BINGE WATCHING

13 απίστευτα λάθη σε γνωστές ταινίες που ούτε ο ίδιος ο σκηνοθέτης δεν πήρε χαμπάρι!

Είναι γεγονός ότι σε πάρα πολλές ταινίες του Χόλιγουντ, που έσπασαν ταμεία στο box office, έχουν εντοπιστεί αρκετά λάθη τα οποία δεν είδαν ούτε ο σκηνοθέτης, ούτε ο μοντέρ, ούτε κανείς από την σκηνοθετική ομάδα, αλλά δεν ξέφυγαν από τα αετίσια μάτια των θεατών. Έτσι, θα δούμε μερικά από αυτά που έγιναν αντιληπτά από το […]

Default avatar

Guest Author

21 Φεβρουαρίου, 2017

Είναι γεγονός ότι σε πάρα πολλές ταινίες του Χόλιγουντ, που έσπασαν ταμεία στο box office, έχουν εντοπιστεί αρκετά λάθη τα οποία δεν είδαν ούτε ο σκηνοθέτης, ούτε ο μοντέρ, ούτε κανείς από την σκηνοθετική ομάδα, αλλά δεν ξέφυγαν από τα αετίσια μάτια των θεατών.

Έτσι, θα δούμε μερικά από αυτά που έγιναν αντιληπτά από το κινηματογραφικό κοινό:

#1 Κλεοπάτρα

1963

Όλα τα κουστούμια δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να αναδεικνύουν την ομορφιά της ηθοποιού, γι’ αυτό κι ορισμένα από αυτά δεν συμβάδιζαν με την πραγματική εποχή που ζούσε η Κλεοπάτρα. Ένα από αυτά είναι και τα ψηλοτάκουνα της εικόνας.

#2 Μις Πέρεγκριν: Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά

2016

Ο μικρός Τζακ εμφανίζεται να κρατάει ένα αστέρι, το οποίο θέλει να κολλήσει πάνω στον χάρτη. Στην επόμενη όμως σκηνή, δείχνει ότι τοποθετεί μια κουκκίδα.

Επιπλέον, σε μια άλλη σκηνή η μικρή Κλερ φαίνεται ότι έχει φάει το φαγητό της, όμως στην επόμενη σκηνή βλέπουμε το πιάτο της και πάλι γεμάτο.

#3 Η Συμμορία των Μάγων 2

2016

Πώς κατάφερε ο Τζακ να αλλάξει από την στολή φύλακα που φορούσε, στα κανονικά του ρούχα, ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από το FBI, είναι απορίας άξιο.

#4 Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία

2014

Ο Έγκσι από το πουθενά βρίσκει στο τραπεζάκι ένα κινητό, που στην προηγούμενη σκηνή δεν υπήρχε καθόλου.

#5 Star Trek Beyond

2016

Ο πλοίαρχος Κερκ φαίνεται να δένει τη ζώνη γύρω από τη μέση του, στην επόμενη σκηνή όμως βλέπουμε περασμένα λουριά στους ώμους του.

#6 Pearl Harbor

2001

Ένας από τους πιλότους της ταινίας έχει ταλέντο με τη ζωγραφική. Όμως, στην μια σκηνή τον δείχνει να ζωγραφίζει με το αριστερό και στην επόμενη να ζωγραφίζει με το δεξί.

#7 Jurassic Park

1993

Ο Χάμοντ αρχικά σκουπίζει ένα ποτήρι με μια μικρή λευκή πετσέτα, όμως ως δια μαγείας στην επόμενη σκηνή η πετσέτα αλλάζει χρώμα και μέγεθος. Ακόμα κι ο Copperfield θα έτριβε τα μάτια του.

#8 Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.

2015

Σύμφωνα με το φάκελό του, ο Illya Kuryakin δεν ήταν γεννημένος στην ΕΣΣΔ αλλά στη Ρωσία. Βέβαια, εκείνη την εποχή θαρρώ πως υπήρχε μόνο η ΕΣΣΔ.

#9 Το Κορίτσι με το Τατουάζ

2011

Αρχικά ο Blomkvist έφτασε στο Hedestad με πολλές τσάντες και μόνο μια βαλίτσα. Στη συνέχεια όμως, εμφανίζονται από το πουθενά άλλες δύο με τρεις αποσκευές.

#10 Deadpool

2016

Η σκηνή που ο Deadpool κόβει το χέρι του είναι αρκετά αστεία. Ωστόσο, στην πρώτη σκηνή κόβει το αριστερό του χέρι, όμως στην επόμενη φαίνεται πως έχει κόψει το δεξί.

#11 Colombiana

2011

Σε μια σκηνή ένας αστυνομικός κρατάει μια κάρτα μνήμης. Ωστόσο, στην αμέσως επόμενη σκηνή εισάγει μια δισκέτα στον υπολογιστή, αφού μάλλον πήραν πρέφα ότι το 1992 δεν υπήρχαν κάρτες μνήμης.

#12 Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού: Το Βιβλίο με τα Μυστικά

2007

Αρχικά ο Μπεν έχει ένα κουνελάκι στην τσέπη του σακακιού του, στη συνέχεια όμως φαίνεται ότι έχει ένα διαφορετικό λούτρινο παιχνίδι.

#13 Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά

2003

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων σκηνών, ο Σαμ χάνει για κάποιο λόγο το γιλέκο του μεταξύ δύο λήψεων. Ίσως να του το πήρε ο Φρόντο!

Επιπλέον, ο Φρόντο στη μια σκηνή έχει την πληγή στο αριστερό μάγουλο, ενώ στην επόμενη την έχει στο δεξί μάγουλο.

 

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET