BINGE WATCHING

Brad Pitt από τα παλιά | Τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε στην πρώτη φωτογραφία για την ταινία με τον Leo!

Εκεί που χαζεύαμε στο ίνσταγκραμ, πέσαμε πάνω σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο Leonardo DiCaprio στο προφίλ του, και για κάποια δευτερόλεπτα τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε τον άντρα που στέκεται ακριβώς δίπλα του. Ο λόγος για τον Brad Pitt, τον συμπρωταγωνιστή του δηλαδή στη νέα ταινία “Once Upon A Time In Hollywood” του Quentin Tarantino. Η […]

Δήμητρα Πραντάλου

2 Ιουλίου, 2018

Εκεί που χαζεύαμε στο ίνσταγκραμ, πέσαμε πάνω σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο Leonardo DiCaprio στο προφίλ του, και για κάποια δευτερόλεπτα τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε τον άντρα που στέκεται ακριβώς δίπλα του. Ο λόγος για τον Brad Pitt, τον συμπρωταγωνιστή του δηλαδή στη νέα ταινία “Once Upon A Time In Hollywood” του Quentin Tarantino.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τα γυρίσματα της ταινίας και οι δύο ηθοποιοί είναι ενδεδυμένοι με βάση τα πρότυπα της μόδας των ’60s.

Το “Once Upon A Time In Hollywood” είναι μια ταινία μυστηρίου και εγκλημάτων.

Η πλοκή λαμβάνει χώρα στη Νότια Καλιφόρνια το 1969, ενώ επικεντρώνεται κυρίως γύρω από τις δολοφονίες της οικογένειας Manson. Ο Brad Pitt θα υποδηθεί τον Cliff Booth ως κασκαντέρ, και ο DiCaprio τον Rick Dalton ως πρώην στάρ μιας σειράς, ο οποίος τύχαινε να είναι και γείτονας της συντρόφου του Charles Manson που βρήκε κι εκείνη τραγικό θάνατο.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου του 2019, δηλαδή την 50η επέτειο των μαζικών φόνων που διέπραξε ο Manson.

Ιδού όμως η φωτογραφία που έκανε αγνώριστο τον Brad Pitt:

https://www.instagram.com/p/Bkh21lOH6rf/?taken-by=leonardodicaprio

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET