ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Οι ωραίοι του Μουντιάλ | Η ενδεκάδα που βάζει γκολ στις καρδιές των γυναικών!

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το Μουντιάλ, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τους άντρες να πιάνουν μία μόνιμη θέση στον καναπέ και τις γυναίκες να δεινοπαθούν. Όχι ότι δεν υπάρχουν και γυναίκες ποδοσφαιρόφιλοι, να παρακολουθούν με χαρά το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο, οι περισσότερες απλά απορούν με το […]

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το Μουντιάλ, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τους άντρες να πιάνουν μία μόνιμη θέση στον καναπέ και τις γυναίκες να δεινοπαθούν. Όχι ότι δεν υπάρχουν και γυναίκες ποδοσφαιρόφιλοι, να παρακολουθούν με χαρά το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο, οι περισσότερες απλά απορούν με το πού βρίσκουν την οποιαδήποτε ευχαρίστηση οι άντρες στο να αποχαυνώνονται κοιτάζοντας κάτι μαντράχαλους να κυνηγάνε ένα τόπι.

Φίλες μου, μπορεί να γκρινιάζουμε συνέχεια για το Μουντιάλ, αλλά ας το παραδεχτούμε, το ματάκι μας ανοίγει όταν βλέπουν γυμνασμένα κορμιά με ωραία πρόσωπα, να ιδρώνουν τη φανέλα τους. Ο καθένας λοιπόν, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο μένει ευχαριστημένος από την ποδοσφαιρική αυτή οργάνωση και εμείς αν μη τι άλλο, λιώνουμε στο οφθαλμόλουτρο και πολύ καλά κάνουμε!

Τα ωραία αγόρια του Μουντιάλ είναι πολλά και δυσκολεύτηκα πραγματικά να φτιάξω μία λίστα, αλλά η τελική 11άδα νομίζω ότι περιλαμβάνει τα καλύτερα κομμάτια:

#1 Μάνουελ Νόιερ

Ομάδα: Γερμανία

Ο 32χρονος τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας αγωνίζεται και στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ και στις δύο ομάδες διατελεί χρέη αρχηγού. Δε μιλάμε για όποιον κι όποιον από ό,τι καταλαβαίνεις. Ο Νόιερ έχει κλέψει τις καρδιές των γυναικών λόγω του παρουσιαστικού του, μιας και είναι ένας αντικειμενικά όμορφος άντρας με ωραία χαρακτηριστικά, ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια.

https://www.instagram.com/p/BjsOiwAnR2C/?taken-by=manuelneuer


#2 Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδα: Πορτογαλία

Δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ακουστά τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρονάλντο. Έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον διεθνή τύπο με τις ερωτικές του σχέσεις, αλλά και με άλλα σκάνδαλα (στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για βιασμό). Anyways, ωραίο αντικειμενικά δεν τον λες, αλλά σίγουρα είναι ένας δυναμικός, ηγετικός και γοητευτικός άντρας.

https://www.instagram.com/p/Bc5KIJdlHe7/?taken-by=cristiano


#3 Ζεράρ Πικέ

Ομάδα: Ισπανία

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της εθνικής ομάδας Ισπανίας, Ζεράρ Πικέ, είναι αναμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες αντρικές παρουσίες του ποδοσφαίρου. Ο τύπος έχει παντρευτεί τη ΣΑΚΙΡΑ. Τι άλλο να πούμε από εκεί και πέρα; Η προσοχή που έχει κερδίσει από τις γυναίκες σίγουρα οφείλεται και στη σύζυγό του, πέρα βέβαια από το γεγονός ότι είναι ένας όμορφος άντρας.

https://www.instagram.com/p/yQBJKbNsGw/?taken-by=3gerardpique


#4 Γιαν Ζόμερ

Ομάδα: Ελβετία

Ο 29χρονος Ελβετός, Γιαν Ζόμερ, είναι τερματοφύλακας της εθνικής Ελβετίας, αλλά και της γερμανικής ομάδας Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Είναι ένας ιδιαίτερα νόστιμος άντρας με αδρά, σκουρόχρωμα χαρακτηριστικά, πολύ κοντά στα μεσογειακά πρότυπα. Πού να τον δείτε κορίτσια πώς πιάνει τα… σουτ που έρχονται προς το μέρος του και τα αποκρούει.

https://www.instagram.com/p/BX5CJJujM3P/?taken-by=ysommer1


#5 Μπίρκιρ Μπγιάρνανσον

Ομάδα: Ισλανδία

Καταστροφή μεγάλη μας έχει κάνει σ’ αυτό το Μουντιάλ η Σκανδιναβία, παιδιά. Οι ξανθούληδες είναι ο ένας ωραιότερος από τον άλλον. Ο 30χρονος Ισλανδός, είναι ποδοσφαιριστής στην ελβετική ομάδα ΦΚ Βασιλεία, αλλά και στην εθνική Ισλανδίας. Κορίτσια, το παιδί αυτό είναι άλλο πράγμα. Μακριά ξανθά μαλλιά αγγέλου και γαλάζια μάτια, σε συνδυασμό με ένα καλογυμνασμένο σώμα *τρέχει σαλάκι*.

https://www.instagram.com/p/BkKQ3J9hAdB/?taken-by=birkirbjarnason


#6 Νικολάς Ταλιαφίκο

Ομάδα: Αργεντινή

Ο 25χρονος Αργεντίνος, Ταλιαφίκο, δίνει μία Λατινοαμερικανική χροιά στο Μουντιάλ που δεν περνάει απαρατήρητη. Πέρα από την εθνική Αργεντινής, είναι και ποδοσφαιριστής στην ΑΦΚ Άγιαξ. Πρόκειται για ένα νέο παιδί, με πολύ ωραία και αγνά αντρικά χαρακτηριστικά. Τον έχω καταλάβει εγώ. Έχει μέλλον αυτός μπροστά του. Όσο μεγαλώνει, θα ομορφαίνει. Να σας πω και την αλήθεια, φέρνει λιγάκι στον Δρυμωνάκο. Δε βρίσκετε;

https://www.instagram.com/p/Bc-UEVpnenA/?taken-by=tagliafico3


#7 Ντρις Μέρτενς

Ομάδα: Βέλγιο

Ο Βέλγος Μέρτενς είναι επιθετικός στη ΣΣΚ Νάπολι και στην εθνική Βελγίου. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας που με βάση τα χαρακτηριστικά που έχει, θα μπορούσε να είναι κάλλιστα Έλληνας και μάλιστα γύπας. Έχει όλο το στυλ και το attitude. Αυτό ποσώς μας νοιάζει βέβαια. Το θέμα είναι να περάσει το Βέλγιο στους 16 και να συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε στο Μουντιάλ.

https://www.instagram.com/p/Bd8QFaNhYzW/?taken-by=driesmertens


#8 Τζον Γκουιντέτι

Ομάδα: Σουηδία

Αυτό το 26χρονο αγόρι, ακόμη ένα από την Σκανδιναβία βεβαίως βεβαίως, είναι επιθετικός στην Ντεπορτίβο Αλαβές, εκτός από την εθνική Σουηδίας. Τον ξεχώρισα στον πρώτο αγώνα που έπαιξε η Σουηδία στο φετινό Μουντιάλ και φυσικά συμπεριλαμβάνεται πανηγυρικά στη λίστα. Αγόρι ψηλό, ξανθό (duhhh), με γαλάζια τεράστια μάτια και θεληματικό πηγούνι. Τι άλλο να θέλει κάποια;

https://www.instagram.com/p/BNWLw39jLni/?taken-by=johnguidetti


#9 Σέρχιο Ράμος

Ομάδα: Ισπανία

Ο Σέρχιο ο Ράμος είναι ένας 32χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει θέση αμυντικού στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην εθνική Ισπανίας. Ένα θα σας πω. Είναι ένα από τα ονόματα ποδοσφαιριστών που όταν πρωτοέμαθα, απλά κόλλησα. Είναι κι αυτός φουλ κλαρινογαμπρός, γεμάτος τατουάζ, που ζει τη μεγάλη ζωή, αλλά γιατί όχι, αφού μπορεί;

https://www.instagram.com/p/BcAEfbqDqI4/?taken-by=sergioramos


#10 Ρομάν Μπούρκι

Ομάδα: Ελβετία

Τα καλύτερα σας τα κρατάω για το τέλος. Ο 27χρονος Eλβετός, Ρομάν Μπούρκι, είναι τερματοφύλακας της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της εθνικής Ελβετίας. Δεν ξέρω για εσάς κορίτσια, αλλά εγώ ερωτεύτηκα. Αυτό το μελαχρινό αγόρι, δεν παίζεται. Είναι ο άντρας που τα κορίτσια βλέπουν στα όνειρά τους. Είναι εκείνο το γκομενάκι που όταν κυκλοφορεί στο δρόμο μοιράζει εγκεφαλικά. Είναι ΚΟΥΚΛΟΣ.

https://www.instagram.com/p/BWwzfXFFGDC/?taken-by=rbuerki


#11 Ρούρικ Γκίσλασον

Ομάδα: Ισλανδία

Και το κερασάκι στην τούρτα… Κορίτσια, ο Ρούρικ! Ο 30χρονος παίκτης της ΣΒ Σαντχάουζεν και εθνικής Ισλανδίας. Τον κοιτάζεις και νομίζεις ότι είναι ψεύτικος. Λέω συνέχεια στα άρθρα μου ότι κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά άμα βλέπω τέτοια παιδιά, κάπου αναθεωρώ κι εγώ. Είναι ο Βίκινγκ της καρδιάς μας!

https://www.instagram.com/p/BirXraJgbt0/?taken-by=rurikgislason

 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα – «Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET