ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ο πρίγκιπας Χάρι του «έφαγε» την σύζυγο κι ο «Mike Ross» το έριξε στις διακοπές στη Σαντορίνη!

Υπήρχαν πολλοί λόγοι για να αγαπήσουμε και να κολλήσουμε με τη σειρά, ‘Suits’. Ο ένας από αυτούς ακούει στο όνομα, Patrick Adams –γνωστός πια ως Mike Ross– ο πρωταγωνιστής και τηλεοπτικός σύζυγος της Meghan Markle. Όπως καταλαβαίνεις δε θα μπορούσε να λείπει απ’το γεγονός της χρονιάς, τον πριγκιπικό γάμο δηλαδή, συνοδευόμενος πάντα από τη σύζυγο […]

Υπήρχαν πολλοί λόγοι για να αγαπήσουμε και να κολλήσουμε με τη σειρά, ‘Suits’. Ο ένας από αυτούς ακούει στο όνομα, Patrick Adamsγνωστός πια ως Mike Ross– ο πρωταγωνιστής και τηλεοπτικός σύζυγος της Meghan Markle. Όπως καταλαβαίνεις δε θα μπορούσε να λείπει απ’το γεγονός της χρονιάς, τον πριγκιπικό γάμο δηλαδή, συνοδευόμενος πάντα από τη σύζυγο του, Troian Bellisario (πρωταγωνίστρια της σειράς Pretty Little Liars).

Η πραγματική είδηση αυτού του κείμενου ωστόσο, είναι πως ο Patrick Adams άρπαξε την ευκαιρία και αμέσως μετά το γάμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, πήρε βαλίτσα και γυναίκα και ταξίδεψε στην Ελλάδα για ρομαντικές και ξεκούραστες διακοπές. Το ζευγάρι, όπως οι περισσότεροι celebrities, βρίσκεται στο πιο διάσημο κυκλαδίτικο νησί, τη Σαντορίνη.

Φυσικά δε θα μπορούσε ο ηθοποιός, που έχει ταλέντο στη φωτογραφία, να μην ανεβάσει στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, το πανέμορφο τοπίο της Οίας, εκεί όπου μένει δηλαδή με την αγαπημένη του.

Αν λοιπόν τυχαίνει να βρίσκεσαι στη Σαντορίνη, τότε έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα γιατί μπορεί εκεί που περπατάς να πέσεις πάνω στον αγαπημένο δικηγόρο, Mike Ross.

https://www.instagram.com/p/BjExMqflNus/?taken-by=halfadams

https://www.instagram.com/p/BjExn48lxzA/?taken-by=halfadams

 

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET