fbpx

8 πράγματα που θα καταλάβεις αν εσύ και η ξαδέρφη σου, είστε δεμένες σαν αδερφές!


Πες αλήθεια. Πόσο τυχερή αισθάνεσαι με την ξαδέρφη που σου έχει τύχει; Ούτε λαχείο να είχες πιάσει. Είναι η καλύτερη φίλη που θα μπορούσες να ζητήσεις ποτέ και η αδερφή-ψυχή σου από την πρώτη μέρα που συναντηθήκατε. Έχετε μεγαλώσει μαζί, έχετε βιώσει παρέα οικογενειακά τραπέζια κι ό,τι αυτά φέρνουν και γνωρίζετε η μία την άλλη καλύτερα από τον καθένα. Ουσιαστικά, είστε σαν αδερφές. Αυτό το συμπέρασμα άλλωστε βγάζουν κι όσοι σας γνωρίζουν πρώτη φορά.

Μαζί έχετε περάσει τις περισσότερες παιδικές, αξιοσημείωτες στιγμές, πίσω στις οποίες γυρνάτε συχνά (και σας πιάνει μια νοσταλγία). Πέρα από τις αναμνήσεις όμως, μοιράζεστε αστεία, πολλά μυστικά και κυρίως απόψεις. Γνωρίζεις ότι μπορείς να στηριχτείς σ’ αυτήν ανά πάσα στιγμή, ενώ αυτό που λατρεύεις περισσότερο είναι πως δε θα την ακούσεις ποτέ να σε κρίνει για τις όποιες επιλογές κάνεις.

Αν λοιπόν έχεις κι εσύ μια ιδιαίτερη σχέση με την (ξ)αδέρφη σου, τότε μοιράζεστε πολλά περισσότερα πέρα από το ίδιο DNA:

#1 «Κορίτσια, είστε αδερφές;»

Από τη μία έχετε βαρεθεί να το ακούτε, από την άλλη όμως, ίσα που κρατιέστε κάθε φορά να μην πείτε με μια φωνή «Ναι»! Πέρα από τις ομοιότητες στην εξωτερική εμφάνιση που πιθανόν έχετε λόγω συγγένειας, η οικειότητα που υπάρχει μεταξύ σας είναι ο κύριος λόγος που κάποιος θα σας κάνει αυτήν την ερώτηση. Από μικρά παιδιά μαζί, μοιράζεστε τις ίδιες κινήσεις, εκφράσεις και τρόπο ομιλίας, αυτό έλειπε να μη σας περνάνε για αδερφές.

#2 Όχι τίποτα άλλο, τσακώνεστε και σαν αδερφές

Τα αδέρφια έχουν έναν δικό τους, μοναδικό τρόπο να τσακώνονται. Δε λογαριάζουν τίποτα! Λόγω της οικειότητας που υπάρχει μεταξύ τους, δεν ανησυχούν για παρεξηγήσεις ή το οτιδήποτε. Επίσης, συνηθίζουν να αρπάζονται με το παραμικρό. Ό,τι ακριβώς κάνετε κι εσείς δηλαδή. Από τον πιο ασήμαντο μέχρι τον πιο σοβαρό λόγο, είστε πάντα έτοιμες να μαλλιοτραβηχτείτε. Αλλά πόσο να κρατήσετε κακία η μία στην άλλη; Σε καμια ωρίτσα απ’ όταν το σαλόνι του σπιτιού μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, θα τα ξαναβρείτε.

#3 Είναι το πρώτο άτομο που θα ενημερώσεις για οτιδήποτε σου συμβεί

Εκείνες τις σπάνιες ώρες της ημέρας που δεν είστε μαζί, απλά στέλνετε μηνύματα η μία στην άλλη. Αν μάλιστα τύχει και γίνει τίποτα το αξιοσημείωτο εν απουσία της, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις αυτομάτως, είναι να την ενημερώσεις. Δεν κουνάς το μικρό σου δαχτυλάκι προτού ζητήσεις τη γνώμη της, δεν πα να καταστρέφεται ο κόσμος γύρω σου. Προτεραιότητα έχει η πολύωρη ανάλυσή σας και στη συνέχεια παίρνεις και μια απόφαση.

#4 Ο κόσμος ανησυχεί όταν δε σας βλέπει μαζί

Βάζουν αμέσως το κακό στο νου τους κι αυτοί! Αλλά θα μου πεις, από την στιγμή που δε σας έχουν πετύχει ποτέ χώρια, πώς να μην το κάνουν; Όλοι σας έχουν στο μυαλό τους σαν σιαμαία! Κάθε φορά λοιπόν που θα σε δει κανείς έξω μόνη σου, η πρώτη ερώτηση που θα ακούσεις θα έχει να κάνει με την απουσία της ξαδέρφης σου. «Πού είναι;», «Μαλώσατε;» «Είναι άρρωστη;» «Της συνέβη κάτι;» κλπ!

#5 Ανταγωνίζεστε ακόμα για τον τίτλο της «καλύτερης εγγονής»

Όχι τίποτα άλλο, κρίμα για τους παππούδες σας, γιατί τους φέρνετε σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους. Απάντηση φαντάζομαι δεν παίρνετε, ή ακούτε το κλασικό πως σας αγαπούν και τις δύο το ίδιο. Άλλο που εσύ ξέρεις βαθιά μέσα σου πως σου έχουν μια παραπάνω αδυναμία. Κι άλλο που και η ξαδέρφη σου πιστεύει το ίδιο για τον εαυτό της…

#6 Έχετε περάσει καλοκαίρια και καλοκαίρια μαζί

Οι διακοπές που κάνατε ήταν σχεδόν πάντα κοινές. Δεν ξεκίνησαν ούτε από το Λύκειο, ούτε αργότερα. Θυμάσαι καλοκαίρι στο χωριό που δεν το έχεις περάσει μαζί της; Πλέον, κι έχοντας συνηθίσει να απολαμβάνετε από κοινού γιορτές, τριήμερα και γενικότερα τις όποιες διακοπές, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να συνεχίσετε την παράδοση. Κάθε ταξίδι που σχεδιάζεις να κάνεις, είναι το πρώτο άτομο που σκέφτεσαι να πάρεις μαζί σου!

#7 Από ρούχα μέχρι inside jokes, είναι πολλά αυτά που μοιράζεστε μεταξύ σας

Σε ό,τι αφορά τα πρώτα βέβαια, αν φοράτε και το ίδιο νούμερο, τότε δεν τη γλιτώνουν με τίποτα τα ρουχαλάκια σας! Πόσα μπλουζάκια της έχεις καβατζώσει, μόνο η ντουλάπα σου ξέρει. Αλλά για να πάμε και στα λιγότερο υλικά πράγματα, μοιράζεστε τα δικά σας αστειάκια και γεγονότα, που τρελαίνεστε να αναφέρετε κάθε φορά που βρίσκεστε με κάποιον «εκτός παιχνιδιού» και δεν καταλαβαίνει τι παίζει. Από ιστορίες δε, έχετε να πείτε… ουουου!

#8 Θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στη ζωή σου

Όσες φορές και να εκνευριστείς, όσες φορές κι αν νομίζεις πως σε ξεχνάει, όσο και να μη συμφωνείς με τη γνώμη της και παρά τους έντονους τσακωμούς σας, θα είστε μαζί για πάντα (θέλει, δε θέλει). Είναι η οικογένειά σου, η αδερφή ψυχή σου, το άλλο σου μισό και δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτήν.

Κι αν μέχρι τώρα έχετε περάσει αρκετά, σας περιμένουν πολλές ακόμη όμορφες και ξεχωριστές στιγμές. Όσο για τις άσχημες, δεν τις φοβάσαι, γιατί κι αυτές μαζί θα τις περάσετε. Αστεία που μόνο εσείς γνωρίζετε, σειρές που ξενυχτάτε παρέα για να τις δείτε, δύσκολες στιγμές που η μια θα γίνεται δυνατή για την άλλη, μα και κλάματα από χαρά.

Εσένα που έχεις μια τέτοια σχέση με την ξαδέρφη σου, να ξέρεις πολλοί θα τη ζήλευαν!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET