ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αν κάνεις τα παρακάτω 7 πράγματα, μη σε εκπλήσσει που είσαι ακόμη single!

Είναι εκείνες οι φορές που μία γυναίκα που δεν είναι κατ’ επιλογή single, σιχτιρίζει τη ζωή του καθώς δεν καταλαβαίνει για ποιο γ@μημένο λόγο παραμένει ελεύθερη! «Κουτσή, στραβή και χαζή δεν είμαι» σκέφτεσαι. «Πώς στο καλό δεν μπορώ κι εγώ να σταυρώσω γκόμενο σ’ αυτήν τη ζωή;» Η απάντηση είναι πολύ απλή. Έχεις κι εσύ τα κουσούρια […]

Είναι εκείνες οι φορές που μία γυναίκα που δεν είναι κατ’ επιλογή single, σιχτιρίζει τη ζωή του καθώς δεν καταλαβαίνει για ποιο γ@μημένο λόγο παραμένει ελεύθερη!

«Κουτσή, στραβή και χαζή δεν είμαι» σκέφτεσαι. «Πώς στο καλό δεν μπορώ κι εγώ να σταυρώσω γκόμενο σ’ αυτήν τη ζωή;»

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Έχεις κι εσύ τα κουσούρια σου κι αντί να προσπαθείς να τα κρατήσεις μη αντιληπτά από τον πιθανό σου σύντροφο, όπως κάνουν όλοι, εσύ τα φανερώνεις από την πρώτη κιόλας στιγμή και κάνεις κάθε επίδοξο εραστή να φύγει μέτρα μακριά σου.

Αν ισχύουν τα παρακάτω πράγματα λοιπόν, μη σου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι είσαι ακόμη single:

#1 Μένεις κολλημένη με ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν

Τον έχεις και τον έχεις ξαναδοκιμάσει ένα σωρό φορές, χωρίς αποτέλεσμα. Σε πλήγωσε, σε κορόιδεψε, σε απάτησε, αλλά εσύ εκεί. Θεωρείς ότι του αξίζει μία ακόμη ευκαιρία κι ίσως καταφέρει να αλλάξει για χάρη σου. Όχι φίλη μου! Ούτε δεύτερη ευκαιρία του αξίζει, ούτε και θα αλλάξει ποτέ. Stay away from him!

#2 Στέλνεις μεθυσμένη μηνύματα σε πρώην

Τι ξεπεσμός κι απελπισία, Θεέ μου! Μην του δίνεις την ευχαρίστηση να σε δουλεύει ακόμη και μετά τον χωρισμό σας. Άστον να πάει στο διάολο και συνέχισε τη ζωή σου.

#3 Έχεις χαμηλές προσδοκίες

Είναι κάποιες κοπέλες που για τον χι,ψι λόγο, θεωρούν ότι εκείνος που τους αρέσει, δεν είναι για τα δεδομένα τους. Πως αυτές είναι κατώτερων προσδοκιών κι όποιον καταφέρουν να «χτυπήσουν» θα συμβιβαστούν μαζί του, γιατί δεν θα έχουν την ευκαιρία να βρουν κάτι καλύτερο στο μέλλον. Μην σκέφτεσαι έτσι! Όλοι έχουμε τις ευκαιρίες μας σ’ αυτήν τη ζωή. Πήγαινε για τα καλύτερα και τα άπιαστα!

#4 Έχεις πολύ μικρό κύκλο γνωριμιών

Αν συναναστρέφεσαι καθημερινά με τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους, μην περιμένεις να χτυπήσεις γκομενάκι. Γίνε κοινωνική και διεύρυνε τις γνωριμίες σου. Είναι αναγκαίο να γνωρίσεις φρέσκους ανθρώπους, ώστε να έχεις κι εσύ μία ευκαιρία να ταιριάξεις με κάποιον.

#5 Δεν ξέρεις να φλερτάρεις

Δεν έχεις την αυτοπεποίθηση; Δεν έχεις το θάρρος; Είσαι απλά στόκος και δεν καταλαβαίνεις όταν σε φλερτάρει κάποιος; Τι να πω κι εγώ! Το φλερτ είναι το Νο1 σημείο εκκίνησης για να προσεγγίσεις κάποιον. Μη διστάζεις να απλώσεις τα πλοκάμια σου σε όποιον σε ενδιαφέρει. Γίνε τολμηρή κι ίσως να είναι υπέρ σου.

#6 Δεν έχεις αυτοπεποίθηση

Είτε αυτοεκτίμηση είτε απλά θετικότητα σαν άνθρωπος, ώστε να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει. Αν πηγαίνεις με την ιδέα ότι δεν θα καταφέρεις κάτι κι είναι χαμένη υπόθεση, τότε πιθανώς έτσι θα είναι. Σε πολλούς άνδρες αρέσουν οι ντροπαλές γυναίκες, αλλά σε καμία περίπτωση όσες δεν μπορούν να «πλασάρουν» καλά τον εαυτό τους και δεν έχουν την πυγμή να κάνουν το παραμικρό.

#7 Δεν είναι σωστό το timing

Δεν ξέρω αν πιστεύεις στη μοίρα, στο πεπρωμένο κι όλα τα συναφή, αλλά πραγματικά κάποια πράγματα είναι καθορισμένα να συμβούν σε μία συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Το γνωστό, μην το κυνηγάς και θα έρθει από μόνο του, δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο. Μπορεί τώρα να νιώθεις άσχημα, αλλά το μέλλον που σου επιφυλάσσει η ζωή, προβλέπεται ευοίωνο.

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET