι δεν ειναι; Προφανώς αυτή δεν ισχύει στα Νότια και πιο συγκεκριμένα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Ας πάρουμε ωστόσο, τα πράγματα από την αρχή. Όπως ίσως είχατε δει, ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Για την Παρέα» κλήρωνε ένα VW Polo ως δώρο για τους τηλεθεατές του.

Που λέτε, η κλήρωση έγινε και το αυτοκίνητο το κέρδισε μια γυναίκα από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Κι εκεί που περιμένεις χαρές και πανηγύρια, συνέβη αυτό:

Αι στο δια…ο! Άι στο δια…ο ρε! Βρίζω βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρα κανά κινητό και τελικά βρέθηκε αυτό. Δεν οδηγώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Αν γουστάρετε -δεν κάνω πλάκα- μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε! Χέσ.. το κινητό, δεν με ενδιαφέρει!

Προφανώς και το πάνελ έμεινε άφωνο, αν και η κυρία είχε περισσότερο χιουμοριστική διάθεση, παρά νεύρα με την ατυχία τύχη της!

https://www.youtube.com/watch?v=RHRZkuMWZzo

Βέβαια, πάντοτε σε κάτι τέτοια σκηνικά, παίζει και το ενδεχόμενο των «στημένων τηλεφωνημάτων», για χάρη της τηλεθέασης. Άλλωστε, τι θα ήταν η τηλεόραση, χωρίς τα βάιραλς του Ιντερνέτ;

FUN ZONE

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

BINGE WATCHING

Maestro: Σε λίγη ώρα βγαίνει ολόκληρη η 2η σεζόν στο Netflix για παπακαλιάτικο ξενύχτι!

EVENTS

Colourday Festival 2024: Έρχεται στις 16 Ιουνίου με πολύ χρώμα και μουσική, τα λέμε εκεί!

Τιβί

10 τηλεοπτικές οικογένειες που μεγαλώσαμε μαζί τους και τις αγαπήσαμε σαν δικές μας!

Μουσική

Το ‘ZARI’ τρεντάρει ψηλά στο παγκόσμιο Viral50 του Spotify, είναι κι αυτό μια νίκη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET