ΤΙ ΑΛΛΑ;

Καλοκαίρι θα πει παγωμένος φρέντο στο ποτήρι και άραγμα στο μπαλκόνι

Mύρισε καλοκαίρι και επίσημα και το νιώθεις κάθε στιγμή της μέρας. Ο ήλιος καίει, οι βόλτες ξεκίνησαν, τα κοκτέιλ πάνε και έρχονται, οι βουτιές πληθαίνουν, το σώμα έχει γεύση αλάτι, μια υπέροχη ενέργεια ξετυλίγεται στο χώρο, οι παραλίες γεμίζουν, τα γέλια κατακλύζουν το χώρο και κυρίως βάζεις παγάκια στον καφέ! Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο […]

Neopolis Team

1 Ιουνίου, 2014

Mύρισε καλοκαίρι και επίσημα και το νιώθεις κάθε στιγμή της μέρας. Ο ήλιος καίει, οι βόλτες ξεκίνησαν, τα κοκτέιλ πάνε και έρχονται, οι βουτιές πληθαίνουν, το σώμα έχει γεύση αλάτι, μια υπέροχη ενέργεια ξετυλίγεται στο χώρο, οι παραλίες γεμίζουν, τα γέλια κατακλύζουν το χώρο και κυρίως βάζεις παγάκια στον καφέ!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και μοναδικό από το να αράζεις απαλλαγμένος από έγνοιες και σκοτούρες του χειμώνα, στο μπαλκόνι με την παρέα σου. Δε νοείται καλοκαίρι χωρίς μια καλή παρέα, ατελείωτες ώρες γέλιου, κουτσομπολιού, εξομολογήσεων και πειραγμάτων και όλα αυτά στο μπαλκόνι.Η μουσική στο τέρμα αφού έπειτα από ατέρμονες αναλύσεις, ξεκινούν οι χοροί και τα τραγούδια!  Νιώθεις μια αίσθηση ελευθερίας, καθώς σε φυσάει απαλά το δροσερό αεράκι και δεν καταλαβαίνεις για πότε πέρασε η ώρα, ο ήλιος έπεσε και το φεγγάρι πήρε τη θέση του.

Το μπαλκόνι έχει γίνει στέκι, και είναι το μικρό σου μυστικό με τους φίλους σου, αφού κάθε απόγευμα συναντιέστε σε αυτό. Φυσικά τα χέρια δε μπορούν να μείνουν άδεια και ένα ποτήρι καφέ βρίσκεται πάντα για να τα γεμίσει αλλά και για να κάνει τις ώρες σου και τη διάθεση σου ακόμα πιο ευχάριστη. Ο καφές έχει αποκτήσει πια, μιας που άνοιξε ο καιρός, άλλη σημασία και φυσικά άλλη γεύση, γιατί τον πίνεις πια κρύο!

Λένε πως έχει ευεργετικές ικανότητες και εγώ θα συμφωνήσω, διότι σε χαλαρώνει, σου κάνει παρέα και αισθάνεσαι πως κάτι λείπει μέσα στη μέρα σου αν δεν τη συνοδεύει. Είναι κανόνας κάθε κους κους στο μπαλκόνι να συνδυάζεται με έναν καφέ γεμάτο παγάκια, αφού παρά τη ζέστη εκείνος σε δροσίζει και αποβάλλει από πάνω σου κάθε εκνευρισμό. Γιατί; H γεύση του σε συνδυασμό με  καλή παρέα και όμορφη θέα, κάνουν το καλοκαίρι σου μοναδικό.

Μήπως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να σταματήσεις να παραγγέλνεις απ΄έξω καφέ και να γίνεις και εσύ ένας μικρός μπαρίστας; Έτσι και θα τον φτιάξεις όπως εσύ θέλεις, για να έχει την τέλεια γεύση που προτιμάς, και θα γλιτώσεις λεφτά για διακοπές!

 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα – «Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο»!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET