Είναι viral

Υπάρχει ένα χρώμα που αν το φοράς σου εξασφαλίζει δωρεάν καφέ, σύμφωνα με ειδικό!

*Ανανεώνουμε όλη μας την γκαρνταρόμπα*

Σήμερα έμαθα δύο πράγματα: ότι υπάρχει ψυχολογία χρωμάτων και ότι βάσει αυτής, μπορείς να εξασφαλίσεις τσάμπα καφέ και χάρες γενικότερα.

Δηλαδή εμείς τόσα χρόνια ξοδεύουμε τα κέρατά μας ενώ μπορούσαμε απλά να φοράμε… μπλε T-shirt;;;

Αν είχαμε μπροστά μας τον Max Klymenko θα μας απαντούσε «ΝΑΙ!», μιας και δηλώνει ειδικός στα χρώματα και υποστηρίζει πως το μπλε – και το baby blue ειδικότερα – αποπνέει μια αφέλεια που μπορεί να σου εξασφαλίσει διάφορα πράγματα, μεταξύ των οποίων και δωρεάν καφέ.

Μισό, γιατί μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Θυμάται μήπως κανείς να μιλήσει από προσωπική εμπειρία προτού πάμε να το δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι;

Πάντως, αν σας ενδιαφέρουν αυτές οι θεωρίες, τότε ο ίδιος TikToker (με σχεδόν 3 εκατομμύρια ακόλουθους), μας ενημερώνει ότι το αγαπημένο little black dress των γυναικών και γενικότερα το μαύρο χρώμα, δεν αρμόζει στα ραντεβού. Παρά είναι σκοτεινό και βγάζει κάτι ύποπτο. * ✍️ όχι μαύρα ρούχα ✍️ *

Από το ίδιο βίντεο, μάθαμε επίσης πως το ροζ πρέπει να προτιμάται σε παρουσιάσεις, καθώς αποπνέει μια αυτοπεποίθηση, το μωβ πλούτο και το πράσινο εμπιστοσύνη.

Ενώ σε άλλο βίντεο της ίδιας σειράς, ο Max μας λέει πως το κόκκινο ενδείκνυται για ραντεβού, σαν χρώμα του πάθους, το σκούρο μπλε για να διεκδικήσεις κάποιον αφού αποπνέει αυτοπεποίθηση, ενώ προτείνει να αποφεύγουμε το γκρι στη δουλειά, καθώς υποδηλώνει ντροπή και δειλία.

@maxklymenko This is based on ‘colour science’ that studies the impact colours have on the brain. #colours #psychology #lifehacks ♬ Figure It Out – Blu DeTiger

Ενώ αν τα έχετε κάνει σκ@τά στη σχέση σας και θέλετε να ζητήσετε συγγνώμη, φορέστε τιρκουάζ για περισσότερη τύχη. Δείχνει ειλικρίνεια, σύμφωνα με την επιστήμη των χρωμάτων!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET