ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

5 λόγοι που οι αυθάδεις φίλοι είναι οι καλύτεροι κολλητοί που θα μπορούσες να έχεις!

Μπορεί να μην μπορούν να συγκρατήσουν την αυθάδεια τους όταν κάνετε μία συζήτηση και να σε προσβάλλουν ή να σε στεναχωρήσουν, μπορούν πάλι να γίνουν αντιπαθητικοί στον κύκλο σου ή να σε κάνουν ρεζίλι σ’ έναν δημόσιο χώρο, αλλά οι αυθάδεις φίλοι/ες είναι σίγουρο πως είναι οι πιο αληθινοί και πιστοί κολλητοί που θα μπορούσες […]

Default avatar

Guest Author

12 Μαρτίου, 2017

Μπορεί να μην μπορούν να συγκρατήσουν την αυθάδεια τους όταν κάνετε μία συζήτηση και να σε προσβάλλουν ή να σε στεναχωρήσουν, μπορούν πάλι να γίνουν αντιπαθητικοί στον κύκλο σου ή να σε κάνουν ρεζίλι σ’ έναν δημόσιο χώρο, αλλά οι αυθάδεις φίλοι/ες είναι σίγουρο πως είναι οι πιο αληθινοί και πιστοί κολλητοί που θα μπορούσες να έχεις.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στους λόγους που επιβεβαιώνουν αυτήν την άποψη: 

#1 Σε κρατούν προσγειωμένο.

Μπορεί να τους ενδιαφέρει να τους πεις τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου, αλλά μόλις κλείσουν την πόρτα του σπιτιού σου θα τα ξεχάσουν όλα και θα συνεχίσουν τη μέρα τους. Αν διαφωνούν μαζί σου θα στο πουν, αν κάπου φέρεσαι με υπερβολικό ή ηλίθιο τρόπο, δεν θα στο κρύψουν και θα σε κράξουν γι’ αυτό. Δεν θα σου πουν ποτέ ψέματα για να σου χαϊδέψουν τα αυτιά, θα σου πουν την αλήθεια ακόμα κι αν σε πονέσει.

#2 Σε εκπλήσσουν συχνά.

Εκεί που νομίζεις πως δεν έχουν να σου πουν κάτι καινούριο και να σου δείξουν κάτι διαφορετικό, σας εκπλήσσουν με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις. Αυτό κρατάει τη φιλία σας συνεχώς ζωντανή και βοηθάει κι εσένα ως μεμονωμένη προσωπικότητα, να εξελίσσεσαι και να σκέφτεσαι τη ζωή πιο ανοιχτόμυαλα.

#3 Σε κάνουν να γελάς.

Οι αυθάδεις φίλοι/ες είναι τα χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτού που λέμε: «Η χαρά του παιδιού». Μπορεί να είσαι πιεσμένος/η με τη δουλειά ή τη σχολή και να σε κάνουν να ξεκαρδιστείς στα γέλια με μόνο ένα τους αστείο. Δεν έχουν φραγμούς και ο αυθορμητισμός τους τούς καθιστά αριστοτεχνικούς χειριστές του χιούμορ.

#4 Δεν σε κατακρίνουν ποτέ.

Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι αυτού του είδους, κατακρίνονται εύκολα από άλλους χωρίς ενδοιασμούς. Λένε ελεύθερα τη γνώμη τους κι αυτό τους κάνει ευάλωτους στην κριτική. Δεν τους ενδιαφέρει λοιπόν η γνώμη των άλλων, γι’ αυτό μιλάνε ανοιχτά και χωρίς φόβο. Να ψάχνεις λοιπόν τέτοιους φίλους, που θα τους λες τα πάντα, θα σου λένε την αλήθεια αφού βέβαια πρώτα έχουν δεχτεί και την κριτική σου.

#5 Είναι μοναδικοί!

Είναι αυτό που φαίνονται, δεν φοβούνται να μιλάνε, να λένε την αλήθεια και να υπερασπίζονται τη γνώμη τους. Είναι αυθεντικές φιγούρες κι αυτό τους καθιστά μοναδικούς και ξεχωριστούς, όπως ακριβώς είναι κι οι φιλίες που δημιουργούν.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET