ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Αυτοί είναι οι 6 τύποι φίλων που κάθε 20χρονος οφείλει να έχει στη ζωή του!

Τα 20 σου είναι η ιδανικότερη ηλικία για να ξεκαθαρίσεις τι θες από τη ζωή σου, να περιεργαστείς τα όνειρά σου, να αποφασίσεις την κατεύθυνση των σπουδών σου και να κάνεις εικόνα την μετέπειτα επαγγελματική σου καριέρα. Βιώνουμε μία καθημερινότητα που είναι το ίδιο πηκτική και ρουτινιασμένη όλες τις μέρες της εβδομάδας και σε αυτές […]

Θεώνη Σταματοπούλου

10 Φεβρουαρίου, 2017

Τα 20 σου είναι η ιδανικότερη ηλικία για να ξεκαθαρίσεις τι θες από τη ζωή σου, να περιεργαστείς τα όνειρά σου, να αποφασίσεις την κατεύθυνση των σπουδών σου και να κάνεις εικόνα την μετέπειτα επαγγελματική σου καριέρα. Βιώνουμε μία καθημερινότητα που είναι το ίδιο πηκτική και ρουτινιασμένη όλες τις μέρες της εβδομάδας και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι σημαντικό να διατηρεί κανείς φιλίες που να του δίνουν την απαραίτητη στήριξη κι αγάπη.

Αυτές είναι οι 6 κατηγορίες φίλων που καθένας έχει στη ηλικία των 20:

#1 Η αδελφή – ψυχή

Η σύνδεση που νιώθεις με το εν λόγω άτομο είναι μοναδική. Είναι ο άνθρωπος που σε κρατά προσγειωμένο/η στο έδαφος, που είναι πάντα ειλικρινής μαζί σου και που σε καταλαβαίνει ό,τι κι αν συμβεί. Είναι δίπλα σου για να σου υπενθυμίζει σε όλες τις εύκολες και δύσκολες στιγμές σας ότι η αγάπη είναι πραγματική κι ανιδιοτελής.

#2 Ο ακτιβιστής

Όλοι έχουμε έναν φίλο που μας ωθεί πάντα να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να λέμε την γνώμη μας, όποια κι αν είναι αυτή. Ακόμη κι αν αυτός/ή, διαφωνεί μαζί σου, θέλει να αποκτάς το θάρρος της γνώμης σου και να τεστάρεις τις δυνατότητές σου.

#3 Ο μέθυσος

Όλοι μας τον έχουμε λίγο – πολύ ανάγκη. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσαμε να έχουμε τις δύσκολες στιγμές, όταν μας κατακλύζει η θλίψη και η στενοχώρια. Ο τύπος/τύπισσα ξέρει τα καλύτερα κλαμπ και μουσικές σκηνές όπου μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί και να πνίξετε τον πόνο σας.

#4 Ο κουτσομπόλης

Είναι απλά η ανθρώπινη φύση. Ο καθένας έχει την τάση να σχολιάζει τους γύρω του και να συγκρίνει ανθρώπους και καταστάσεις με τον εαυτό του. Απόλυτα λογικό. Αρκεί ο φίλος σου να μην παραφουσκώνει τα λόγια του. Όταν δοθεί σε μία φήμη παραπάνω αξία από ότι της πρέπει, τότε ο κιτρινισμός και τα φληναφήματα είναι αναπόφευκτα, κι αυτό δεν άρεσε ποτέ σε κανένα.

#5 Ο εργασιομανής

Όχι, δεν κατάλαβες! Όχι απλά δεν είναι κακό να έχεις έναν εργασιομανή στην παρέα σου, αλλά αντίθετα είναι το καλύτερο κίνητρο για εσένα να πράξεις το ίδιο. Οι συζητήσεις μαζί του/της είναι επικοδομητικές και μπορούν να φανούν άκρως βοηθητικές και ενθαρρυντικές για σένα.

#6 Ο κολλητός

Είναι ο φίλος/η με τον οποίο/α είστε ταυτόσημοι. Πηγαίνετε παντού μαζί και κάνετε μαζί τα πάντα. Έχεις την απέραντη άνεση να πας από το σπίτι του στο μέσον της νύχτας και να κλαις μέχρι το πρωί στους ώμους τους δίχως ενοχές. Είναι ο πιο σημαντικός κι ουσιαστικός φίλος που είχες ποτέ.

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET