Τιβί

GNTM: Ήταν το χθεσινό makeover το πιο βαρετό απ’ όλα όσα έχουμε δει; Ήταν!

Πού πήγαν τα τολμηρά κουρέματα και τα δράματα;

Neopolis Team

1 Νοεμβρίου, 2022

Πάνω που αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι φέτος δε θα πάρουμε makeover επεισόδιο και οι διαγωνιζόμενες θα γλιτώσουν με τα basic look τους (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις), τα κουρέματα ήρθαν. Ήταν όμως αυτό που περιμέναμε; Σε καμία περίπτωση.

Το GNTM 5 είναι πολύ υποτονικό ούτως ή άλλως, αλλά είχαμε μια ελπίδα ότι στο επεισόδιο με το περισσότερο ζουμί (όπως έχει αποδειχθεί όλες αυτές τις σεζόν), θα μας έδινε έναν λόγο να συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε. Αυτό δε συνέβη ποτέ και άρα τα ξαναλέμε στην επιστροφή της queen Χατζηπαντελή.

Για να είμαστε δίκαιοι, οι χθεσινές αλλαγές στην εμφάνιση των κοριτσιών ήταν αρκετά πετυχημένες. Δεν είδαμε τολμηρά ψαλιδίσματα όμως και αυτό μας κακοφάνηκε. Όταν τις προηγούμενες χρονιές μας είχες συνηθίσει σε makeovers όπως Ειρήνης Στεργιανού και Ραφαέλας, δε γίνεται ξαφνικά να τις αφήνεις όλες όμορφες και ικανοποιημένες. Πού είναι το drama τέλος πάντων; 

Η μόνη που κατάλαβε το assignment ήταν η Μικαέλα, η οποία δε χαλάστηκε τόσο με το δικό της λουκ, όσο με της κόρης της. Πήραμε λίγη αντίρρηση ρε παιδί μου, όπως αρμόζει σε αυτά τα επεισόδια. Κατά τ’ άλλα, οι παίχτριες πήραν πολύ ψύχραιμα τις αλλαγές τους, και εκ του αποτελέσματος, είχαν δίκιο.

Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι το Βικάκι δεν το ενδιέφερε τόσο να αφήσει ευχαριστημένα τα μοντέλα, όσο να κάνει νούμερα η εκπομπή που ζορίζεται από μόνη της φέτος. Το makeover λοιπόν αποτελεί μεγάλο στοίχημα και φέτος μάλλον το έχασε. Εντωμεταξύ, η προσθήκη παικτριών (Ραφαέλα, Γεωργιάννα, Ντορέλα και Ειρήνη), λίγο πριν τις αναλάβει ο hair stylist, υποτίθεται ότι θα προκαλούσαν κάποια αναστάτωση, αλλά μαντέψτε, ούτε αυτό συνέβη.  

Το επεισόδιο λοιπόν, έκλεισε νωρίς χωρίς να έχει θυμίσει σε τίποτα τα παλαιότερα makeovers και κάτι μέσα μας λύγισε. Το ίδιο και στους Twitterάδες που επενδύουν σε κάτι τέτοιες τηλεοπτικές στιγμές.

#1 Μέρα που ήταν…

#2 Φαινόταν από την αρχή το πράγμα

#3 Απορία το ‘χουμε…

#4 Yeeeeah! 

#5 Δεν τις ενημέρωσε κανείς για το ρόλο τους;

#6 Και που λέτε, ωραία περάσαμε και απόψε

#7 Χρόνια είχε να με πάρει ο ύπνος από τις 10

#8 Για πολλούς τελείωσε ακόμα νωρίτερα… 

#9 Κάτι σαν το «η πιο ανατρεπτική σεζόν, με τις περισσότερες αλλαγές»!

#10 Ο Toby ήταν η πραγματική πηγή έμπνευσης for sure! 

BONUS: Να πώς θα αποκτούσε ενδιαφέρον το επεισόδιο! 

Αν πρέπει να εξηγήσουμε κάπως τη φετινή ξενέρωτη τελετή makeover, τότε θα πούμε ότι η παραγωγή φοβήθηκε με τόσες οικειοθελείς αποχωρήσεις και δεν ήθελε να ρισκάρει κι άλλη.

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET