BINGE WATCHING

H Emilia Clarke παίρνει μεταγραφή στο τηλεοπτικό σύμπαν της Marvel, από εμάς είναι ναι!

Το μόνο που μένει τώρα, είναι να έρθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Disney + στην Ελλάδα.

Γεωργία Σιμιτζή

22 Απριλίου, 2021

Έχει περάσει ένας βασανιστικός χρόνος χωρίς σινεμά και όσο να το κάνεις μας εχει λείψει πολύ, ρε παιδί μου. Ειδικά εμείς οι Marvel fans που περιμένουμε κι ένα Phase 4 να παρακολουθήσουμε, με την ταινία της Black Widow να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, ελπίζουμε να αλλάξει σύντομα η κατάσταση! Περισσότερο όμως, ελπίζουμε να ισχύει η είδηση ότι το MCU και το Game of Thrones θα αποκτήσουν άλλο ένα κοινό, χάρη σε μια δυνατή προσθήκη στον κόσμο των υπερηρώων.

Συγκεκριμένα, η ‘Daenerys Stormborn of the House Targaryen, First of Her Name, the Unburnt, Queen of the Andals and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains, and Mother of Dragons’ – με λίγα λόγια, η αγαπημένη μας Emilia Clarke – βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Marvel Cinematic Universe, όπως έκανε γνωστό το Variety.

Οι συμπρωταγωνιστές της στο GoT, Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Richard Madden (Robb Stark) και Kit Harington (Jon Snow), είναι ήδη μέλη του MCU, και τώρα η ηθοποιός που γνωρίσαμε για πρώτη φορά ως Daenerys Targaryen ακολουθεί τα βήματά τους λαμβάνοντας συμμετοχή σε μία από τις σειρές της Marvel που θα προβληθεί στο Disney+.

Η Clarke λοιπόν βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις για έναν κεντρικό – αλλά μυστηριώδη – ρόλο στην πολυαναμενόμενη σειρά ‘Secret Invasion’, με τους εκπροσώπους ωστόσο να μην έχουν επιβεβαιώσει ακόμη τα νέα.

Η ανακοίνωση της σειράς έγινε πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο και επιβεβαιώθηκε τον Δεκέμβριο. Το cast θα περιλαμβάνει τον Samuel L. Jackson στον ρόλο του Nick Fury (όπως πάντα), τον Ben Mendelsohn ως Talos (τον ψευτοηγέτη των Skrulls), ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγεται ο Kingsley Ben-Adir των Peaky Blinders ως ο κύριος κακός, καθώς και η βραβευμένη με Oscar και BAFTA, Olivia Colman. Γενικά ένας χαμούλης!

Ακολουθώντας την ιστορία των Marvel Comics, η υπόθεση του ‘Secret Invasion’ έχει να κάνει με την αδίστακτη φυλή των Skrulls, η οποία αλλάζοντας μορφή, αντικατέστησε κρυφά πολλούς υπερήρωες της Γης ως μέρος ενός σχεδίου για παγκόσμια κυριαρχία.

Δυστυχώς, δε γνωρίζουμε ποιοι από τους αγαπημένους μας ήρωες θα εμφανιστούν στη σειρά, αλλά με βάση τις παραγωγές που έχει αρχίσει το Disney +, μπορούμε να φανταστούμε τη She-Hulk, τον Hawkeye και τον Loki.

Και μπορεί ο ρόλος της Emilia Clarke να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, παρόλα αυτά, ως σωστή φαν της Marvel, φυσικά και έχω τις θεωρίες μου. Πιστεύω λοιπόν, πως θα τη δούμε είτε ως Jessica Drew ή ως Abigail Brand. Αρκετά πιθανό βέβαια, είναι να πάρει το ρόλο της Spider Woman ή της διοικήτριας της SWORD. Αν και ως Spider Woman θα ταίριαζε φουλ. Από μητέρα των Δράκων σε… μητέρα των Αραχνών.

Το μόνο που μένει τώρα, είναι να έρθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Disney + στην Ελλάδα. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος κι ακόμα τίποτα… κι αυτό μας πονάει!

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET