ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Κι όλο χάλαγε το αμάξι σε ερημιές | 8 στάσεις του σεξ, ιδανικές για το πίσω κάθισμα!

Πολλά ακούγονται κατά καιρούς για το σεξ στο αυτοκίνητο. Κάποιοι το αγαπούν, ενώ άλλοι το μισούν. Η αλήθεια ως συνήθως, βρίσκεται κάπου στη μέση. Το σεξ στο αυτοκίνητο μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα απολαυστικό, αρκεί να επιλέξεις τις σωστές στάσεις. Άλλωστε, δεν είμαστε και λίγοι αυτοί που αναγκαζόμαστε να καταφύγουμε στη λύση των …4 τροχών, υπό […]

Neopolis Team

21 Ιουλίου, 2017

Πολλά ακούγονται κατά καιρούς για το σεξ στο αυτοκίνητο. Κάποιοι το αγαπούν, ενώ άλλοι το μισούν. Η αλήθεια ως συνήθως, βρίσκεται κάπου στη μέση.

Το σεξ στο αυτοκίνητο μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα απολαυστικό, αρκεί να επιλέξεις τις σωστές στάσεις. Άλλωστε, δεν είμαστε και λίγοι αυτοί που αναγκαζόμαστε να καταφύγουμε στη λύση των …4 τροχών, υπό άκρα μυστικότητα μάλιστα, μη και μας πάρει κανά μάτι και φτάσουν φήμες εκεί που δεν πρέπει!

Ναι, οι «περιπέτειες στο αμάξι» ήταν, είναι και θα παραμείνουν άβολες και βιαστικές, αλλά εξακολουθούν να έχουν τα θετικά τους. Υπάρχουν στάσεις που θα αλλάξουν για τα καλά τον τρόπο που το αντιμετώπιζες μέχρι σήμερα.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες στάσεις που ενδείκνυνται για σεξ στα πίσω καθίμαστα (κι όχι μόνο):

#1 Ιεραποστολικό

Ας ξεκινήσουμε από τα τυπικά και πάντα αγαπημένα. Ενώ το ιεραποστολικό είναι κλασσικό και το κάνουν όλοι λίγο πολύ στο κρεβάτι, στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου έχει άλλη χάρη. Μη σου πω ότι θα ξανανιώσει το πάθος σου γι’ αυτό. Με λίγη δυσκολία και υπερβολική σύσφιξη σχέσεων κάπως θα χωρέσει εν τέλει ο ένας πάνω στον άλλο. Επειδή είναι σχεδόν σίγουρο ότι η κοπέλα θα χτυπάει το κεφάλι της στην πόρτα του αυτοκινήτου από τα κουνήματα, προμηθευτείτε από πριν ένα μαξιλάρι για να κάνετε τη δουλειά σας δίχως τραυματισμούς.


 

#2 Κουτάλι

Αν είστε σχετικά μικροκαμωμένοι, αυτή η στάση θα σας ταιριάξει πολύ. Ξαπλώστε και οι δύο στα πίσω καθίσματα με τα κεφάλια σας να κοιτάζουν στις μπροστινές θέσεις. Ο άντρας βρίσκεται φυσικά πίσω από τη γυναίκα. Επειδή ο ιδρώτας και η τριβή θα δημιουργήσουν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα, ανοίξτε τον κλιματισμό μη πεθάνετε σαν τα ποντίκια εκεί μέσα. Βάλτε κι ένα μαξιλάρι να ακουμπούν τα κεφάλια σας και είστε έτοιμοι.


 

#3 Πόδια στον αέρα

Μιλάμε για μία στάση που είναι ιδανική για να προσφέρει οργασμό στη γυναίκα καθώς η διείσδυση γίνεται όσο βαθιά κι έντονα πρέπει. Επίσης πρόκειται για μία στάση που εξοικονομεί πολύτιμο χώρο. Εφόσον η γυναίκα έχει τα πόδια της σε ορθή γωνία, υπάρχει αρκετός χώρος στα πίσω καθίσματα για να βολευτεί ο άνδρας και να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει. Τι άλλο θέλετε πια;


 

#4 Στα τέσσερα

Τα πίσω καθίσματα είναι ιδανικά για σεξ στα τέσσερα γιατί και οι δύο εξίσου μπορείτε να γονατίσετε στο κάθισμα και να βρείτε στήριξη με τα χέρια σας να ακουμπούν στο παράθυρο. Αν δε το αυτοκίνητο διαθέτει οροφή, ανοίξτε τη και μοιράστε την αγάπη σας και στον κόσμο. Για τα τολμηρά ζευγάρια, προτείνουμε να πάτε και να στηθείτε σε κάποιο δημόσιο parking για να νιώθετε και την έξτρα αδρεναλίνη μη σας τσακώσει κανείς στα πράσα.


 

#5 Ανάποδη καβαλάρισσα

Αρκετά βολική αυτή η στάση. Ο άντρας ξαπλώνει στο κάθισμα ενώ η γυναίκα έρχεται από πάνω του με τέτοιο τρόπο ώστε εκείνος να αντικρίζει την πλάτη και τα οπίσθιά της. Η γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιεί τους μηρούς του άντρα είτε τα μπροστινλα καθίσματα για στήριξη όσο κουνιέται πάνω κάτω. Καλό θα ήταν επίσης να δίνει ο άντρας την ώθηση του πάνω κάτω για να ανακουφίσει τη γυναίκα και να δημιουργηθεί περισσότερη ένταση.


 

#6 Στοματικό στη θέση του οδηγού

Πρώτη έπρεπε να την βάλω αυτή γιατί με κάτι τέτοιο ξεκινούν οι περισσότεροι. Anyway. Τι καλύτερο από τα προκαταρτικά και δε ένα απολαυστικό στοματικό από τη γυναίκα προς τον άντρα. Θα προσφέρει τέτοιο ενθουσιασμό και αδημονία στον άντρα που θα θελήσει αμέσως να πάτε στο παρασύνθημα. Και μόνο η εικόνα ενός άντρα στη θέση του οδηγού και μίας γυναίκας σκυμμένης να τον ικανοποιεί ενώ δε βλέπει κανείς όπως βλέπουμε στις ταινίες, είναι από μόνη της άκρως ερωτική.


 

#7 Γυναίκα από πάνω στο μπροστινό κάθισμα

Πρόκειται για μία απόλυτα αισθησιακή και αγαπησιάρικη στάση. Οι δυο σας αγκαλιά με τη γυναίκα από πάνω να έχει τον έλεγχο ενώ ο ένας αντικρίζει το βλέμμα του άλλου. Αχ! Ομοίως με την ανάποδη καβαλάρισσα οποιαδήποτε στιγμή κουραστεί κα ανεβοκατεβαίνει η γυναίκα, ο άντρας μπορεί αν την ξεκουράσει αναλαμβάνοντας εκείνος τα «βαράκια».


 

#8 Στα γόνατα

Και για το τέλος, ένα δυσκολάκι. Η στάση είναι στα γόνατα, αλλά το θέμα είναι που ακριβώς θα γονατίσετε με τα κεφάλια σας να χτυπούν στην οροφή. Δεν ξέρω. Εσείς θα το βρείτε αυτό. Πρόκειται για μία στάση όπου ο ένας θα κοιτάει τον άλλο κι έτσι όπως είστε και οι δύο γονατιστοί θα γίνετε η διείσδυση. Ο ένας θα κρατάει τον άλλο από τη μέση για στήριξη. Η καλύτερη άσκηση για τους γλουτούς σας μακράν παιδιά.

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET