ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Βρήκαμε το app που αξίζει μία θέση στο κινητό σου και μόνο κερδισμένος θα βγεις!

H εφαρμογή που δεν πιάνει χώρο αλλά πιάνει τόπο!

Στέλα Τσάναϊ

30 Ιουνίου, 2021

[sponsored]

Αν μπεις στο μενού του κινητού σου και ψάξεις λίγο τα apps σου, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κρυμμένους θησαυρούς… Ή μήπως όχι;

Αυτή είναι μία υπενθύμιση για να σβήσεις εκείνη την εφαρμογή που κατέβασες πέρσι και ζήτημα να τη χρησιμοποίησες πάνω από δυο φορές. Ναι, αυτή που κατάλαβες λέω. Δε φταίει η ζέστη που κολλούσε το κινητό σου τελικά, ε;

Όλοι έχουμε να διηγηθούμε μία ιστορία για το πόσο απερίσκεπτοι έχουμε υπάρξει με το κινητό μας, γεμίζοντάς το με εφαρμογές που πιστέψαμε ότι θα έκαναν τη ζωή μας πιο απλή. Τελικά, το story δεν είχε καθόλου happy ending, αφού λίγες μέρες αφότου πήραμε τη μεγάλη απόφαση (να πατήσουμε το download), τις παρατήσαμε στα σκαλιά της εκκλησίας και συνεχίσαμε να ψάχνουμε για κάτι καλύτερο.

Σε αντίθεση με τις σχέσεις irl, εδώ το βρήκαμε! *Ομαδικό high five όλες οι πονεμένες ψυχές* 

Και είναι τόσο καλό, που άγγιξε κατευθείαν την καρδούλα μας αλλά και των κινητών μας. Το λέει άλλωστε και το όνομά του, G App, αλλά και η λειτουργία του, αφού το μόνο που κάνει είναι να χαρίζει δώρα και να σε επιβραβεύει με κάθε συναλλαγή σου με τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Κι αν το να κερδίζουμε δεν είναι το ευαίσθητο σημείο μας, τότε… τι φάση (που θα έλεγε και η Ζεν);

Η εν λόγω εφαρμογή θα γίνει το νέο μεγάλο σου κόλλημα για δύο πολύ βασικούς λόγους: Πρώτον, για το περιεχόμενό της, και δεύτερον, γιατί σε αντίθεση με τις περισσότερες που πιάνουν χώρο στο smartphone σου, αυτή θα πιάνει τόπο, τραβώντας καθημερινά τον αντίχειρά σου να κάνει το tap.

Για να σου δώσω να καταλάβεις τι είναι το G App

Πρόκειται για το πρόγραμμα πιστότητας του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, που μετατρέπεται σε τεχνολογική εξάρτηση, αφού σου δίνει ουσιαστική κι απλόχερη επιβράβευση από την πρώτη κιόλας στιγμή. Και το κάνει μέσω παιχνιδιού και διασκέδασης, καθώς συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς διεκδικείς μοναδικά δώρα, ενώ κάνοντας τις αγορές σου στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr κερδίζεις πόντους (1€=5 πόντοι) που στη συνέχεια εξαργυρώνονται σε εκπτωτικά κουπόνια των 5€, των 10€, των 20€ και των 50€ για τις επόμενες αγορές σου σε προϊόντα τεχνολογίας.

Επιπλέον, τους πόντους σου μπορείς να τους εξαργυρώσεις και στις διάφορες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, όπως διπλά εισιτήρια στο Museum of Illusions, 20% έκπτωση στη Bdtk, καθώς και εκπτωτικά κουπόνια σε Cityzen, Avis, Parkaround, Budget.

Όσον αφορά τους διαγωνισμούς, το πλήθος των δώρων είναι μεγάλο, αλλά η φύση τους κυρίως τεχνολογική. Για σένα που οι φίλοι σου σε αποκαλούν gadgetάκια, για εσένα που ρίχνεις άκυρα σε κανονίσματα της παρέας για τα μάτια του gaming, αλλά και για σένα που σ’ αρέσει το luxuriness, επιφυλάσσει δώρα και προσφορές που σε ενδιαφέρουν.

*Ανοίγει παρένθεση* Αυτή τη στιγμή τρέχει διαγωνισμός για τον 1 χρόνο G Αpp, με δώρα αξίας 100.000€, και δε νομίζω ότι θέλεις να τον χάσεις. *Κλείνει η παρένθεση*

Το πιο συναρπαστικό και αυτό που κέρδισε εμένα όμως, είναι η απλότητα στη χρήση του G App.

Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να κατεβάσω την εφαρμογή στο κινητό μου, να εγγραφώ και ήδη είχα κερδίσει 200 πόντους για τις αγορές μου. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν οι ερωτήσεις για να «γνωριστούμε» καλύτερα. Συν 200 πόντοι, γιατί το ραντεβουδάκι πήγε καλά! Ουσιαστικά, επρόκειτο για μια σειρά από ερωτήσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντά μου, όπως ταινίες, μουσική και gadgets, που στόχευε στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους διαγωνισμούς και τις προσφορές.

Μετά το «ραντεβουδάκι» μας, μπήκαμε κατευθείαν στο ψητό! Ξεπετάχτηκαν διαγωνισμοί, οι hot προσφορές του μήνα και παιχνίδια ακριβώς για εμένα, που μπορούσα να περάσω αρκετή ώρα παίζοντας μαζί τους (διάλεξε αυτό με τη μουσική και θα με θυμηθείς), τα οποία ανανεώνονται συνεχώς και προστίθενται καινούρια.

Δε σταματάει όμως εκεί. Στο G-App, κάθε κίνησή σου επιβραβεύεται! Μπορείς να κερδίσεις 50 πόντους για την είσοδό σου στην εφαρμογή ανά εβδομάδα, να καλέσεις κάποιον φίλο σου να κατεβάσει το app και να τσιμπήσετε από 600 πόντους ο καθένας, να κάνεις αγορές μέσω της εφαρμογής, από επιλεγμένα προϊόντα που σε επιβραβεύουν επιπλέον ή ακόμα και να δηλώσεις τα γενέθλιά σου και να πάρεις 1000 πόντους για δώρο. Ψήθηκες;

Αν, λοιπόν, ψάχνεις και εσύ το app που θα σε κάνει να πιστέψεις και πάλι στην τεχνολογία, το G Αpp είναι η εφαρμογή σου και μπορείς να την κατεβάσεις εδώ για iOS και Android!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET