Είναι viral

Τυπάς προσπαθεί να γλείψει το πέος του, καταλήγει με μόνιμο πρόβλημα στη μέση!

Σίγουρα όχι κάτι που όλοι έχουμε κάνει!

Δαμιανός Σανταλίδης

21 Φεβρουαρίου, 2022

Σίγουρα όχι κάτι που όλοι έχουμε κάνει!

Επειδή όμως στο Reddit μπορείς να διαβάσεις τα πάντα, βρέθηκε απίστευτος τύπος που το δοκίμασε και αυτό (για την ακρίβεια το είχε κάνει συνήθειο), αλλά η φάση πήρε αναπάντεχη τροπή και παραλίγο να μείνει παράλυτος. Πολύ καλά πήγε αυτό… 

Για να το πάρουμε από την αρχή, η εν λόγω πλατφόρμα είναι γνωστή για τις πιο κουλές συζητήσεις, εξομολογήσεις και απορίες που γράφονται καθημερινά, ωστόσο είναι φορές που όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι για αυτό που θα διαβάσουν τα μάτια σου, τα πράγματα ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγνώστου ταυτότητας φίλος μας, παραδέχτηκε πως ενώ ετοιμαζόταν να κάνει στοματικό στον εαυτό του – πράγμα που συνήθιζε – άκουσε ένα κρακ στη μέση του και έμεινε κυριολεκτικά στον τόπο.

Όπως ο ίδιος είπε, ένιωσε όλο του το σώμα να παραλύει, μένοντας για 20 λεπτά στο ίδιο σημείο χωρίς να μπορεί να κουνηθεί. Στη συνέχεια, κι ενώ κάπως συνήλθε από τον πόνο, κατάφερε να συρθεί μέχρι την κουζίνα και να πάρει ένα παυσίπονο, που τον βοήθησε αρκετά.

Ο τύπος βέβαια θεώρησε υπερβολικά cool την ιστορία του για να μην υπάρχει κάπου στα λημέρια του ίντερνετ, και κάπως έτσι τη μοιράστηκε στο Reddit. Όπως σημειώνει εκεί:

Μία μέρα, όπως συνήθως, έκανα διατάσεις για να είμαι πιο ελαστικός και να κάνω τα δικά μου, όταν ξαφνικά άκουσα ένα πολύ κακό κρακ στην πλάτη μου. Αμέσως ένιωσα έναν έντονο πόνο σε όλο το πίσω μέρος. Δεν μπορούσα να σηκωθώ, ούτε και να κουνήσω έστω λίγο το σώμα μου. Κυριολεκτικά, ένιωσα παράλυτος. 

Ευτυχώς τα πράγματα δεν ήταν τόσο χάλια όσο έμοιαζαν στην αρχή, αλλά η περιπέτεια αυτή του έχει αφήσει ένα μόνιμο πρόβλημα στη μέση. Φυσικά, δεν έχει μιλήσει σε κανέναν γνωστό του για αυτό που του συνέβη, ενώ όταν κάποιος τον ρωτάει πώς προέκυψαν οι πόνοι στη μέση, λέει ότι το έπαθε από τη γυμναστική.

Καταλαβαίνεις όμως ότι δεν έχει πάρει το μάθημά του, αφού παρά τα τραγικά αποτελέσματα της τελευταίας προσπάθειας, ο τυπάς παραδέχτηκε πως θα ήθελε πολύ να το ξανακάνει, αλλά μάλλον δεν ήταν κι από τις πιο φαεινές ιδέες. Να σημειώσουμε ότι για χάρη της αυτοϊκανοποίησης, είχε χάσει 10 ολόκληρα κιλά. Κι αυτό κάτι λέει για την αφοσίωση στο έργο του!

Πολλοί από τους χρήστες που διάβασαν το story έσπευσαν να τον βοηθήσουν δίνοντάς του συμβουλές σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα μέσης, ενώ άλλοι οργισμένοι κι αηδιασμένοι τον αρχίσαν στο κράξιμο. Ε, κι εδώ που τα λέμε, μόνο άδικο δεν έχουν!

Υπήρχαν φυσικά κι αυτοί που τον άρχισαν στην καζούρα προτείνοντάς του ιδέες για να λύσει το πρόβλημά του, όπως για παράδειγμα να προσπαθήσει να γλείψει το πέος του από πίσω, ώστε να επανέλθει η μέση στα κανονικά της. Εσείς τι νέα;

Και τέλος πάντων, είπαμε, να έχετε ελεύθερο χρόνο αλλά όχι κι έτσι… Ή απλά βρείτε έναν άλλο τρόπο αξιοποίησης. Για το Θεό δηλαδή!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET