ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

7 θρυλικά video games που σου επιτρέπουν να κάνεις …«αληθινό» σεξ!

Από τις εποχές που τα videogames προχωρούσαν τεχνολογικά και έφτασαν να μοιάζουν περισσότερο με ταινίες, το πονηρό χιούμορ ή οι ενήλικες αναφορές, ήταν πάντα παρούσες! Ποτέ όμως δε φανταζόμασταν ότι θα βλέπαμε φουλ ερωτικές σκηνές, ενώ παίζαμε! Σίγουρα, όλοι θα θυμάστε την πρώτη σας φορά που είδατε σεξ σε ένα βιντεοπαιχνίδι, όταν παίζατε μικροί! Μπορεί […]

Από τις εποχές που τα videogames προχωρούσαν τεχνολογικά και έφτασαν να μοιάζουν περισσότερο με ταινίες, το πονηρό χιούμορ ή οι ενήλικες αναφορές, ήταν πάντα παρούσες! Ποτέ όμως δε φανταζόμασταν ότι θα βλέπαμε φουλ ερωτικές σκηνές, ενώ παίζαμε!

Σίγουρα, όλοι θα θυμάστε την πρώτη σας φορά που είδατε σεξ σε ένα βιντεοπαιχνίδι, όταν παίζατε μικροί! Μπορεί να ήταν αστείο, μπορεί ερεθιστικό (γούστα είναι αυτά) ή απλά… παράξενο! Σίγουρα όμως, δεν ήταν κάτι που θα ήθελες να βλέπεις με τους γονείς σου δίπλα!

Υπάρχουν πολλά games  που… έσπασαν τον πάγο, αλλά μεταξύ άλλων, αυτές ήταν οι περιπτώσεις που ξεχωρίσαμε:

 X Man

Ξεκινώντας από εκεί που άρχισαν όλα, επιστρέφουμε στη δεκαετία του 80, όταν το Atari κυριαρχούσε! Παρά τις μικρές δυνατότητές του, έδωσε έδαφος σε πολλούς προγραμματιστές, να αναπτύξουν διάφορα (παράνομα εννοείται) πορνοπαίχνιδα!

Στο X Man (καμία σχέση με Marvel) απέφευγες εχθρούς τύπου ψαλίδια ή μασέλες (δε θέλω να ξέρω) και έφτανες στο κέντρο ενός λαβυρίνθου, όπου σε περίμενε ξαναμμένο νέτο, κάθε φορά σε διαφορετική στάση! Κανονικά θα ‘πρεπε να λεγόταν “Spaliaras: The Game”!


 Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Tα παιχνίδια Larry είναι οι πρωτομάστορες της κατηγορίας, ξεκινώντας μια παράδοση από τα μέσα των 80s, με γραφικά σε στυλ κινουμένων σχεδίων, πολύ χιούμορ και πονηρά αστεία! Το reboot του ’04 ήταν σε στυλ American Pie και το καλτόμετρο βάρεσε κόκκινο!

Υποδυόσουν έναν ανασφαλή τυπάκο στο κολέγιο, ο οποίος μοναδικό σκοπό έχει να ρίξει όσο περισσότερες κορασίδες μπορεί! Περνούσες διάφορες δοκιμασίες για να φλερτάρεις και τελικά να σκοράρεις, με τις σχετικές σκηνές να προκαλούν πονόκοιλους από τα γέλια! A, υπήρχε και μια πορνό-νεράιδα με τη μορφή του Ρον Τζέρεμι. Nuff said!!!


 Fahrenheit

https://www.youtube.com/watch?v=Lf1NH_HofUo

H εταιρεία Quantic Dream έγινε γνωστή για την πολύ κινηματογραφική προσέγγιση των παιχνιδιών της, αλλά και τον βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα τους. Βλέπουμε πολλές γωνίες μιας ανθρώπινης σχέσης, άρα η σεξουαλική επαφή δεν γινόταν να λείπει!

Μπορεί να έγιναν γνωστοί από τις «χύμα στο κύμα» στιγμές του Heavy Rain, αλλά η φάση είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, από το Fahrenheit. Σε κάποια στιγμή, έπαιζες κιθάρα στην πρώην σου και στο τέλος σου έβγαζε επιλογή “kiss”. Ακολουθούσε μια ξενέρωτη αλληλουχία πλάνων σε γραφικά Ps2, με μουσική που θύμιζε Nickelback. Καθόλου 2005.


 Grand Theft Auto

Τα παιχνίδια GTA πάντα τέντωναν τα όρια του τι είναι επιτρεπτό να δεις και να κάνεις σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Μέσα στη βία και το έγκλημα που είσαι ελεύθερος να χωθείς, το σεξ συνυπάρχει κάπου! Είτε παίρνεις μια φτηνή εκδιδωμένη μες το αμάξι, είτε γυρνάς σπίτι με μια κοπέλα που βγαίνεις, οι ερωτικές σκηνές σχεδόν πάντα γίνονται μόνο ηχητικά.

Η μόνη φορά που έσπασε αυτό, ήταν στο San Andreas, με το mod-θρύλο με τίτλο Hot Coffee, όπου μπορούσες να δεις κυριολεκτικά μια τσόντα με γραφικά Playstation 2! Φυσικά, εν έτη 2004 αυτό προκάλεσε τρελό χαμό και νομικές υστερίες, με πολλά αντίτυπα του παιχνιδιού να αποσύρονται από την αγορά! Πουριτανοί…


 Mass Effect

https://www.youtube.com/watch?v=vxwgNjWXp4s

Όπου κι αν είσαι στο γαλαξία, το γενετήσιο ένστικτο δεν μπορεί να μείνει μέσα σου! Ακόμα κι οι εξωγήινοι θέλουν λίγο να ξεσκουριάσουν και δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό! Ξέρεις πόση μοναξιά παίζει στην απεραντοσύνη του σύμπαντος;

Η ερωτική ζωή είναι μεγάλο κομμάτι στην εμπειρία των Mass Effect, με πολλές επιλογές για να κάνεις ό,τι σχέση θες. Ανάλογα με το πώς αναπτύσσεις τον χαρακτήρα σου (πού αφιερώνεις χρόνο, τι αποστολές κάνεις, τι ηθικές επιλογές ακολουθείς, πόσο μιλάς με ποιον κ.α.), μπορείς να έχεις μακροχρόνιες σχέσεις, ακόμα και με άτομα ιδίου φύλου!


 God of War

https://www.youtube.com/watch?v=E9rvVvIaqyE

Ο Kratos, το πιο οργισμένο παλικάρι των videogames, είναι δεινός εκτελεστής με κάθε έννοια! Ανάμεσα στις ατελείωτες μάχες κόντρα σε (κυριολεκτικά) θεούς και δαίμονες, του αξίζει δικαιωματικά να δει λίγη χαρά στα σκέλια του! Όταν πετύχαινες κορίτσι/α ξαπλωμένο/α, ξεκινούσε ένα mini game στο οποίο ο ήρωας έδινε πόνο… άλλου τύπου!

Σε κάθε παιχνίδι το έκαναν όλο και πιο ενδιαφέρον, μέχρι που στο Νο3 σε έβαλαν να κρεβατώνεις την Αφροδίτη (ξαναλέω, ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ) και πολλά παιδάκια είδαν πόσο δύσκολο είναι να παίζεις videogames με το ένα χέρι! Είναι απορίας άξιο το γιατί ένα καθαρά ενήλικο game, γεμάτο βία και σφαγές, κρατάει όλο το σεξ off-camera! Πφφφ…


 The Witcher 3

Μια φήμη που ακολουθεί τη σειρά Witcher, εκτός από το πόσο μεγαλειώδη και επικά rpg είναι τα παιχνίδια της, είναι οι hot AF ερωτικές σκηνές! Είτε φυστικώνεις μια τυχαία οπτασία από κάποια τοπική… επιχείρηση, είτε τον αρχι-κόμματο του παιχνιδιού πάνω σε βαλσαμωμένο μονόκερο (!!!), ο Geralt δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανικανοποίητο!!

Στις ερωτικές σκηνές, σχεδόν όλα είναι χύμα, συμπεριλαμβανομένων και των προσόντων του Gerald (στο λέμε για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως)! Γενικά πάντως, το σεξ στη σειρά Witcher είναι πλέον μια τυπική υπόθεση και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο ασπρομάλλης πρωταγωνιστής, είναι ο πιο μπερμπάντης γυπαετός την Ιστορία του gaming!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET