fbpx

5χρονο φέρνει ηρωίνη στο σχολείο, λέει πως τον κάνει να αισθάνεται σαν τον Spider-Μan!


Στη ζωή μας μπορεί να βρεθούμε πολλές φορές προ εκπλήξεων, αντικρίζοντας ένα θέαμα που δεν περιμέναμε ποτέ να συμβεί, ή ακούγοντας μια τέρμα jawdropping είδηση. Είναι η ζωή τέτοια, να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και να μας τις κρατάει για την καλύτερη ή χειρότερη στιγμή.

Κάτι τέτοιο έκανε και στον φίλο μας, έναν δάσκαλο στο Lawrence Elementary School στο Holyoke της Μασαχουσέτης, ο οποίος σαν ένας απλός δημόσιος υπάλληλος δεν περίμενε ποτέ ότι μια μέρα στη δουλειά θα μπορούσε να πάρει τέτοια τροπή. Το πολύ πολύ να καλούταν να απαντήσει σε ανύποπτο χρόνο ερωτήσεις τύπου «κύριε κύριε, υπάρχει στ’ αλήθεια ο Αϊ-Βασίλης;» ή «κύριε κύριε, ο πελαργός πού κρατάει τα μωρά προτού τα πάει στους γονείς;»

Πάντως, ότι θα έρθει μαθητής να δηλώσει ότι η ηρωίνη τον κάνει να νιώθει σαν τον Spider-Μan, δεν το είχε στη λίστα με τις άβολες στιγμές που θα πρέπει να αντιμετωπίσει με διακριτικότητα!

Ο 5χρονος – που μίλησε δημοσίως για την ηρωίνη πιο ανοιχτά από τον οποιοδήποτε άλλον χρήστη στα χρονικά των ναρκωτικών – λίγο έλειψε να αφήσει στον τόπο το δάσκαλό του. Δεν είναι να απορείς βέβαια, όταν ακούς από ένα παιδάκι αυτής της ηλικίας να δηλώνει ότι η ηρωίνη τον κάνει να αισθάνεται σαν τον αγαπημένο υπερήρωα της Marvel.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως έχει κάνει χρήση του ναρκωτικού, και με το thugness που τον χαρακτηρίζει σκάει στο σχολείο να μιλήσει για την εμπειρία του (και ίσως να πάρει μαζί στην κατρακύλα κι άλλους συμμαθητές του).

Ο καθηγητής του μικρού, αφού συνήλθε από το σοκ, εννοείται πως ανέφερε το περιστατικό στην διεύθυνση. Αυτή έκανε μια κουβεντούλα με τον μαθητή, ο οποίος μην κατανοώντας πόσο σοβαρό ήταν το θέμα, συνέχισε την ιστορία του λέγοντας ότι βάζοντας το ναρκωτικό στο στόμα του μπορούσε να νιώσει σαν τον Spider-Μan.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι αρχές να αναλάβουν την υπόθεση, η οποία βρωμούσε μίλια μακριά μ@λ@κία γονέων.

Η αστυνομία ανέφερε πως το μικρό αγοράκι μετέφερε το περιεχόμενο μέσα σ’ ένα σακουλάκι με το λογότυπο του Spider-Man πάνω, δήλωσε όμως πως ο 5χρονος κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε κάνει χρήση του. Στη συνέχεια ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η επεισοδιακή ιστορία μας προφανώς δεν τελειώνει εδώ.

Η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο του σπιτιού του μικρού μας Πίτερ Πάρκερ, όπου βρήκε τον πατέρα του, Μπένι Γκαρσία, αγκαλίτσα με μία διακριτική ποσότητα ναρκωτικών, 38 πακέτα κοκαΐνη και 70 ηρωίνη για να είμαστε ακριβείς. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, εκκρεμούσαν πολλά εντάλματα σύλληψης για τον, πάνω απ’ όλα, υπεύθυνο πατέρα, ο οποίος πλέον κρατείται από την αστυνομία.

Οι υπηρεσίες που είναι σχετικές με την προστασία των παιδιών όχι μόνο πήραν μαζί τους τον πρωταγωνιστή μας, αλλά και τον ακόμη μικρότερο αδερφό του, ένα μωρό, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι.

Ο Γκαρσία θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να γίνει η δίκη.

Απ’ όλα τα παραπάνω καταλαβαίνουμε πως σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Κυρίως για εσάς φοιτητές του Παιδαγωγικού. Μπορεί στο μέλλον να έρθετε αντιμέτωποι με ένα πιτσιρίκι που θα θέλει να μοιάσει στον Green Lantern. Οφείλετε να δράσετε με ταχύτητα και να τον βάλετε στο σωστό δρόμο.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET