Τιβί

Survivor 2 | Ο Ογκουνσότο θέλει να συμμετέχει και να γίνει ο νέος Ντάνος!

Ναι ναι, καλά διάβασες. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Πάτρικ Ογκουνσότο δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport-fm πως θέλει να συμμετάσχει στο δεύτερο Survivor και να αποκτήσει και εκείνος τη φήμη του Ντάνου.  Μετά την αποχώρηση του από τον Μακεδονικό φιλοδοξεί να γίνει και εκείνος, όπως και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας λαϊκός ήρωας, κερδίζοντας παράλληλα και το χρηματικό […]

Default avatar

Guest Author

17 Ιουλίου, 2017

Ναι ναι, καλά διάβασες. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Πάτρικ Ογκουνσότο δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport-fm πως θέλει να συμμετάσχει στο δεύτερο Survivor και να αποκτήσει και εκείνος τη φήμη του Ντάνου. 

Μετά την αποχώρηση του από τον Μακεδονικό φιλοδοξεί να γίνει και εκείνος, όπως και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας λαϊκός ήρωας, κερδίζοντας παράλληλα και το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού.

Δείτε τι ανέφερε αναλυτικά σε δηλώσεις ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη:

Όλοι όσοι μπαίνουν μέσα στο Survivor έχουν δουλειά. Έτσι θα είμαι κι εγώ. Αυτό κάνει καλό και στην ομάδα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάω. Θέλω να πάω. Με έπεισε ο κόσμος να πάω. Όλοι μου έλεγαν να πάω. Έκανα αίτηση για το Survivor 2! Έχω τον κωδικό μου και περιμένω ειδοποίηση, ίσως πάω για συνέντευξη!», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, το βλέπει πολύς κόσμος. Βλέπουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα, εκτός δουλειάς σου! Αν με πάρουν, θέλω να γίνω ο δεύτερος… Ντάνος, τον οποίο δεν τον θυμάμαι καθόλου ως ποδοσφαιριστή.

Σας διευκρινίζουμε πως πλέον ο Πάτρικ Ογκουνσότο έχει μετονομαστεί Γιώργο Βρέντζο και ο ίδιος δηλώνει ότι κατάγεται από τα Ανώγεια της Κρήτης. 

FUN ZONE

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

BINGE WATCHING

Maestro: Σε λίγη ώρα βγαίνει ολόκληρη η 2η σεζόν στο Netflix για παπακαλιάτικο ξενύχτι!

EVENTS

Colourday Festival 2024: Έρχεται στις 16 Ιουνίου με πολύ χρώμα και μουσική, τα λέμε εκεί!

Τιβί

10 τηλεοπτικές οικογένειες που μεγαλώσαμε μαζί τους και τις αγαπήσαμε σαν δικές μας!

Μουσική

Το ‘ZARI’ τρεντάρει ψηλά στο παγκόσμιο Viral50 του Spotify, είναι κι αυτό μια νίκη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET