BINGE WATCHING

Το πρώτο trailer του Lion King ήταν τόσο τέλειο, που έσπασε ήδη το πρώτο του ρεκόρ!

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών έσπασε ρεκόρ με το πρώτο του trailer και μόνο αναμενόμενο μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει. Την περασμένη Παρασκευή η Disney μας έκανε την ωραιότερη έκπληξη. Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρώτο trailer της λατρεμένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Lion King, με τη νοσταλγία μας να χτυπάει κόκκινο. Νιώσαμε για λίγο και πάλι παιδιά. […]

Δήμητρα Πραντάλου

26 Νοεμβρίου, 2018

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών έσπασε ρεκόρ με το πρώτο του trailer και μόνο αναμενόμενο μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει.

Την περασμένη Παρασκευή η Disney μας έκανε την ωραιότερη έκπληξη. Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρώτο trailer της λατρεμένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Lion King, με τη νοσταλγία μας να χτυπάει κόκκινο. Νιώσαμε για λίγο και πάλι παιδιά.

Εννοείται πως μία φορά δεν ήταν αρκετή γι’αυτό το μαγικό βίντεο διάρκειας 1 λεπτού και δεν ντρεπόμαστε καθόλου να ομολογήσουμε πως ρίξαμε προκαταβολικά δάκρυα γι’αυτό που μας περιμένει.

Η Disney πάντως έχει βάλει σκοπό να επαναφέρει όλες τις μεγάλες επιτυχίες στην μεγάλη οθόνη, κάτι που εμάς προσωπικά δεν μας χαλάει καθόλου και ο Βασιλιάς των Λιονταριών ίσως αποτελέσει την επιτυχία της επόμενης χρονιάς.

Αυτό τουλάχιστον υποψιαζόμαστε μετά το ρεκόρ που σημείωσε το trailer και μόνο, καθώς σε ένα 24ωρο έκανε 224 εκατ. προβολές γράφοντας ιστορία στην Disney.

Ας λουστούμε με άπειρη υπομονή, όμως, καθώς πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο του 2019, όπου θα κυκλοφορήσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αναμένεται χαμούλης, το μόνο σίγουρο.

Στην περίπτωση πάντως που δεν έχεις δει την πρώτη ταινία, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Πριν πατήσεις το play, πρόσεξε να έχεις εφοδιαστεί με χαρτομάντιλα.

Εμείς σε προειδοποιήσαμε:

https://youtu.be/RrfdCmWSoQA

 

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET