ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Εύδοξος είναι εδώ | Ξεκινούν οι δηλώσεις και η διανομή συγγραμάτων για το χειμερινό εξάμηνο!

Ξεκινούν οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμάτων και η διανομή αυτών στους φοιτητές για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, από αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμάτων από τους φοιτητές, με ημερομηνία προθεσμίας των αιτήσεων να ορίζεται η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018. Επισημαίνεται ότι εφόσον η […]

Neopolis Team

23 Οκτωβρίου, 2018

Ξεκινούν οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμάτων και η διανομή αυτών στους φοιτητές για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, από αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμάτων από τους φοιτητές, με ημερομηνία προθεσμίας των αιτήσεων να ορίζεται η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Επισημαίνεται ότι εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει αυτή.

Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι.

Αντίστοιχα, η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητής του ΠΑΔΑ έφτιαξε λαμπάδα Μαρίνα Σάττι, μήπως και δούμε… ανάσταση στην Eurovision!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα – «Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο»!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Coffee Island: Στηρίζοντας τη φοιτητική κοινότητα του Παν/μίου Πατρών, προχωρά σε μια σημαντική δωρεά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νομική ΕΚΠΑ: Πήρε όλα τα βραβεία σπίτι της η ομάδα που συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό δίκης!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET