BINGE WATCHING

Το ΗΒΟ μετατρέπει το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο σε σειρά!

Μία δραματική σειρά βασισμένη στο βιβλίο της Έλενα Φερράντε «Η υπέροχη φίλη μου», πρόκειται να φέρει τον Μάρτιο του 2018 η μεγάλη αμερικάνικη εταιρία παραγωγής, HBO. «Η υπέροχη φίλη μου» είναι το πρώτο βιβλίο της πετυχημένης τετραλογίας της Νάπολη κι αφορά τη φιλία δύο κοριτσιών, της Έλενας και της Λίλας. «Το νέο όνομα», «Αυτοί που φεύγουν κι […]

Neopolis Team

10 Οκτωβρίου, 2017

Μία δραματική σειρά βασισμένη στο βιβλίο της Έλενα Φερράντε «Η υπέροχη φίλη μου», πρόκειται να φέρει τον Μάρτιο του 2018 η μεγάλη αμερικάνικη εταιρία παραγωγής, HBO.

«Η υπέροχη φίλη μου» είναι το πρώτο βιβλίο της πετυχημένης τετραλογίας της Νάπολη κι αφορά τη φιλία δύο κοριτσιών, της Έλενας και της Λίλας. «Το νέο όνομα», «Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν» και η «Ιστορία της χαμένης κόρης», είναι οι υπόλοιποι τίτλοι που συνθέτουν την τετραλογία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα επεισόδια θα είναι 8 και θα έχουν διάρκεια μία ώρα το καθένα. Όσο για το σενάριο, η ίδια η Έλενα Φερράντε δήλωσε:

Δε γράφω εγώ το σενάριο, δεν έχω τέτοιου είδους ικανότητες. Διάβασα όμως το κείμενο και το έστειλα πίσω με λεπτομερείς σημειώσεις. Δεν μπορώ βέβαια να ξέρω κατά πόσο αυτές οι σημειώσεις και οι παρατηρήσεις έχουν ληφθεί υπόψη.

Η Φερράντε που δε δίνει συνεντεύξεις αλλά ούτε εμφανίζεται στις παρουσιάσεις των βιβλίων της, ζήτησε έναν όρο από την παραγωγή του HBO και απ’ότι φαίνεται αυτό και θα γίνει. Συγκεκριμένα ζήτησε να μην χρησιμοποιήσουν διάσημους ηθοποιούς και αναγνωρισμένα πρόσωπα, αλλά ταλαντούχα και άκαφτα που θα συνδεθούν μοναδικά με τους ρόλους εξιτάροντας το ενδιαφέρον του κόσμου.

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τον Μάρτιο, κι αν κρίνουμε απ’τα βιβλία, τότε σίγουρα προβλέπεται επιτυχία και για τη σειρά!

 

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET