ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 τρόποι να πιάσεις την κουβέντα σε μια κοπέλα και να της κεντρίσεις αμέσως το ενδιαφέρον!

Είτε μιλάμε για την κοπέλα που περιμένετε μαζί στη στάση λεωφορείου/μετρό, είτε για εκείνη που συναντιέστε κάθε μέρα στην είσοδο της σχολής ή ακόμη και για μία ήδη γνωστή σου που βλέπεστε μόνο σε πάρτυ κοινών γνωστών, οι στρατηγικές για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον της και να αποσπάσεις κάποια λεπτά απο τον χρόνο της, είναι συγκεκριμένες κι εξασφαλίζουν την επιτυχία […]

Default avatar

Guest Author

4 Νοεμβρίου, 2015

Είτε μιλάμε για την κοπέλα που περιμένετε μαζί στη στάση λεωφορείου/μετρό, είτε για εκείνη που συναντιέστε κάθε μέρα στην είσοδο της σχολής ή ακόμη και για μία ήδη γνωστή σου που βλέπεστε μόνο σε πάρτυ κοινών γνωστών, οι στρατηγικές για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον της και να αποσπάσεις κάποια λεπτά απο τον χρόνο της, είναι συγκεκριμένες κι εξασφαλίζουν την επιτυχία σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Παρακάτω, ακολουθούν οι 5 πιο αποδοτικές «στρατηγικές φλερτ», στις οποίες καμία γυναίκα δεν μπορεί ν’ αντισταθεί. Όσο αδιάφορη κι αν το παίζει…

1. Κάνε τη να γελάσει

girl-laughing

Αρχική φράση συζήτησης: «Αν δω ένα ακόμη παιδάκι να βήχει χωρίς να βάζει το χέρι του μπροστά, ορκίζομαι ότι θα του ρίξω απορρυπαντικό στη μούρη.»

Όταν θες να πεις κάτι αστείο και βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο, επιχείρησε να κοιτάξεις γύρω σου και είναι σχεδόν βέβαιο πως όλο και κάτι θα εντοπίσεις που να επιδεχεται χιουμοριστικού σχολιασμού. Το παράδειγμα της παραπάνω ατάκας, δείχνει πως ακόμη και η πιο άκυρη ενέργεια/κίνηση, μπορεί να αποδειχτεί πολύ χρήσιμη στο να ξεκινήσεις την συζήτηση με την κοπέλα που σου αρέσει. Και να θυμάσαι μια βασική λεπτομέρεια: σ’ αυτές τις περιπτώσεις, δεν παίζει ρόλο τόσο το τι λες, αλλά ο τρόπος που το λες. Εκεί κρύβεται ολόκληρη η ουσία.

2. Κάνε της κομπλιμέντο για κάτι που ελάχιστοι θα παρατηρούσαν πάνω της

tumblr_nj04qdw6pv1smcbm7o1_500

Αρχική φράση συζήτησης: «Γεια σου! Χωρίς να φανώ υπερβολικός αλλά το βάψιμό σου σήμερα, είναι άλλο πράγμα. Πραγματικά μένω άφωνος!»

Μία γυναίκα δέχεται ημερησίως σωρεία κομπλιμέντων, τόσο για την εμφάνισή της όσο και για στοιχεία του χαρακτήρα της. Με μία υποσημείωση. Τα περισσότερα εξ’ αυτών είναι τα ίδια και τα ίδια και μονίμως επαναλαμβάνονται. Συνεπώς, αν εσύ καταφέρεις να εντοπίσεις ένα χαρακτηριστικό πάνω της το οποίο πραγματικά σου έκανε εντύπωση αλλά ξέρεις οτι λίγοι θα το παρατηρήσουν, μη χάνεις χρόνο. Αυτή είναι η ευκαιρία σου! Υπάρχει βέβαια κι ένας βασικός κίνδυνος σ’ αυτού του είδους το φλερτ και δεν είναι άλλος από το ενδεχόμενο η κοπέλα να λάβει το σχόλιό σου πολύ …φιλικό.

3. Ρώτησέ την αν μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποιο μάθημα της σχολής

tumblr_ntoswmqfyh1uxyuopo1_1280

Φράση να ξεκινήσεις τη συζήτηση: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα από Μακροοικονομία. Κι απ’ όσο ξέρω, την έχεις περάσει με 9. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό, έτσι;»

Λέγοντας κάτι τέτοιο, όχι μόνο θα της ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση, αλλά αν δεχτεί την πρόταση σου, είναι επίσης ο τέλειος τρόπος να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Εάν έχεις παρατηρήσει πως «το έχει» μ’ ένα συγκεκριμένο μάθημα που εσύ δεν έχεις ιδέα τι παίζει, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να μάθεις όντως πέντε – δέκα χρήσιμα πραγματάκια. Μ’ άλλα λόγια, ζήτησέ της βοήθεια σε κάποιο μάθημα που πραγματικά έχεις ανάγκη και μην της δώσεις να καταλάβει πως το παίζεις «χαζός» μόνο και μόνο για να βρεις τρόπο να την πλησιάσεις.

Extra tip: Σε περίπτωση που το ομαδικό διάβασμα αποδώσει, φρόντισε να κανονίσεις έξοδο μαζί της για να γιορτάσετε την επιτυχία σας!

4. Ρώτα τη γνώμη της για κάτι που σε απασχολεί

tumblr_lunxxsou9w1qasfhmo1_500_large

Αρχική φράση συζήτησης: «Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο για σπουδές σε μία χώρα εκτός Ευρώπης κι έμαθα ότι έχεις κάνει μεταπτυχιακό στην Αργεντινή. Μήπως μπορείς να μοιραστείς μαζί μου μερικές από τις εμπειρίες σου;»

Από τους ευκολότερους τρόπους να πιάσεις την κουβέντα σε κάποια, χωρίς να «καρφωθείς» για τις πραγματικές σου διαθέσεις. Με φράσεις όπως οι παραπάνω, πετυχαίνεις μ’ ένα σμπάρο …τρία τριγόνια! Κι αυτό διότι δείχνεις οτι δε σου αρέσει να συζητάς μόνο για επιφανειακά θέματα, αποδεικνύεις έμπρακτα οτι ενδιαφέρεσαι για εκείνη κι έχεις συγκρατήσει πληροφορίες για την ζωή της και τέλος, της δείχνεις πόσο πολύ υπολογίζεις τη γνώμη και τις απόψεις της. Και μιας και είναι γνωστή η ανάγκη κάθε γυναίκας να νιώσει ξεχωριστή, είναι βέβαιο πως δε θα σου αρνηθεί μια συζήτηση!

5. Κάνε μια αυθόρμητη ευγενική πράξη

large

Φράση να ξεκινήσεις τη συζήτηση: «Θέλεις μήπως να μοιραστούμε την ομπρέλα μου, γιατί απ’ ότι φαίνεται η καταιγίδα θα συνεχιστεί πολύ ακόμα…»

Στην εποχή όπου οι άντρες δε θυμίζουν …άντρες, μια «ιπποτική» πράξη ευγένειας, είναι ικανή να αποδειχτεί κίνηση ματ. Άλλωστε, κάθε γυναίκα έχει ανάγκη από τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες την κάνουν να νιώθει μοναδική όσο καμία. Θέλει προσοχή μόνο, να μη φανεί επιτηδευμένο και σε περάσει για πέφτουλα «παλαιών αρχών» που απλά ακολουθεί τις συμβουλές του παππού του. Διότι σ’ αυτήν την περίπτωση, πίστεψέ με, θα προτιμήσει να γίνει …μούσκεμα από τη βροχή!

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET