Έρευνες λένε

Έρευνα λέει ότι όσο καλύτερο σεξ κάνεις με τη σχέση σου, τόσο πιθανότερο να απιστήσεις!

Μου φαίνεται ότι τζάμπα γράφω όλον αυτόν τον καιρό συμβουλές προς τα ζευγάρια για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, μιας και μία έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, έρχεται να τα καταρρίψει όλα. Χωρίς δουλειά θα μας αφήσετε, αλήτεζ! Πολλά έχουμε ακούσει και θα εξακολουθήσουμε να ακούμε σχετικά με την απιστία. Το κατά πόσο […]

Μου φαίνεται ότι τζάμπα γράφω όλον αυτόν τον καιρό συμβουλές προς τα ζευγάρια για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, μιας και μία έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, έρχεται να τα καταρρίψει όλα. Χωρίς δουλειά θα μας αφήσετε, αλήτεζ!

Πολλά έχουμε ακούσει και θα εξακολουθήσουμε να ακούμε σχετικά με την απιστία. Το κατά πόσο αυτή μπορεί να συγχωρεθεί, πόσο εύκολο είναι να συμβεί, ποιο από τα δύο φύλα κατέχει τα πρωτεία και πολλά άλλα. Αυτό που γνωρίζαμε έως σήμερα for sure, είναι ότι η απιστία είναι κακό πράγμα και συνήθως εμφανίζεται στα ζευγάρια που δεν έχουν μία υγιή σεξουαλική ζωή ή ακόμη χειρότερα, όταν αυτή έχει ήδη εξαφανιστεί.

Έλα μου όμως που μία έρευνα έρχεται να διαψεύσει τα όσα γνωρίζαμε ως τώρα, λέγοντάς μας ότι όσο καλύτερο σεξ κάνεις με το/τη σύντροφό σου, τόσο πιθανότερο είναι να απιστήσεις.

WTF παιδιά; Τι είναι αυτά τα πράγματα;

Αρχικά άσε με να στο εξηγήσω. Η έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε εκατοντάδες άτομα και των δύο φύλων, κατέληξε σε αυτόν τον ισχυρισμό αφού εξέτασε τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων, το πόσο ευχαριστημένοι είναι ή όχι με τη σχέση τους, αν έχουν υπάρξει άπιστοι στο παρελθόν και πόσο σεξ κάνουν. Επίσης, τους δόθηκαν φωτογραφίες από ελκυστικούς/ές άνδρες και γυναίκες και μαρτύρησαν το κατά πόσο θα μπορούσαν να τους δουν ερωτικά ή όχι.

Μη σου τα πολυλογώ, η έρευνα έδειξε ότι οι συμμετέχοντες που κοίταξαν ελάχιστα τις φωτογραφίες των ελκυστικών ανθρώπων, είναι λιγότερο πιθανό να απατήσουν τον/τη σύντροφό τους. Ακόμη, κατέληξαν στο ότι οι άνδρες που έχουν πλάι τους μία όμορφη γυναίκα έχουν λιγότερες πιθανότητες να απιστήσουν από μία γυναίκα που έχει στο πλάι της έναν ωραίο άνδρα.

Το κουλό παιδιά δεν είναι αυτό μόνο, αλλά και το γεγονός ότι όσο περισσότερο και καλύτερο σεξ κάνει ένα ζευγάρι, τόσο μεγαλύτερη είναι η επικινδυνότητα γι’ αυτό. Τα ζευγάρια που κάνουν σεξ συχνά και καλό σεξ μάλιστα, γεμάτο από οργασμούς και απόλαυση το καθιστούν πιο επιρρεπές στο να απατήσει ο ένας τον άλλο!

Τι να κάνουμε δηλαδή ρε σεις; Να κόψουμε το σεκς, πχια;

Η λογική είναι ότι οι οργασμοί, φέρνουν κι άλλους, κι άλλους, κι άλλους και θα φτάσεις σε μία στιγμή που και αυτοί που βιώνεις δε θα σου είναι αρκετοί, οπότε αναγκαστικά θα ψαχτείς αλλού. Και τι γίνεται τότε με την αγάπη και τα συναισθήματα που έχεις για τον/τη σύντροφό σου; Αν ακούσουμε την επιστήμη, τότε αυτά πάνε περίπατο στον βωμό της κ*υλας. Τόσο ποταποί είμαστε.

Άρα που καταλήγουμε; Κάνουμε σεξ ή όχι; Το σεξ να είναι καλό ή να μην τα δίνουμε όλα για να «κρατάμε» δίπλα μας το/τη σύντροφό μας; Κοιτάμε άλλους/ες ή όχι;

Εγώ λέω, τίποτα από όλα αυτά. Πραγματικά εναπόκειται στον καθένα τι επιλογές κάνει σ’ αυτήν τη ζωή, ναι ακόμη και στα ερωτικά του. Κυρίως σ’ αυτά βασικά.

Αν είσαι σε μία όμορφη σχέση που σε ικανοποιεί και περνάς καλάς, δεν έχεις κανένα λόγο να κοιτάζεις από εδώ κι από εκεί, εκτός κι αν είσαι άπληστος. Από εκεί και πέρα, οι επιλογές είναι προσωπικές και ο καθένας πορεύεται με αυτές.

Προς Θεού, μη μειώσετε το σεξ παιδιά, αυτό μας κρατάει ζωντανούς.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET