BINGE WATCHING

Έχουμε ακριβή ημερομηνία έναρξης του Game of Thrones και θα σε ξενερώσουμε άσχημα!

Είμαι σίγουρη ότι θα δίνατε πολλά για να ξεκινούσε ακόμα αύριο κιόλας ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του Game of Thrones. Όλες εκείνες οι φήμες όμως που ήθελαν την πρεμιέρα να πραγματοποιείται το 2019 τελικά επιβεβαιώθηκαν, επομένως οι φανατικοί της σειράς θα πρέπει να περιμένετε… λίγο ακόμα. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε και τελικά το […]

Δήμητρα Πραντάλου

31 Ιανουαρίου, 2018

Είμαι σίγουρη ότι θα δίνατε πολλά για να ξεκινούσε ακόμα αύριο κιόλας ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του Game of Thrones. Όλες εκείνες οι φήμες όμως που ήθελαν την πρεμιέρα να πραγματοποιείται το 2019 τελικά επιβεβαιώθηκαν, επομένως οι φανατικοί της σειράς θα πρέπει να περιμένετε… λίγο ακόμα.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε και τελικά το μάθαμε είναι η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του GoT. Σιγόκαιε η ελπίδα τουλάχιστον ότι αυτό θα γινόταν στις αρχές του χρόνου, Ιανουάριο δηλαδή, αλλά ούτε αυτό θα συμβεί σύμφωνα με το spoilerάκι της Meisi Willias (aka Arya Stark) στη Metro.

Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ η πρεμιέρα προορίζεται για τον Απρίλιο του 2019. Για αυτή την αργοπορημένη πρεμιέρα τόνισε:

«Ολοκληρώνουμε τα γυρίσματα τον Δεκέμβριο και το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019″ είπε. “Είναι πολλά που συμβαίνουν σε αυτά τα μεγάλα σε διάρκεια επεισόδια. Δεν θα ήθελε κανείς βιασύνη για αυτή τη σεζόν. Το χρωστάμε στο κοινό και τους fan μας, οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον καταληκτικό κύκλο της σειράς».

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET