ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Κυριακάτικη βόλτα στην Αθήνα | Ιδέες για να περάσεις μία χαλαρή, αλλά ξεχωριστή Κυριακή στο κέντρο της πόλης!

Τι κι αν το καλοκαίρι πέρασε και οδεύουμε ολοταχώς προς το φθινόπωρο, το ζεστό κλίμα που επικρατεί μας κάνει να μην το αντιλαμβανόμαστε καθόλου. Επέστρεψες λοιπόν στην Αθήνα και θες να περάσεις το ΣΚ σου σαν να βρίσκεσαι ακόμα σε διακοπές; Εδώ θα δεις πως μπορείς να αξιοποιήσεις όμορφα μία Κυριακή. Γιατί ναι οκ, το να πας για […]

Default avatar

Guest Author

27 Αυγούστου, 2016

Τι κι αν το καλοκαίρι πέρασε και οδεύουμε ολοταχώς προς το φθινόπωρο, το ζεστό κλίμα που επικρατεί μας κάνει να μην το αντιλαμβανόμαστε καθόλου. Επέστρεψες λοιπόν στην Αθήνα και θες να περάσεις το ΣΚ σου σαν να βρίσκεσαι ακόμα σε διακοπές; Εδώ θα δεις πως μπορείς να αξιοποιήσεις όμορφα μία Κυριακή. Γιατί ναι οκ, το να πας για μπάνιο σε κάποια παραλία εξακολουθεί να υπάρχει σαν επιλογή, αλλά εξίσου ωραία είναι να κάνεις και μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης με καλή παρέα, φυσικά!

Αρχικά, είναι Κυριακή! Το μόνο σίγουρο είναι πως θες να περάσεις αυτή τη μέρα χαλαρά και ξεκούραστα. Γι’ αυτό καλό θα είναι να ξεκινήσεις με ένα καλό πρωινό! Πολύ καλή επιλογή εκτός σπιτιού, είναι το brunch σε ένα ωραίο εστιατόριο που βρίσκεται στο κέντρο. Ιδανική επιλογή είναι το New York Sandwiches, το οποίο βρίσκεται στο Σύνταγμα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Νίκης και αριθμό 23. Ένας κατάλογος ειδικά διαμορφωμένος για brunch, με πολλές επιλογές για κάθε γούστο! Ό,τι πρέπει για ένα ωραίο και δυναμικό ξεκίνημα!

brunch

Στη συνέχεια, πολύ ενδιαφέρουσα θα ήταν μια βόλτα στην Πλάκα και στην Ακρόπολη. Τι πιο όμορφο από το να περπατάς στα όμορφα στενά της Πλάκας και να χαζεύεις τα αξιοθέατα;

567005-voltaplaka-600_215069_529TMK

Μετά τη βόλτα, σίγουρα θα αισθανθείς κουρασμένος και αφυδατωμένος. Γι’ αυτό μία στάση για έναν καφέ ή ένα παγωμένο αναψυκτικό είναι ιδανική. Η γραφική γειτονιά της Αθήνας, τα γνωστά Αναφιώτικαφιλοξενεί πολλά μαγαζάκια το ένα δίπλα στο άλλο, στα οποία περιλαμβάνεται και το ομώνυμο μαγαζί «Αναφιώτικα». Πολύ ωραία τοποθεσία, σου δίνει την εντύπωση ότι έχεις ξεφύγει από τα όρια της πόλης και είσαι κάπου χαλαρά και ίσως σου δημιουργεί και ένα ελαφρώς νησιωτικό κλίμα!

giasemi-2

Για να ολοκληρωθεί γλυκά η μέρα σου στο κέντρο της Αθήνας, μπορείς να γευθείς κάτι γλυκό και παγωμένο. Ένα παγωτό. Το Davinci, ένα παραδοσιακό ιταλικό παγωτατζίδικο με τρομερές γεύσεις! Βρίσκεται στο Μοναστηράκι και συγκεκριμένα στην οδό Ανδριανού και αριθμό 50. Πολύ νόστιμο παγωτό, φρέσκο και συνδυάζεται απόλυτα με φρεσκοψημένα βαφλάκια! Ό,τι πρέπει για ένα πεντανόστιμο και γλυκό τελείωμα μιας όμορφης ημέρας!

14151781_10154048823894531_287666112_o

Αυτές ήταν οι προτάσεις μου για να περάσετε μία ενδιαφέρουσα και ίσως ξεχωριστή Κυριακή στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας! Φυσικά και μια οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί έτσι κι αυτό εξαρτάται στις προτιμήσεις και το πρόγραμμα του καθενός!

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο και να σας έδωσε ωραίες ιδέες! See ya!

 

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET