ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Κiss a Stranger» | 10 πορτρέτα ανθρώπων αποτυπώνουν πλήρως το συναίσθημα πριν και μετά το φιλί!

Το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να συναντήσεις σε έναν άνθρωπο εκτός από τον χαρακτήρα του, είναι το φιλί του. Είναι ικανό να σε παρασύρει, να σε σαγηνεύσει και να αλλάξει όλη την ψυχοσύνθεση σου. Ναι ναι, όλα αυτά ένα φιλί. Κι αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει με το project της «Κiss a Stranger» η φωτογράφος Johanna […]

Δήμητρα Πραντάλου

5 Σεπτεμβρίου, 2017

Το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να συναντήσεις σε έναν άνθρωπο εκτός από τον χαρακτήρα του, είναι το φιλί του. Είναι ικανό να σε παρασύρει, να σε σαγηνεύσει και να αλλάξει όλη την ψυχοσύνθεση σου. Ναι ναι, όλα αυτά ένα φιλί. Κι αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει με το project της «Κiss a Stranger» η φωτογράφος Johanna Siring.

Η ίδια προσπάθησε να αποτυπώσει στο φακό της, το συναίσθημα δέκα ανθρώπων πριν από ένα φιλί και μετά από αυτό. Έτσι όταν κάποιοι θεατές διασκέδαζαν στο φεστιβάλ Roskilde στη Νορβηγία, κάποιοι άλλοι φιλιόνταν μαζί της και αμέσως το πρόσωπό τους άλλαζε έκφραση. Αυτή είναι και η δύναμη του φιλιού.

Η Johanna εξηγεί:

Το φιλί απελευθερώνει ντοπαμίνη και ένα κύμα οξυτοκίνης. Είναι μια στιγμιαία ανακούφιση από το στρες και δημιουργεί έναν άμεσο συναισθηματικό δεσμό μεταξύ δύο ανθρώπων

«Δημιουργώντας νέες σχέσεις και μαθαίνοντας τις σκέψεις και τις ιδέες άγνωστων ανθρώπων, θα μπορούσαμε να οικοδομήσουμε γέφυρες και να καταπολεμήσουμε την άγνοια και την κρίση», καταλήγει η Johanna.

 Δεν υπάρχει κάτι πιο αγνό και πιο ερωτικό ταυτόχρονα από το φιλί, παιδιά!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET