ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όχι δεν είναι ιδέα σου. Λαχτάρας μια αλλαγή που υπερβαίνει κατά πολύ τα στενά πλαίσια μια αλλαγής ρουτίνας ή δουλειάς ή σπιτιού. Λαχταράς το καινούργιο που βρίσκεται έξω από τα σύνορα (τα δικά σου ή τα κυριολεκτικά…). ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ήδη πολλοί/ες αδελφοί/ες σου Ταύροι (κι εσύ ανάμεσα τους ελπίζω) […]

Neopolis Team

13 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όχι δεν είναι ιδέα σου. Λαχτάρας μια αλλαγή που υπερβαίνει κατά πολύ τα στενά πλαίσια μια αλλαγής ρουτίνας ή δουλειάς ή σπιτιού. Λαχταράς το καινούργιο που βρίσκεται έξω από τα σύνορα (τα δικά σου ή τα κυριολεκτικά…).

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ήδη πολλοί/ες αδελφοί/ες σου Ταύροι (κι εσύ ανάμεσα τους ελπίζω) το τελευταίο διάστημα διαμορφώνουν μια εναλλακτική κοινωνική περσόνα – βγαίνουν έξω, δοκιμάζουν εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας, αποτολμούν καινούργιες γνωριμίες… Σήμερα ίσως νιώσεις πως βυθίζεσαι ξανά στην μοναχικότητα των άλλων εποχών. Μην τρελαίνεσαι, θα περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Χρήμα, εξασφάλιση, οικονομική συνέπεια… Ακόμη κι αν αισθάνεσαι στην εργασία σου πιο σταθερός/η και από αιωνόβιο δέντρο, αποκλείεται να μην στροβιλίζουν αυτές λέξεις γύρω από το μυαλό σου τελευταία. Πρόσθεσε στην εξίσωση και την ανάγκη σου να αποκτήσεις νέα όνειρα και στόχους και αρχίζει και περιπλέκεται η σημερινή μέρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν και μέχρι το μεσημέρι είναι μεγάλη η πιθανότητα να κουβαλάς μαζί σου όπου πας τα εργασιακά σου άγχη, τουλάχιστον μπορείς να χαμογελάσεις που το βράδυ σε βρίσκει με διάθεση να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να εισπνεύσεις καθαρό αέρα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μάλλον σε νεύρο, τσαμπουκά και επιθετικούς προσανατολισμούς σου βγαίνει η ενέργεια σου σήμερα. Αν η επίθεση φέρει σαν αποτέλεσμα μαραθώνιους σεξ, έχει καλώς. Αν όμως αυτή η προοπτική φαντάζει μακρινή, τότε προειδοποίησε τους γύρω σου να φοράνε κράνος, αλεξίσφαιρο, επιγονατίδες και λοιπό εξοπλισμό μάχης…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Συχνά είναι ο φόβος της απόρριψης ή της μοναξιάς που σʼ αποτρέπει να αποκαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα (είτε αγάπης, είτε απέχθειας). Και είναι τόσο δύσκολο για εσένα γιατί, σʼ αντίθεση με άλλους/ες, έχεις επίγνωση της δύναμης του «Σʼ αγαπώ» και του «Δεν σʼ αγαπώ πια». Πάντως μόνο η ειλικρίνεια θα σε λυτρώσει σήμερα Παρθένε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν το μυαλό σου κρατούσε λογαριασμό από τις υπερωρίες που το αναγκάζεις να εργάζεται, τότε κάποια στιγμή θα πρέπει να αιτηθεί άδεια μεγαλύτερη του ενός μήνα. Είτε γιατί αισθάνεσαι ότι πρέπει να αποκτήσεις τώρα περισσότερες γνώσεις, είτε γιατί θες να βρεις τρόπους για να κάνεις τη ζωή σου πιο πρακτική, το αποτέλεσμα είναι ένα: το πιέζεις στα άκρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν μου υποσχεθείς πως μέχρι το απόγευμα θα τα βγάλεις πέρα με την νευρική/ευέξαπτη διάθεση σου, θα σου υποσχεθώ κι εγώ πως από το βράδυ κι έπειτα θα έχεις τόση διάθεση/ενέργεια που και μʼ αλυσίδες να σε δέσουν δε μασάς! Σύμφωνοι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ό,τι κι αν κάνεις μέχρι το μεσημέρι δεν πρόκειται ούτε να καταγραφεί ούτε να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου – αφέσου, ξέσπασε, φλέρταρε, τσακώσου, προκάλεσε μέχρι τελικής πτώσης (συμπληρώνεις κατά βούληση)… Μόνο σε παρακαλώ, μια χάρη: το βράδυ κράτα και μερικές ώρες για ξεκούραση/χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το τελευταίο καιρό, εντελώς ανεξήγητα, η αντίληψη σου έχει διευρυνθεί τόσο ώστε αντιλαμβάνεσαι πολύ περισσότερα μηνύματα από το περιβάλλον σου. Κρυφές συζητήσεις και συμμαχίες, ένοχα ή παράξενα βλέμματα στον εργασιακό σου χώρο ή μέσα στην οικογένεια. Πολλά μυστικά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έχεις συγκρούσεις με φίλους/ες ή/και τον/την σύντροφο σου γιατί θα σου ζητήσουν (τι ποιο δύσκολο;) να μην αντιδράς σε κάθε διαφωνία τους λες και σε μαχαιρώνουν. Μικρέ μου/Μικρή μου δραματικέ ηθοποιέ εσύ!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θυμήσου να λες «Ναι» σε προτάσεις από ανθρώπους που ξέρεις 100% πως δεν θα έχουν νεύρα, ένταση, παρανοϊκές εξάρσεις, παράλογα παράπονα και κατεβασμένες μούρες ενώ θα είστε μαζί. (Προς το βράδυ μην αποκλείεις να έχεις μικρές εντάσεις με συγγενείς ή φίλους όμως, όσο γρήγορα ξεσπούν, εξίσου γρήγορα τις ξεχνάς!)

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET