BINGE WATCHING

10 άχαστες ταινίες που έρχονται στο σινεμά και θα μας «ζεστάνουν» τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

Τους επόμενους τρεις μήνες έρχονται τόσο ενδιαφέρουσες ταινίες, που θα ανυπομονείς να κλειστείς στη ζέστη και το σκοτάδι της αίθουσας!

Χάρης Κυριακόπουλος

3 Δεκεμβρίου, 2018

Όταν έρχεται χειμώνας και τα κρύα αρχίζουν να βαράνε αδυσώπητα, είναι δύσκολο να βρεις το θάρρος για να βγεις, ακόμα κι αν θες να παριστάνεις στο νέο σου αμόρε ότι ζεις την κάθε σου ημέρα στο 100%!

Φυσικά, ο μεγάλος παράγοντας που σε προκαλεί να το σπάσεις αυτό, είναι τα Χριστούγεννα!

Η πόλη είναι στολισμένη, η γιορτινή διάθεση κυριαρχεί, τα σχετικά άσματα ακούγονται από παντού και ο κόσμος βρίσκει μια ευκαιρία να αφήσει τις σκοτούρες του στην άκρη! Πώς να μην αψηφήσεις το κρύο και να βολτάρεις για μερικές φανταχτερές πόζες στο Insta;

Μια εξίσου καλή αφορμή όμως, είναι και το σινεμά!

Τους επόμενους τρεις μήνες έρχονται τόσο ενδιαφέρουσες ταινίες, που θα ανυπομονείς να κλειστείς στη ζέστη και το σκοτάδι της αίθουσας! Και παρότι είναι αρκετές, ξεχωρίσαμε 10 που σίγουρα θα μας απασχολήσουν πολύ!

Για τα υπόλοιπα, εδώ θα είμαστε και θα σ’ ενημερώνουμε!

Aquaman 

Το υπερηρωικό κρεσέντο της DC συνεχίζεται δια χειρός Τζέισον Μόμοα, ο οποίος μετά το Justice League ρίχνεται σε μια σόλο μάχη, υποδυόμενος τον ήρωα του τίτλου. Οι φανατικοί των κόμικ και των σχετικών ταινιών θα σπεύσουν σίγουρα, αν και για κάποιο λόγο πιστεύουμε το κοινό θα είναι γεμάτο κορίτσια!

Το εφετζίδικο αυτό νταβαντούρι, μας έρχεται στις 13 Δεκεμβρίου.


Bumblebee 

O αξιολάτρευτος Μπάμπλμπι απ’ τα Transformers αποκτά δική του ταινία! Το στόρι γυρνά στα 80s, όταν ο ήρωας πρωτοκατέβηκε στον πλανήτη Γη, οπότε πάει τη μυθολογία πίσω απ’ τις άλλες ταινίες, στα χρόνια των κιν. σχεδίων! Η φάση μυρίζει Σιδερένιο Γίγαντα από μακριά, αλλά δε μας χαλάει αυτό, ειδικά όταν σκηνοθετεί ο ίδιος που είχε κάνει το Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές!

Όλα βαίνουν καλώς δηλαδή, οπότε έχουμε κάθε λόγο να ανυπομονούμε για τις 20 Δεκεμβρίου!


Το Ξέρουν Όλοι (Everybody Knows/Todos Lo Saben)

Το σενάριο δεν θα ‘πρεπε να σε ενδιαφέρει καν σ’ αυτό το δράμα μυστηρίου, γιατί την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ιρανός Ασγκάρ Φαραντί, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο αυτήν την στιγμή (δις βραβευμένος με Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας), ο οποίος συνεργάζεται με πρωτοκλασάτο καστ: την Πενέλοπε Κρουζ, τον Χαβιέ Μπαρδέμ και τον ηθοποιό-μασκότ της Αργεντινής, Ρικάρντο Νταρίν!

Από παντού ουρλιάζει ταινιάρα, γι’ αυτό σημείωσε τις 27 του μήνα!


Η Άννα και η Αποκάλυψη (Anna and the Apocalypse)

Δεν είναι κρυφό, καρα-γουστάρουμε ταινίες τρόμου, ειδικά όταν είναι κουλές, ευφάνταστες, αιματηρές, κεφάτες και δεν παίρνουν τον εαυτό τους σοβαρά! Οπότε όταν μας λένε ότι βγαίνει μια χριστουγεννιάτικη ταινία με ζόμπι, μουσική και R-rating δεν υπάρχει περίπτωση να μην τρέξουμε στις αίθουσες.

 COUNT. ME. THE. FUCK. IN στις 20 Δεκέμβρη!


Vice

Ο Κρίστιαν Μπέιλ βάζει κιλάκια και μεταμορφώνεται ξανά, υποδυόμενος τον δαιμόνιο Αντιπρόεδρο του Τζορτζ Μπους και όσων ολέθριων ακολούθησαν στη διακυβέρνησή του. Αν σ’ άρεσε το Μεγάλο Σορτάρισμα, τότε θα χαρείς να μάθεις ότι το Vice είναι απ’ τους ίδιους δημιουργούς και θα παρουσιάζει τα γεγονότα με εξίσου γλαφυρό και κωμικό τρόπο!

Τα υπόλοιπα στις 27 Δεκεμβρίου!


Το Βαποράκι (The Mule)

Ακούραστος στα 88 του χρόνια, ο γερόλυκος Κλιντ Ίστγουντ επανέρχεται στις 3 Ιανουαρίου μπροστά απ’ την κάμερα (ενώ ταυτόχρονα σκηνοθετεί) και υποδύεται έναν βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου, που μπλέκεται στα γεροντάματα με τον κόσμο των ναρκωτικών. Η ιστορία είναι αληθινή και μετά από 6 χρόνια που έχουμε να τον δούμε να παίζει, αδημονούμε για το τι άλλο θα μας δώσει αυτός ο θρύλος του σινεμά.

Λέτε στις 3 Ιανουαρίου να είναι η τελευταία του ταινία;


Glass

Αφού άφησε τους πάντες άναυδους με το προπέρσινο Split, o Μ. Νάιτ Σιάμαλαν γυρίζει πιο ανανεωμένος από ποτέ στo δικό του σύμπαν, που δημιούργησε πριν χρόνια με τον Άφθαρτο! Φαντάσου κάτι σαν το X-Men, αλλά σε στυλ μιας εναλλακτικής, πιο προσγειωμένης ταινίας, που κοιτά στην ουσία των χαρακτήρων και όχι στα φανταχτερά τους κοστούμια! Άραγε ο Μπρους Γουίλις να θυμάται ακόμα ότι είναι ηθοποιός της προκοπής (γιατί οι τελευταίες του ταινίες ήταν γτπ);

Στις 17 Ιανουαρίου θα το μάθουμε!


Serenity

https://www.youtube.com/watch?v=SbrOMrjhyvI

Ο δημιουργός του Peaky Blinders επανέρχεται δυναμικά στο σινεμά, σκηνοθετώντας τον Μάθιου Μακόναχι σε ένα σκοτεινό αστυνομικό θρίλερ! Η υπόθεση ακολουθεί έναν ψαρά, που η πρώην γυναίκα του (η Αν Χάθαγουεϊ σε ρόλο μοιραίας) του ζητάει μια χάρη που θα τον οδηγήσει σε ακραία μονοπάτια

Στις 25 Ιανουαρίου βγαίνει στις ΗΠΑ, οπότε περιμένουμε και για εδώ!


Η Ευνοούμενη (The Favourite)

Παρατώντας την ντόπια μιζέρια και με τις ικανότητες του να αναγνωρίζονται στα ξένα, ο Γιώργος Λάνθιμος συνεχίζει να θριαμβεύει δουλεύοντας με σταρ όπως η Έμμα Στόουν (που από μόνη της ήθελε να συνεργαστεί μαζί του) και να κερδίζει τις εντυπώσεις μέχρι και… της Τέιλορ Σουίφτ! Το Favourite είναι μια κωμωδία εποχής που ήδη σκίζει στις Ην. Πολιτείες και τον θέτει από τώρα σε οσκαρική κούρσα!

Στις 7 Φεβρουαρίου θα καταφθάσει και στις δικές μας αίθουσες!


Αλίτα: Ο Άγγελος της Μάχης (Alita: Battle Angel)

Έχοντας κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες ever στο σινεμά, ο Τζέιμς Κάμερον αφοσιώθηκε στα επόμενα Avatar και ανέθεσε αυτό το μεγαλεπήβολο project στα χέρια του φίλου του, Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ (Sin City). Το Alita είναι μια επική περιπέτεια και σκοπεύει να τα σαρώσει όλα! Η υπόθεση ακολουθεί μια κοπέλα-ανδροειδές, που ανακαλύπτει τις δυνάμεις της και ψάχνει το νόημα της ύπαρξής της σε έναν φανταχτερό, φουτουριστικό κόσμο!

Στις 14 Φεβρουαρίου, ετοιμαστείτε να θαμπωθείτε!

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET