ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Όχι μία αλλά 90 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής προσφέρει η Παπαστράτος, για τσέκαρε!

Ξέρουμε τι θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι.

Neopolis Team

19 Μαΐου, 2021

Οι απόψεις για το φετινό καλοκαίρι διίστανται. Άλλοι θεωρούν ότι είναι η στιγμή να ξεδώσουν μετά από έναν δύσκολο χρόνο μες στο σπίτι (δεν τους αδικούμε), κι άλλοι το βλέπουν σαν μια καλή ευκαιρία να μαζέψουν τα οικονομικά τους πιάνοντας δουλειά (επίσης απόλυτα κατανοητό). Ύστερα από τόσους μήνες που πολλές δουλειές παρέμεναν κλειστές, ιδιαίτερα στο χώρο της εστίασης, το καλοκαίρι αυτό όντως μοιάζει η τέλεια εποχή να γυρίσουμε στη δράση και στην αποταμίευση.

Στους πρώτους λοιπόν ευχόμαστε καλές διακοπές, ενώ στους δεύτερους ερχόμαστε με μια πολύ καλή πρώτη είδηση, που αφορά έμμισθη πρακτική άσκηση, για να επωφεληθεί και η τσέπη σας αλλά και το βιογραφικό σας!

Η εταιρεία Παπαστράτος συγκεκριμένα, άνοιξε και σας περιμένει (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς αλλά και προσφάτως απόφοιτους) με 90 fully paid θέσεις για καλοκαιρινή πρακτική (Ιούλιος – Σεπτέμβριος), για να γιορτάσει την 90η επέτειό της στην Ελλάδα. Όπως σημειώνει:

Κατά τη διάρκεια αυτού του βιωματικού ταξιδιού, όλοι οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βασικά αναπτυξιακά προγράμματα και παράλληλα να συμμετέχουν σε πραγματικά projects σε όλα τα πεδία όπως: Πωλήσεις, Marketing, Digital, Finance, IT και άλλα.

Οι θέσεις αυτές αφορούν την Αθήνα, εκτός από εκείνες στο κομμάτι των πωλήσεων, που μπορούν να είναι σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Σέρρες, Λάρισα, Βόλο, Καλαμάτα και Ηράκλειο. 

Εφόσον λοιπόν ανήκεις στη δεύτερη ομάδα, σε αυτούς δηλαδή που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το «άνοιγμα» για οικονομικούς σκοπούς κι όχι τόσο για ξεσαλώματα και παρτάρες που ομολογουμένως στερηθήκαμε αρκετά, τότε τσέκαρε αυτήν την ευκαιρία κι αν πληροίς τις προϋποθέσεις μην το σκέφτεσαι καν. Στείλε την αίτησή σου ΕΔΩ!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτιά για φοιτήτριες της Νομικής Αθηνών σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης ρωμαϊκού δικαίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET