ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όχι δεν είναι ιδέα σου. Λαχτάρας μια αλλαγή που υπερβαίνει κατά πολύ τα στενά πλαίσια μια αλλαγής ρουτίνας ή δουλειάς ή σπιτιού. Λαχταράς το καινούργιο που βρίσκεται έξω από τα σύνορα (τα δικά σου ή τα κυριολεκτικά…). ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) «Ας αποφασίσουμε μωρό μου τι θα είμαστε, φίλοι ή κάτι […]

Neopolis Team

18 Δεκεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όχι δεν είναι ιδέα σου. Λαχτάρας μια αλλαγή που υπερβαίνει κατά πολύ τα στενά πλαίσια μια αλλαγής ρουτίνας ή δουλειάς ή σπιτιού. Λαχταράς το καινούργιο που βρίσκεται έξω από τα σύνορα (τα δικά σου ή τα κυριολεκτικά…).

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Ας αποφασίσουμε μωρό μου τι θα είμαστε, φίλοι ή κάτι περισσότερο;» θα ρωτήσουν ευθέως πολλοί/ες Ταύροι τις επόμενες μέρες το αντικείμενο του πόθου τους. Βαρέθηκες τα παιχνιδάκια και τις υπεκφυγές. Επιτέλους!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι βιορυθμοί σου μέχρι το μεσημέρι βρίσκονται σε εφηβικά επίπεδα! Διοχέτευσε την ενέργεια σου όπου κρίνεις πως θα περάσεις καλύτερα. Για το βράδυ τώρα τι να πω… Βαρεμάρα; Μελαγχολία; Πεσμένη διάθεση;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι η εποχή του χρόνου που χρειάζεται να είσαι πιο ρεαλιστικός/η και πρακτικός/η από Παρθένο, να ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου στο παρόν και να μην σηκώσεις κεφάλι μέχρι να κλείσεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Όμως έλα που το μόνο που σκέφτεσαι είναι το μέλλον και τα όνειρα που ακόμη περιμένουν στην αναμονή προς εκπλήρωση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Εγώ θα σταθώ δίπλα σου, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπάω, γιατί χωρίς εσένα είμαι χαμένος/η!». Πόσες φορές δεν έχεις πει αυτά τα λόγια σε κάποιον/α που στο τέλος σε πρόδωσε/άφησε/ξέχασε; Τις επόμενες μέρες φρόντισε να τα πεις ακόμη μια φορά. Όμως αυτή τη φορά θα στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και θα σε κοιτάς στα μάτια. Ναι, για μια φορά θα βάλεις εσένα στο πρώτο σκαλί και θα το εννοείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Συχνά είναι ο φόβος της απόρριψης ή της μοναξιάς που σʼ αποτρέπει να αποκαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα (είτε αγάπης, είτε απέχθειας). Και είναι τόσο δύσκολο για εσένα γιατί, σʼ αντίθεση με άλλους/ες, έχεις επίγνωση της δύναμης του «Σʼ αγαπώ» και του «Δεν σʼ αγαπώ πια». Πάντως μόνο η ειλικρίνεια θα σε λυτρώσει σήμερα Παρθένε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Για αρκετούς/ες Ζυγούς αυτές οι μέρες μοιάζουν σαν την προτελευταία σελίδα μιας σημαντικής σχέσης (επαγγελματικής ή προσωπικής) – είναι η στιγμή της συνειδητοποίησης πως όσο παραμένεις σʼ αυτή, τόσο περισσότερο πίεση και ανασφάλεια αισθάνεσαι παρά σιγουριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μυαλό σου δεν είναι εδώ μαζί μας τελευταία. Σκέφτεσαι κάποιο ταξίδι που πλησιάζει; Τις διακοπές σου; Τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις άμεσα στην εργασιακή καθημερινότητα σου προκειμένου να χαμογελάς περισσότερο; Πάντως σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό στην δουλειά. Μάλλον σε νεύρα θα σου βγει, γιατί κάποιοι συνάδελφοι (και με το δίκιο τους) αναμένουν από εσένα τον/την συνεπή επαγγελματία που ξέρουν καιρό τώρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ό,τι κι αν κάνεις μέχρι το μεσημέρι δεν πρόκειται ούτε να καταγραφεί ούτε να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου – αφέσου, ξέσπασε, φλέρταρε, τσακώσου, προκάλεσε μέχρι τελικής πτώσης (συμπληρώνεις κατά βούληση)… Μόνο σε παρακαλώ, μια χάρη: το βράδυ κράτα και μερικές ώρες για ξεκούραση/χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πρωινό Σενάριο 1: Αποφασίζεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου/να ηρεμήσεις. Πρωινό Σενάριο 2: Έχεις σχέδια από τη μια και απίστευτη δουλειά από την άλλη, όμως αποφασίζεις να τελικά να τα εκπληρώσεις. Βράδυ: Αν έπαιξε το Σενάριο 1 θες να κάνεις αυτή τη νύχτα να μοιάζει με Σαββατόβραδο. Αν έπαιξε το Σενάριο 2 μάλλον θα ανακαλύψεις πως δεν έχεις καμιά ενοχή για την επιλογή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

«Τι κάνω εδώ πέρα, αποκλεισμένος/η από την ίδια βαρετή ρουτίνα; Γιατί δεν μαζεύω την βαλίτσα μου, να κατέβω στο κοντινότερο λιμάνι/αεροδρόμιο/ελικοδρόμιο και να εξαφανιστώ από όλους κι όλα για μερικούς μήνες;»… Μια παρατήρηση: το ξέρω πως ελάχιστα σε παρηγορεί, αλλά όλοι έχουμε νιώσει έτσι μια περίοδο της ζωής μας. Μια συμβουλή: αν μπορείς μην κάνεις την ίδια βλακεία με εμάς που παραμείναμε εδώ!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η αισιοδοξία αυτών των ημερών ηχεί δυνατά σαν μελωδία από φιλαρμονική ορχήστρα. Οι νότες της λένε πως η ασφάλεια δεν κρύβεται σε μια πραγματικότητα χωρίς προκλήσεις, εμπόδια και αλλαγές, αλλά στην ανάπτυξη της ικανότητας να ξεπερνάς όλα τα παραπάνω. Πρόσεξε τι λέω! Να ξεπερνάς, όχι να αντιστέκεσαι. Τίποτα στάσιμο στη ζωή σου πια…

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET