ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 sex tips που μας δίδαξε μονάχα η …υπέρτατη Shakira!

Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στη Γη που να μην του αρέσει η Shakira! Από πολλούς μάλιστα θεωρείται η πιο σέξυ γυναίκα στον κόσμο… Ο τρόπος που χορεύει, κινείται και μιλάει μας δίνει άπειρες ιδέες και συμβουλές για το πως θα κάνουμε την σχέση μας πιο καυτή και σέξυ! Ας δούμε λοιπόν κάποιες από αυτές τις […]

Default avatar

Guest Author

19 Φεβρουαρίου, 2017

Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στη Γη που να μην του αρέσει η Shakira! Από πολλούς μάλιστα θεωρείται η πιο σέξυ γυναίκα στον κόσμο… Ο τρόπος που χορεύει, κινείται και μιλάει μας δίνει άπειρες ιδέες και συμβουλές για το πως θα κάνουμε την σχέση μας πιο καυτή και σέξυ!

Ας δούμε λοιπόν κάποιες από αυτές τις απίστευτα ελκυστικές και σέξυ ιδέες!

1. Κουνήσου προκλητικά, βαμμένη με μαύρη μπογιά

Η σκηνή αυτή από το «La Tortura» είναι ίσως από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της τραγουδίστριας. Δημιούργησε την κατάλληλη ανακατοσούρα και βάψου με μαύρη μπογιά και εσύ και ο σύντροφός σου. Θα νιώσετε πολύ πιο άνετα ενώ ένας χορός της κοιλιάς θα θερμάνει ακόμη πιο πολύ την όλη κατάσταση.

2. Ρίξ’ το στα …ακροβατικά

Θυμάσαι όταν η αγαπημένη μας Shak τριγύριζε ανάμεσα σε στύλους στο «She-Wolf»; Προσπάθησε κάτι σκαλωτικό… κάτι που να περιλαμβάνει ευλυγισία και άγριες διαθέσεις.

3. Για μία εβδομάδα …κάν’ το whenever whenever

H Shakira ξέρει τι λέει… κάν’το όποτε μα όποτε θες!

4. Δοκίμασε κάθε στάση που …προάγει τους γοφούς σου

Η καλύτερη στάση για αυτόν τον σκοπό είναι να είστε από πάνω του ή να κάνετε την ανάποδη καβαλάρισσα! Δείξτε του ότι your hips don’t lie 

5. Παίξε με το μυαλό του όπως η Skakira στο «Εn la boca»

Ποιος είπε ότι πρέπει να πάτε κατευθείαν στο κρεβάτι; Παίξτε το παιχνίδι των προκαταρκτικών και ακολούθησε τις πνευματικές και λεκτικές οδηγίες της Shakira.

6. Άγγιξέ τον με παγάκι σε κάθε σημείο του σώματός του

Η Κολομβιανή μας τραγουδίστρια έχει παραδώσει μαθήματα διδακτορικού επιπέδου σε σχέση με το πως να κινείς το παγάκι σε όλο το σώμα του συντρόφου σου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο «Illegal».

7. Κάντε μαζί ντους …χωρίς να βγάλετε το φανελάκι

Αλήθεια πρέπει να εξηγήσω γιατί αυτό είναι σέξυ;

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET