EVENTS

RED Xmas: Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο πάρτι επιστρέφει στο WE!

Και δε θα μπορούσαν να λείψουν τα αγαπημένα σε όλους μας ανομολόγητα!

Neopolis Team

13 Δεκεμβρίου, 2022

Το InfinityGreece με υπερηφάνεια διοργανώνει το πιο χριστουγεννιάτικο πάρτι της πόλης και θα είναι epic! Ρωτάς ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, το πολυαγαπημένο σε όλους RED Xmas που διοργανώνεται για 8η συνεχόμενη χρονιά και φέτος έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ήξερες! Το κόνσεπτ μας είναι «βάλε κάτι κόκκινο κι έλα», έστω κι αν είναι μια κορδέλα! Σήμα κατατεθέν είναι τα ανομολόγητα βεβαίως, βεβαίως!

Τα πού και πότε του RED Xmas

Το πολυαναμενόμενο πάρτι θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022 στον χώρο του WE επί της λεωφόρου 3ης Σεπτεμβρίου. Οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν στις 23:30 και η τιμή εισόδου είναι 4 ευρώ.  Φυσικά, σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης είναι να ντυθείς στα κόκκινα και… να έρθεις! Επίσης, θα υπάρχει DJ και Act. Προφανώς, αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος, καθώς δε θα μπορούσαν να λείψουν τα αγαπημένα σε όλους μας ανομολόγητα!

Για να προσκαλέσεις όλους τους φίλους και φίλες σου, αρκεί να δεις το facebook event του RED Xmas!

Γιατί να έρθεις στο RED Xmas;

Το RED Xmas είναι, χωρίς αμφιβολία, το pre-holiday πάρτι που αναζητούσες! Και γιατί αυτό; Επειδή εκεί θα βρεις την καλύτερη εορταστική διάθεση, μουσική που θα σε συναρπάσει και χορό μέχρι πρωίας! Να σκεφτείς ότι αυτό το πάρτι είναι τόσο καλό, που διοργανώνεται 8 συνεχόμενα χρόνια! Και, ειδικά για φέτος, μας επιφυλάσσουν κάτι το διαφορετικό και το απρόσμενο… Εσύ αντέχεις να μη μάθεις;!

Τι έχουν πει για το RED Xmas…

Αργυρώ Κουτσικάκη: Το RED Xmas είναι ένα πάρτι που διοργανώνουμε οι εθελοντές του InfinityGreece. Πέρυσι μου φάνηκε πάρα πολύ ωραία η διοργάνωση. Είχε shows, events, σκετσάκια, μουσικούλα από τις δεκαετίες των 90s & 00s και πολλά ακόμη. Φορούσα μόνο ένα κόκκινο σκουφάκι, και παρότι είχα παραβεί τον κανονισμό (ουπς), δεν έφαγα πόρτα (θενκ γκοντ). Το highlight της βραδιάς για μένα ήταν σίγουρα τα ανομολόγητα που προβάλλονταν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, γιατί περίμενες πότε θα παιχτεί και το δικό σου ανομολόγητο. Μου άρεσαν τα shows που είχε και περιμένω και φέτος να δω κάποιο show χορευτικό ή/και sketch.

Χαρά Μπαξεβάνη: Ήμουν στην οργανωτική ομάδα του περσινού RedXmas. Βρισκόμουν από νωρίς στο WE, με την υπόλοιπη ομάδα, για να επιμεληθούμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να βγει άρτια η διοργάνωση. Το vibe της βραδιάς ήταν μαγικό και το αποτέλεσμα μας αντάμειψε. Διάλεξα να φορέσω ένα κόκκινο φόρεμα. Μου άρεσε το show με τον Άγιο Βασίλη και απόλαυσα το drag-queen show που αποτέλεσε και το highlight της βραδιάς για μένα. Αν και διανύαμε χαλεπούς καιρούς με τον covid, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Εννοείται πως θα έρθω και φέτος και ανυπομονώ να δω τί το διαφορετικό μας ετοιμάζει ο οργανισμός.

Μαίρη Γρουνα: Το RED Xmas πέρυσι ήταν τέλειο! Αυτό που το ξεχωρίζει από κάθε άλλο party του οργανισμού αλλά και γενικότερα, είναι ότι έχει πολύ ωραίες, μικρές εκπλήξεις, είναι διαδραστικό και φυσικά έχει τους καλύτερους διοργανωτές. Αγαπημένα σημεία του περσινού RED Xmas ήταν τα ανομολόγητα και το drag queen show. Εννοείται πως μου άρεσε και η μουσική. Τηρώντας τον κανονισμό της βραδιάς φόρεσα μια κόκκινη μπλούζα. Θα ξαναπήγαινα με τα χίλια και φέτος, και η αλήθεια είναι ότι το περιμένω πώς και πώς!

Οπόοοοτε, take your holiday spirit μαζί σου (Εσύ… Ναι, εσύ που στόλισες δέντρο από τη 1η του Νοέμβρη!), βάλε βρε και κάτι το κόκκινο, κάτι το γιορτινό και κάνε μας join στο αντικειμενικότατα υπέροχο προχριστουγεννιάτικο γεγονός! Έλα να περάσουμε όμορφα μαζί ακούγοντας τα χριστουγεννιάτικα της Βανδή και κάνοντας παρέα με τα ξωτικά και τους Αγιοβασίληδες που παίρνουν το ρεπό τους πριν από το stressful season των γιορτών!

Το άρθρο συνέγραψαν: Στέλιος Βαβάκας, Δήμητρα Κανδύλα, Βασιλική Καρανίκα, Αναστασία Σιαμπλίδου, Νατάσα Μαραγκού

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET