ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Athens Coffee Festival | Το αγαπημένο ρόφημα των φοιτητών απέκτησε τη δική του …γιορτή!

Ο καφές είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο ρόφημα, αλλά κι ο καλύτερος φίλος των απανταχού φοιτητών. Για να γίνουν λίγο πιο εύκολες οι πρώτες πρωινές ώρες μαθημάτων, για να τη βγάλουν καθαρή στην εξεταστική και για εκείνα τα απογεύματα της χαλάρωσης, ο καφές είναι πάντα εκεί, δίπλα στους φοιτητές, σε κάθε τους στιγμή. Αν έχεις κι […]

Neopolis Team

25 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο καφές είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο ρόφημα, αλλά κι ο καλύτερος φίλος των απανταχού φοιτητών. Για να γίνουν λίγο πιο εύκολες οι πρώτες πρωινές ώρες μαθημάτων, για να τη βγάλουν καθαρή στην εξεταστική και για εκείνα τα απογεύματα της χαλάρωσης, ο καφές είναι πάντα εκεί, δίπλα στους φοιτητές, σε κάθε τους στιγμή.

Αν έχεις κι εσύ μια σχέση αγάπης και πάθους με τον καφέ, δε γίνεται να λείπεις από τη μεγαλύτερη γιορτή του «θεϊκού» αυτού ροφήματος, που διοργανώνεται από το Athens Coffee Festival. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Τεχνόπολη στο Γκάζι θα μυρίσει με πλούσια αρώματα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. 

Περισσότεροι από εκατό εκθέτες (εταιρείες εμπορίας καφέ και συναφούς εξοπλισμού, microroasters, κατασκευαστές μηχανών κ.ά.) θα υποδεχθούν τους επισκέπτες του φεστιβάλ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν καφέδες από όλο τον κόσμο και να συναντήσουν από κοντά κορυφαίες προσωπικότητες από την ελληνική και τη διεθνή σκηνή του καφέ.

Το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων του Athens Coffee Festival περιλαμβάνει περισσότερες από 75 ώρες εκπαιδευτικού προγράμματος και γευστικών δοκιμών, σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους:

> The Chatroom, με παρουσιάσεις, επιδείξεις και συζητήσεις για την κουλτούρα, την ιστορία και του μέλλον του καφέ, καθώς και κινηματογραφικές προβολές.

> The Lab, με εξειδικευμένα σεμινάρια και workshops για το roasting και όλες τις μεθόδους παρασκευής καφέ (espresso, hand brew, ibrik).

> The Cupping Room, με γευστικές δοκιμές σπάνιων ποικιλιών καφέ από όλες τις καφεπαραγωγές χώρες.

Καθημερινά, η Κεντρική Σκηνή του Athens Coffee Festival θα φιλοξενεί dj-sets με δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς (En Lefko, Hit, Red) και ζωντανές συναυλίες με τη Μαριέττα Φαφούτη (30/9), την Ίντρα Κέιν και τους Painted Black (1/10) και τον George Zervos (2/10). Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της μέρας θα πραγματοποιούνται στην κεντρική σκηνή διαγωνισμοί γνώσης με πλούσια δώρα.

Είσοδος: 4 ευρώ
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή 10:00-22:00, Δευτέρα 12:00-22:00

Περισσότερα στο www.athenscoffeefestival.gr

 

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET